Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese :) canım liste yapsana yine çoğaldık bayağıİstanbul'da hava çok soğuk ve feci yağmurlu ama bizim günümüz aydınlık güneşli ve sıcacık olsun.herkese günaydın.
Bende doktora onu dedim ozaman her ihtimale karşı asprin başlarız dedi...ewet canım geç çkıyo sonuçlar inşallah yoktur dualarım seninle.keşke hamile kalana kadar çıksaydı sonuçların ona göre ilaçları kullanırdın
Günaydın Kızlargünaydın herkese :) canım liste yapsana yine çoğaldık bayağı
kızlar liste en son bu şekildeydi.igne gunlerimizi yazmıştık.diger arkadaşlarda igne gunlerini yazdırabilir.
canım ben iğne yaptırmadım çalışma tarihimi yaz bari :) 31 martkızlar liste en son bu şekildeydi.igne gunlerimizi yazmıştık.diger arkadaşlarda igne gunlerini yazdırabilir.
sadece aspirinin hiçbi faydası olmuyo canım tecrübeyle sabit..kan sulandırcı iğne kullanmak gerek hemde daha hamile kalmadan önce başlanmalı.bakalım ben şimd başladım yumurtlama dönemimde hayırlısı...Bende doktora onu dedim ozaman her ihtimale karşı asprin başlarız dedi...
İşte canım sonuçlar çıkmadı daha bişey yapamıorum onun için varmı yokmu...sadece aspirinin hiçbi faydası olmuyo canım tecrübeyle sabit..kan sulandırcı iğne kullanmak gerek hemde daha hamile kalmadan önce başlanmalı.bakalım ben şimd başladım yumurtlama dönemimde hayırlısı...
çatlatma ignesini yaptıgımız gunler canım.Bunlar ne tarihleri canım ?
İNŞAALLAH TUTMUŞTURRRRRR NOLUR TUTSUUUUUUNinşallah canım.yarın bende doktora gidicem.tuttu mu acaba diye merak ediyorum.benim içinde dua edin nolur.
İnşallah tutmuştur güzel haberlerle gelirsin buraya inşallah canım...inşallah canım.yarın bende doktora gidicem.tuttu mu acaba diye merak ediyorum.benim içinde dua edin nolur.
aminnnnnnnnnnnnnnn :) hepimizin inşallahİNŞAALLAH TUTMUŞTURRRRRR NOLUR TUTSUUUUUUN
amin canım allah razı olsun hepinizden.hepimiz guzel haberler verelim inşallah.İnşallah tutmuştur güzel haberlerle gelirsin buraya inşallah canım...