- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
profil foton Edirne galiba bende Edirne 'de yaşıyorum.Benim aynı doktorumda baska bir arkadasım var oda bana söyledi . Kayısı vs yiyorum evet biraz rahatlarıyo ama yine ıkınmayla oluyo . Dün şurubu aldım bugün basliyimd edim kahvaltından sonra 1 kasık içicem
Ben medamerikana gidiyorum rüştü hocayanerede tedavi oluyorsun sen ben acıbademe gidiyorum Bülent Hoca'ya, bugün değerim biraz daha yükselmişti bakalım umut etmeye devam ediyorum.
Aaa öyle mi ben gezmeye gelmiştimprofil foton Edirne galiba bende Edirne 'de yaşıyorum.
Merhabaa baya erken vermişsnizz ama bence pozitiff doktorunuza bilgi verdiniz mi benimde yarın 2. GünümSelam kızlarben 1 Mart 6.gun embrıyo transferi oldum , 6 Mart kan testi yaptırdım ! Sonucum 19.30 cıktı . Hamilemiyim?? Erkenden test yapan oldumu hiç aramızda?
Hayır dr’a haber vermedim erken diye , tekrarlıcaktım zaten :)Merhabaa baya erken vermişsnizz ama bence pozitiff doktorunuza bilgi verdiniz mi benimde yarın 2. Günüm
Hiç belirtiniz oldumuHayır dr’a haber vermedim erken diye , tekrarlıcaktım zaten :)
Evetttt , yani aslında ben transfer sonrası yattım ve o yüzden hep hissettim kasık agrım hep oldu bel agrım arada bir oldu ama kaşık ağrım hep oldu . Bugün mesala 9.gunum bugün daha hafif hissediyorum . Ama bakalım yarın tekrar test yapıcam.Hiç belirtiniz oldumu
çok şükür ilerledi, haftaya keseyi görmeye gidicem nasipse, dayanamayıp erken test yaptım kendi kendime boşuna strese soktumB baknediyomm sonucunuz ilerledimi?
Cok sevindimmçok şükür ilerledi, haftaya keseyi görmeye gidicem nasipse, dayanamayıp erken test yaptım kendi kendime boşuna strese soktumdayanabilirsen sen dayan erken test yapma.
Merhabaa inşallahhMerhaba arkadaşlar benimde 15 mart transferim,bugün belli oldu
Siz transfer oldunuz galiba nasıl süreç kaçınci gün birşey hissediyorsunuzMerhabaa inşallahh
Transfer günü hariç 3. GünümSiz transfer oldunuz galiba nasıl süreç kaçınci gün birşey hissediyorsunuz
Merhabalar benimde transferim 8 Martta oldu. Nasıl geçiyor günleriniz herhangi bir belirti hissediyor musunuzSelam kızlar geçen sene 2 embriyo dondurulmuştu . İnşallah 8 martta transferim olucak . Aynı günlerde bu işlemi olucak olan var mıııı ??
Merhabaa valla bende hiç belirti yok ilk 1-2 gün olumlu güzel geciyodu ama nedense gün geçtikçe negatif bi his geciyor içime . Sizin nasıl geçiyor test gününüz ne zamanMerhabalar benimde transferim 8 Martta oldu. Nasıl geçiyor günleriniz herhangi bir belirti hissediyor musunuz
Benimde içimden hep negatif geçiyor. Doktor 14 gün sonra kan testini verirsin demişti ama 9.günümde erken gebelik testi ile bakmayı düşünüyorumMerhabaa valla bende hiç belirti yok ilk 1-2 gün olumlu güzel geciyodu ama nedense gün geçtikçe negatif bi his geciyor içime . Sizin nasıl geçiyor test gününüz ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?