MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Arkadaşlar özel olacak ama sormalıyım.klomen bugün son günümdü son hapıda az önce içtim sabah çok erken vakitte ilişki olsa olur mu meselâ 5 gibi.çünkü yarın eşim malesef nöbetçi.o yüzden erken olmak zorunda ama sıkıntı olur mu
Klomen yumurtayı çatlatmaz yalnızca büyütür. Çatlama Gününü regline göre hesaplaman Lazım.

Gelen giden var mı canım. Ben patlamak üzereyim bebek yok adet yok Offfff.. İnşallah senden güzel bir haber alırım ya
Canım halen yok adet senden sonra formu inceledim klomen kullananlarda gecikme yapanlar olmuş geçen adet 6 nisandı 28 günde bir oluyorum 4 mayıs gelmesi lazım yanı yarın eğer klomende gecikme yaparsa 2 3 gün en son çarşamba gelmesi lazım heralde ama neden karnım ağrıyo bilmiyorum inşallah hayırlısı olur

Canım halen yok adet senden sonra formu inceledim klomen kullananlarda gecikme yapanlar olmuş geçen adet 6 nisandı 28 günde bir oluyorum 4 mayıs gelmesi lazım yanı yarın eğer klomende gecikme yaparsa 2 3 gün en son çarşamba gelmesi lazım heralde ama neden karnım ağrıyo bilmiyorum inşallah hayırlısı olur
test yaptın mı

kırmızılar geldi yine benim :mad: artık gitmicem doktora..eşimle dinlenmeye karar verdik..zaten doktor son gittiğimde bu konuyu burada kapat ve yeni evliymiş gibi ve çocuk düşünmüyomuş gibi davranın demişti..oluruna bırakıcaz..vaktini ilaç kullanmadan bekleyeceğiz artık:KK24:

Hadi
kırmızılar geldi yine benim :mad: artık gitmicem doktora..eşimle dinlenmeye karar verdik..zaten doktor son gittiğimde bu konuyu burada kapat ve yeni evliymiş gibi ve çocuk düşünmüyomuş gibi davranın demişti..oluruna bırakıcaz..vaktini ilaç kullanmadan bekleyeceğiz artık:KK24:
Hadi canim ya :( ben son kez sansimi deneyecem bu ay tekrar bakalım artk

Merhaba bende 2. Kez klomen ve catlatma ignesi kullandım Nisan in 18 inde vurulmustum suana kadar hiç bi belirti yok adetime 4 gün var bekliyorum bakalım arada bi akıntım var kesin adet olacağım onun için geliyor... Buarada bende düşünüyorum 3. Kez catlatma igneşi verecek mi doktor...
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin insallah
mrb canım, benim bu ayda hüsran oldu inş.sen olmazsın adet de bebeğine kavuşursun bu ay hayirlisiyla yarın doktora gideceğim bakalım klomen verecek mi tekrar

anladım canım bana kklomen içerken kesinlikle yasak ilişki dedi.o nedenle öyle yazdım hapın üstünden 12 saat bile geçmemiş olacak
Neden yasak oluyormuş kı ben 2 ay kullandım ılacı hıc bı zaman yasak demedı hatta duzenlı ılışkı dedı bu doktorları anlamıyom aynı tıpı okumuyolar mı kı neden bu kadar fark ediyor

Back
X