Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 3. Gün embriyosu tek yumurta sizin peki3. Gün embriyosumu transfer oldunuzz
Sen transfer ol bakalımm beklemek kolay mıBenimde 14 Mart transferimyani bu pztsi çok heyecanlıyım size tavsiyem lütfen erken test yapamyin o kadar zaman dayandiniz biraz daha dayanın lütfen en azından gününüzde tedavi gördüğünüz hastanede olumsuz sonuç alınca doktor uzulmemeniz için güzel destek olucaktir olumlu olumsuz hazırlayın kendinizi
![]()
Benimde tek 5. Gün embriyosu transfer eettilerEvet 3. Gün embriyosu tek yumurta sizin peki
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Benim ara ara böyle rahmim ağrıyor işlemden dolayı hala ağrı olmaz sanırım. Sende de var mı ağrıBenimde tek 5. Gün embriyosu transfer eettiler
Bende hiç ağrı yok ilk andan beri ama doktor bi kağıt vermişti ilk iki gün lekelenme ve kasık ağrısı olur diye bende hiçbişey olmadı malesefRabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Benim ara ara böyle rahmim ağrıyor işlemden dolayı hala ağrı olmaz sanırım. Sende de var mı ağrı
Olması mı iyi olmaması mı bilinmiyor kiBende hiç ağrı yok ilk andan beri ama doktor bi kağıt vermişti ilk iki gün lekelenme ve kasık ağrısı olur diye bende hiçbişey olmadı malesef
Ya tabi öyle benim arkadasımda cok belirti vardı ama negatif cıktı o yizden belirti aramıyorumOlması mı iyi olmaması mı bilinmiyor kiKişiden kişiye değişiyor hep.
9.gün erken gebelik testi yapacağım sanırımYa tabi öyle benim arkadasımda cok belirti vardı ama negatif cıktı o yizden belirti aramıyorumtest gününde mi verceksin yoksa erken mi
![]()
Bende de testler var eşime sakla dedim yapmak istemiyorum . Nerde tedavi görüyosun9.gün erken gebelik testi yapacağım sanırım![]()
İstanbul’da canım. Geride yumurtan var mı dondurulmuşBende de testler var eşime sakla dedim yapmak istemiyorum . Nerde tedavi görüyosun
1 tane daha embriyom kaldı senin canım hangi hastanesin doktorun kimİstanbul’da canım. Geride yumurtan var mı dondurulmuş
Benim tek yumurta çıkmıştı bu tutmazsa tekrar silbaştan başlamam gerekecek. Benim tanıdığım bi doktorum vardı özel çapada ama işlemlerimi taksim İstanbul tüp bebekte yaptı.1 tane daha embriyom kaldı senin canım hangi hastanesin doktorun kim
Benim yumurtam fazlaydı güzelde döllendi ama devam etmedi malesef en azından 1 hakkım kaldı ama en iyisi buydu bu tutmasa diğeri tutar mı bilmiyorumBenim tek yumurta çıkmıştı bu tutmazsa tekrar silbaştan başlamam gerekecek. Benim tanıdığım bi doktorum vardı özel çapada ama işlemlerimi taksim İstanbul tüp bebekte yaptı.
Hiç belli olmuyor bazen en kaliteli yumurta tutmuyor orta kaliteli olan tutuyor hiç öyle düşünüp canını sıkmaBenim yumurtam fazlaydı güzelde döllendi ama devam etmedi malesef en azından 1 hakkım kaldı ama en iyisi buydu bu tutmasa diğeri tutar mı bilmiyorum
Valla ne biliyim bazen o kadar imkansızmış gibi geliyokiHiç belli olmuyor bazen en kaliteli yumurta tutmuyor orta kaliteli olan tutuyor hiç öyle düşünüp canını sıkma![]()
28 yaşındayım canım sen. Valla bende hiç transfer olmamış gibiyim. Ve hiç bir şey hissetmiyorum yaValla ne biliyim bazen o kadar imkansızmış gibi geliyokikac yasındasın bu arada
Bende 25 valla bende öyleyim transferden sonra kaç gün dinlendin suan neler yapıyosun mesela beni kaldırmıyolar sanki yatınca tutucakmıs gibi28 yaşındayım canım sen. Valla bende hiç transfer olmamış gibiyim. Ve hiç bir şey hissetmiyorum ya![]()
Benimde transferim 15 martttBnm de 15 martta transferimAllah’ın izniyle
11 inde kontrolüm var . Bir aksilik olmazsa 15 inde transfer olacak
Sonuçlarımızı yazalım buradan destek olalım birbirimize
![]()
Bende annemde kalıyorum genelde yatıyorum arada oturuyorum ama arada evde de tur atıyorum kan dolaşımını artırmak için. Birde bu ana kadar idrara çok sık çıkıyordum oda bana hareket oldu. Sende de idrara sık çıkma oldumu. Birde bende aşırı gaz problemi de vardı bugün biraz daha iyiydiBende 25 valla bende öyleyim transferden sonra kaç gün dinlendin suan neler yapıyosun mesela beni kaldırmıyolar sanki yatınca tutucakmıs gibi