MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

canım bilmiyorum bir sınırı var mı diye ama Kimi insanda catlama olmadığında genellikle o kisilere veriyorlar igneyi
evet biliyorum cnm bben de 1 kez vuruldum bu iğneyi , ama bu ay bana da vercek doktor ilaç bitince gel iğne yazalım dedi, neye göre karar veriyolar çatlamanın kendiliğinden olup olmadığını anlayabiliyolar mı acaba merak ediyorum..

evet biliyorum cnm bben de 1 kez vuruldum bu iğneyi , ama bu ay bana da vercek doktor ilaç bitince gel iğne yazalım dedi, neye göre karar veriyolar çatlamanın kendiliğinden olup olmadığını anlayabiliyolar mı acaba merak ediyorum..
Daha öncelerden kontrol ediyorlar galiba yumurta lari catlayip çatlamadığını

Kızlar grıp olmuşum ılac almak ıcın doktora gıttık ve önce hamılelık ıcın kan verdim aldığım sonuç negatıf bu ay rahım fılmı vekırecegız doktorum da soylemıstı aranızda cektıren var mı cektırdıgın ay korundunuz mu yoksa hamılelık ıcın ugrastınız

Kızlar grıp olmuşum ılac almak ıcın doktora gıttık ve önce hamılelık ıcın kan verdim aldığım sonuç negatıf bu ay rahım fılmı vekırecegız doktorum da soylemıstı aranızda cektıren var mı cektırdıgın ay korundunuz mu yoksa hamılelık ıcın ugrastınız
Ben cektirdim ocak ayında cnm ama hamile kalmadım bazı kişiler çektirdikten sonra da kaliyormus. Ben korunmadim doktorum da zaten öyle bişe demedi olur sa olur dedi insallah

Kızlar martta klomen kullandim nisan 22 sinde test yaptim bebek yoktu ve adet tarihimdi ancak adetim duzensiz maalesef. 11 gun once bebekte yoktu progesteron 0.4 idi doktor adet olursun dedi. Olmadim ve tarlusal kullandim. Normalde sabah az lekelenme olur sonra adet olurdum. 3 gundur gunde 2 damla oluyorum.Sorum su; progestronun yükselme ihtimali var midir? sastim kaldim olamıyorum kahverengi akinti var ancak sancılarımda var. Ne yapcam bilemedim. Tekrar test yapmadim. Yapsam mi acaba yaaa. Boyle durum yasayan var mi?

Kızlar martta klomen kullandim nisan 22 sinde test yaptim bebek yoktu ve adet tarihimdi ancak adetim duzensiz maalesef. 11 gun once bebekte yoktu progesteron 0.4 idi doktor adet olursun dedi. Olmadim ve tarlusal kullandim. Normalde sabah az lekelenme olur sonra adet olurdum. 3 gundur gunde 2 damla oluyorum.Sorum su; progestronun yükselme ihtimali var midir? sastim kaldim olamıyorum kahverengi akinti var ancak sancılarımda var. Ne yapcam bilemedim. Tekrar test yapmadim. Yapsam mi acaba yaaa. Boyle durum yasayan var mi?
Canım tarlusaldan 10 gün sonra regl olman Lazım. Ama bildiğim kadarıyla gebelik olsa Çoktan çıkardı. Yani şu anda hamile olma ihtimalin çok düşük.

canım söktürücü kullandı isen normalde ilaç bittikten bi kaç gün sonra regl olman gerekir.. benm de klomen kullandığımdan beri adet oldugum da ilk 5 gün kahverengi siyah gibi lekelenmeler oldu 5. gün normal adet oldum, bence senin de böyle olabilir.

Kızlar 2 gün önce test Yaptım cuma Akşamı pozitif bugün Yaptım negatif çok kafam karıştı daha adetime 11 gün var çıkmaz biliyorum ama işte sabırsızlıktan yapıyorum.

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Canım yok bu ay tedavi olmadım SOĞAN suyu içtim regl tarihim 7-8 Mayıs o geçmeden emin olamıyorum umarım vardır umarım bebiş benimledir ama inan hiç umudum yok :KK43: yine kimyasal olacak gibi geliyor kalbini görmeden asla emin olamayacağım ve kimseye söylemeyeceğim...senin me durumda belirti varmı hiç ? Bende hiç belirti de yok ama çok silik pozitif çıkıyor işte ikinci kimyasalda da böyle çok erken beliriyordu çizgi çok kızıyorum kendime erkden böyle yapıyorum diye kan tahliline dayanamıyorum çünkü yaptırsam sürekli iki günde bir isteyecekler o çok Üzücü bir süreç oluyor benim için istemiyorum 14-15 Mayıs'a kadar tahlil yaptırmayacağım canım. Artık Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah kuzularımıza Müjde verebiliriz bu ay
Inşaallah en çok da kuzulara Müjde vermek hayalimiz... Bende bir gelişme yok sürekli geziyorum herhangi bir adet yada gebelik belirtisi yok bende zaten olsada inanmam artık... Sadece ilaç iğne kullanmıyorum ya belirti olmamasını ona bağlıyorum adet tarihim 5 Mayıs yarın sabah ilk idrarla bir test yapayım diyorum negatif çıkacağını bile bile yazarım burdan sonucu sen yinede kendine dikkat et inşaallah bebiş seninledir ben inan şu üç gündür çok yoruyorum kendimi sırf kafam dağılsın diye ama sen yapma dikkat et...

Teşekkür ederim kizlar. Bakalim ne olcak :( Mayıs ins olur :(

Inşaallah en çok da kuzulara Müjde vermek hayalimiz... Bende bir gelişme yok sürekli geziyorum herhangi bir adet yada gebelik belirtisi yok bende zaten olsada inanmam artık... Sadece ilaç iğne kullanmıyorum ya belirti olmamasını ona bağlıyorum adet tarihim 5 Mayıs yarın sabah ilk idrarla bir test yapayım diyorum negatif çıkacağını bile bile yazarım burdan sonucu sen yinede kendine dikkat et inşaallah bebiş seninledir ben inan şu üç gündür çok yoruyorum kendimi sırf kafam dağılsın diye ama sen yapma dikkat et...
Aynen bende de durum aynı 3 gündür misafir var öncesi sonrası derken çok yoruldum bir ara kasıklarım çok ağrıdı varsa da gitmiş olabilir o yorgunluğa yarın senden güzel haber alırım inşallah. Ben kimyasalda da bunları yaşadım Geçmiyor bir türlü içimdeki merak oysa biliyorum sonucu hiç ümidim yok hamilelik varsa bile kimyasal fikri kaldı kafamda :(

Kızlar 2 gün önce test Yaptım cuma Akşamı pozitif bugün Yaptım negatif çok kafam karıştı daha adetime 11 gün var çıkmaz biliyorum ama işte sabırsızlıktan yapıyorum.
Bazı hassas testler LH değerine aldanabiliyor maalesef. 11 gün kala çok zor çıkması ilişkiden 5-6 gün sonra en erken kanda yükselmeye başlıyormuş bende Yaptım test çok silik çıktı daha 4/5 gün var ama hiç ümidim yok. Inşallah sende vardır.

Bazı hassas testler LH değerine aldanabiliyor maalesef. 11 gün kala çok zor çıkması ilişkiden 5-6 gün sonra en erken kanda yükselmeye başlıyormuş bende Yaptım test çok silik çıktı daha 4/5 gün var ama hiç ümidim yok. Inşallah sende vardır.
Artık bunaldım sürekli ağlamak istiyorum olmuyor diye sabredemiyorum da Allah'ım sen büyüksün diyorum. Eşim çok istiyor biliyorum ama elimden bişey gelmiyor.

Benim göğsümün ucu hiç yoktur dümdüzdür ama son 1 haftadır uçları çok ciddi belirginleşti. Bu bi belirti olabilir mi ilk kez yaşıyorum böyle bişey.

Artık bunaldım sürekli ağlamak istiyorum olmuyor diye sabredemiyorum da Allah'ım sen büyüksün diyorum. Eşim çok istiyor biliyorum ama elimden bişey gelmiyor.

Benim göğsümün ucu hiç yoktur dümdüzdür ama son 1 haftadır uçları çok ciddi belirginleşti. Bu bi belirti olabilir mi ilk kez yaşıyorum böyle bişey.
Tatlım daha bu belirtiler için çok erken.biraz sabır göstermemiz gerekiyor ama bende yapamıyorum biraz bekle bence Hayırlısı olsun canım

Benim doktorum 5 gun iliski olmasin demisti ilaci vucudundan atmalisin gebelik olursa sorun olabilir demisti

Aynen bende de durum aynı 3 gündür misafir var öncesi sonrası derken çok yoruldum bir ara kasıklarım çok ağrıdı varsa da gitmiş olabilir o yorgunluğa yarın senden güzel haber alırım inşallah. Ben kimyasalda da bunları yaşadım Geçmiyor bir türlü içimdeki merak oysa biliyorum sonucu hiç ümidim yok hamilelik varsa bile kimyasal fikri kaldı kafamda :KK43:
Arkadaşım ozaman hep eski yaşadıklarımıza odaklanıp kalalım bende düşük yaptım mesela kimyasal da değildi çok güzel arttı değerim keseyi gördük herşey normal di ama bir gün gitti.. Yani bunu bi kere yaşadım diye hep yaşayacak Değilim ya sende kimyasalı düşünüp canımı Sıkma ben ilk hamileliğimde ev taşıdım tek Başıma perde Astım düşün Rabbim o bebeği yazdıysa ne yaparsan yap oluyor inşaallah herşey yolundadır haftaya belli olur senin durumun benim iki güne adetim gelir zaten pek geciktiği olmamıştır kendilerinin...

Arkadaşlar özel olacak ama sormalıyım.klomen bugün son günümdü son hapıda az önce içtim sabah çok erken vakitte ilişki olsa olur mu meselâ 5 gibi.çünkü yarın eşim malesef nöbetçi.o yüzden erken olmak zorunda ama sıkıntı olur mu

Back
X