MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Benimde 3.gününde qeldi kırmızılar yine hüsran yani bu ay rahim flimi şart oldu bana...
mrb canım hayırlısı olsun hakknda.. ben zübeyde hanım a gittim canım görüştüm doktorla , doktor dedi keşke hiç ilaca başlamadan bu filmi çekilseniz , en azından o kadar cok ilaç yüklemesi yapmış olmazsınız filan dedi.. bakalım adet olunca arayıp verilen numaradan randevu alacağım, başladı şimdiden korku bende:(

mrb canım hayırlısı olsun hakknda.. ben zübeyde hanım a gittim canım görüştüm doktorla , doktor dedi keşke hiç ilaca başlamadan bu filmi çekilseniz , en azından o kadar cok ilaç yüklemesi yapmış olmazsınız filan dedi.. bakalım adet olunca arayıp verilen numaradan randevu alacağım, başladı şimdiden korku bende:KK43:
Amin canım amin...Hanqi doktora gittin canım ne dedin...?

öyloldu canım kısmetimizde bu da varmış... sen nasıl oldun doktor korunma verdi mi ben daha doktora görünmedim adetim başlar diye umuyorum
merhaba canim doktora gittinmi bana bi yumurtlama donemi korunma verdi ama ben ramazandan sonraya niyet aldim biraz bekleyecegim yani ondan sonra nasip bakalim Allah hayirlisini versin

Amin canım amin...Hanqi doktora gittin canım ne dedin...?
cnm P29 polikliniği ismi sanrm abdulkadir baltacıoğlu idi, erkek ve genç bi doktor idi fakat cok iyi biri idi gerçekten bilgisini ölçemem ama insanlık olarak iyi biri dinledi beni başka kafana takılan bi şey var mı dedi bilgi verdi sağolsun.. işte canım tedavimi anlattım klomen kullandım dedim 3 ay ama sonuç alamamadım malesef dedim hsg isteyelim dedi, bende onun için gelmiştim dedim, işte form verdi canım.. dedi belki de bu filmden sonra tüplerde sorun varsa bile açılcak tır ve gebelik gerçekleşebilir filan dedi..öyle cnm

merhaba canim doktora gittinmi bana bi yumurtlama donemi korunma verdi ama ben ramazandan sonraya niyet aldim biraz bekleyecegim yani ondan sonra nasip bakalim Allah hayirlisini versin
bu gün gidecem canım daha adet olmadım damla damla geliyor ama çok çok açık rengi benim değerim çok yükselmemişti inşallah ters bişey yoktur benim niyetimde öyle ramazandan sonra inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

cnm P29 polikliniği ismi sanrm abdulkadir baltacıoğlu idi, erkek ve genç bi doktor idi fakat cok iyi biri idi gerçekten bilgisini ölçemem ama insanlık olarak iyi biri dinledi beni başka kafana takılan bi şey var mı dedi bilgi verdi sağolsun.. işte canım tedavimi anlattım klomen kullandım dedim 3 ay ama sonuç alamamadım malesef dedim hsg isteyelim dedi, bende onun için gelmiştim dedim, işte form verdi canım.. dedi belki de bu filmden sonra tüplerde sorun varsa bile açılcak tır ve gebelik gerçekleşebilir filan dedi..öyle cnm
Anladım canım infertilite bölümü demi bende o doktora almaya calısıyım...

Tamam canım cok saol inşallah bi sıkıntı ckmaz flimlerimizde...
amin canım inşallaah filmlerimiz temiz çıkar hem de kolay olur.. bir de ilaç yazdı canım antibiyotik 2 gün önce al dedi. ağrı kesiciyi de gelmeden yarım saat önce al dedi.. bir de rahim içine göndercekleri sıvıyı yazdı onu da eczaneye söyledim getirtcekler haftaya alcam ..

bu gün gidecem canım daha adet olmadım damla damla geliyor ama çok çok açık rengi benim değerim çok yükselmemişti inşallah ters bişey yoktur benim niyetimde öyle ramazandan sonra inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
insallah iyi sonuclanir canim ramazandan sonraya kafamizda rahat olsun insallah

amin canım inşallaah filmlerimiz temiz çıkar hem de kolay olur.. bir de ilaç yazdı canım antibiyotik 2 gün önce al dedi. ağrı kesiciyi de gelmeden yarım saat önce al dedi.. bir de rahim içine göndercekleri sıvıyı yazdı onu da eczaneye söyledim getirtcekler haftaya alcam ..
Evet canım öleymiş içiomussun falan yapcaz artık herşeyi canım Allah sabır ve dayanma gücü versin inşallah...

Kızlar merhaba bgn rahım fılmını cektırdım önce güzel haberı verıyım temız çıktı ben konyadayım özel hastendeye gdıyorum 55 tl fark aldılar fılmınden önce bı ağrı kesıcı ıgne yaptılar 1 saat sonra fılmı cektıler evet çok acıyor ama 2 dakıka suruyor sonrasında da bı antıbıyotık berdı günde 1 tane 3 gün boyunca bı de agrı kesıcı verdı evet baya ağrı yapıyor ve baya da kan geliyor ama dayanılmayacak kadar degıl

Kızlar merhaba bgn rahım fılmını cektırdım önce güzel haberı verıyım temız çıktı ben konyadayım özel hastendeye gdıyorum 55 tl fark aldılar fılmınden önce bı ağrı kesıcı ıgne yaptılar 1 saat sonra fılmı cektıler evet çok acıyor ama 2 dakıka suruyor sonrasında da bı antıbıyotık berdı günde 1 tane 3 gün boyunca bı de agrı kesıcı verdı evet baya ağrı yapıyor ve baya da kan geliyor ama dayanılmayacak kadar degıl
oh sen atlatmışsın ne güzel.ayrıca 55 tl ne kadar ucuz.ben sordum burda 390 anestezisiz,560 anestezili 45 lirada giriş al sana 600 lira..hangi ildesin sen canım

oh sen atlatmışsın ne güzel.ayrıca 55 tl ne kadar ucuz.ben sordum burda 390 anestezisiz,560 anestezili 45 lirada giriş al sana 600 lira..hangi ildesin sen canım
Konyadayım canım doktor ıcın 65 odedım fılm ıcın 55 120 tlye hallettım bgn daha da ıyıyım bence anestezıye gerek yok ayrıca doktorum bu ay da çalışmaya devam dedı

kızlar selam nasılsınız? herkes iyidir umarım.ben birazdan doktora kontrole gidiyorum.inşallah ikizlerim iyidir.dua edin benim için lütfen.birinin kalp atışını duymuştum ama digerini duyamadım.inşallah ikiside çok iyidir ya rabbim.

Selam canım,
epeydir yoksun merak ettim bugün seni, aklıma düştün nasıl bebişler bir sorun yoktur inşallah...

Back
X