MART AYI TRANSFER

Benim aynı doktorumda baska bir arkadasım var oda bana söyledi . Kayısı vs yiyorum evet biraz rahatlarıyo ama yine ıkınmayla oluyo . Dün şurubu aldım bugün basliyimd edim kahvaltından sonra 1 kasık içicem
profil foton Edirne galiba bende Edirne 'de yaşıyorum.

Selam kızlar ben 1 Mart 6.gun embrıyo transferi oldum , 6 Mart kan testi yaptırdım ! Sonucum 19.30 cıktı . Hamilemiyim?? Erkenden test yapan oldumu hiç aramızda?

Selam kızlar ben 1 Mart 6.gun embrıyo transferi oldum , 6 Mart kan testi yaptırdım ! Sonucum 19.30 cıktı . Hamilemiyim?? Erkenden test yapan oldumu hiç aramızda?
Merhabaa baya erken vermişsnizz ama bence pozitiff doktorunuza bilgi verdiniz mi benimde yarın 2. Günüm

Hiç belirtiniz oldumu
Evetttt , yani aslında ben transfer sonrası yattım ve o yüzden hep hissettim kasık agrım hep oldu bel agrım arada bir oldu ama kaşık ağrım hep oldu . Bugün mesala 9.gunum bugün daha hafif hissediyorum . Ama bakalım yarın tekrar test yapıcam.

Benimde 14 Mart transferim yani bu pztsi çok heyecanlıyım size tavsiyem lütfen erken test yapamyin o kadar zaman dayandiniz biraz daha dayanın lütfen en azından gününüzde tedavi gördüğünüz hastanede olumsuz sonuç alınca doktor uzulmemeniz için güzel destek olucaktir olumlu olumsuz hazırlayın kendinizi

Selam kızlar geçen sene 2 embriyo dondurulmuştu . İnşallah 8 martta transferim olucak . Aynı günlerde bu işlemi olucak olan var mıııı ??
Merhabalar benimde transferim 8 Martta oldu. Nasıl geçiyor günleriniz herhangi bir belirti hissediyor musunuz

Merhabalar benimde transferim 8 Martta oldu. Nasıl geçiyor günleriniz herhangi bir belirti hissediyor musunuz
Merhabaa valla bende hiç belirti yok ilk 1-2 gün olumlu güzel geciyodu ama nedense gün geçtikçe negatif bi his geciyor içime . Sizin nasıl geçiyor test gününüz ne zaman

Merhabaa valla bende hiç belirti yok ilk 1-2 gün olumlu güzel geciyodu ama nedense gün geçtikçe negatif bi his geciyor içime . Sizin nasıl geçiyor test gününüz ne zaman
Benimde içimden hep negatif geçiyor. Doktor 14 gün sonra kan testini verirsin demişti ama 9.günümde erken gebelik testi ile bakmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…