• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Canım 18 yumurta toplanmıstı. İlk gün 12 embiryom vardı sonra o 15 e yükseldi sonra 16 ya yükseldi.
Bugün 4.günüydü 16 embriyom var şükürler olsun ama hemşire 5.güne gidenin sayısı önemli dedi. Hepsi 5. Güne gitmez dedi. Yarın 5.günü arayıp öğrenicem bakalım kaç tane kalacak hakkımızda hayırlısı ınsallah
Maşallah çok iyi

Merhabalar arkadaşlar tüp bebek için sgk heyet raporu alan oldu mu aranızda? Tüm şartları tutuyor benim. Ancak eşim çok yoğun çalışıyor. Rapor alacağım yer mecburen şehir dışı. Eşim gelmeden yanımda tahlilleri götürerek rapor alma şansım var mı? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim❤️
Ben rapor çıkarmıştım canım
Özelde yaptırdığım aşılama raporu,sgk hizmet dökümleri,kimlik fotokopileri,fotoğraf,nüfus kayıt örnekleri,evlilik cüzdanı fotokopisi ile eşim tüp bebek merkezi bölümüne gitti (ben çalıştığım için gitmedim) rapor hemen o gün çıkmış
Ama sen gitmeden önce telefonla arayıp sor istersen telefonda yardımcı olurlar
Bu arada 500 TL de fakülteye rapor parası verdim

Ayy hadi bakalım çok heyecanlııı 😍
İnsallah hepsi 5.güne gider yaa ♥️
Aminnnn hepimizin insallah. Bu arada çoğu kişiden duydum 4.gün bakmama olayını rahatsız etmemek için. Bizim embriyolog bakıyor acaba kötü etkilenir mi korktum şimdi 😔
Canım hiç merak etme sen 16 tane var senin masallah ne güzel illaki 5.güne giderler çoğu😃 benm 5 tane sadece ve belki benm hastanemin laboratuvari seninki kadar donanımlı değildir 🙈 embriyologlar isini bilir. Adamlar günde yüzlerce dölleme yapıyor 😄💕

Canım hiç merak etme sen 16 tane var senin masallah ne güzel illaki 5.güne giderler çoğu😃 benm 5 tane sadece ve belki benm hastanemin laboratuvari seninki kadar donanımlı değildir 🙈 embriyologlar isini bilir. Adamlar günde yüzlerce dölleme yapıyor 😄💕
5 tane de çok,yeter 😁 10 tane dogurmayacaz bize bir olsun tamam

Kesinlikle 5 tane yeterde artar bile benm doktorum futbol takımımı kurcan kız dedi 1 tane olsun kaliteli olsun dedi 😂

Kesinlikle 5 tane yeterde artar bile benm doktorum futbol takımımı kurcan kız dedi 1 tane olsun kaliteli olsun dedi 😂
Valla ben insallah olur da 5.güne ulaşırlarsa 2 tane koyduracağım herseyi göze aldım sonradan kardeş vs icin tekrar uğraşamam 😂 eşim de riskli doğum falan çok bilmiyor tabi diyorki 3 tane koyduralım 😂😂 hayatım bitsin 🤪

Valla ben insallah olur da 5.güne ulaşırlarsa 2 tane koyduracağım herseyi göze aldım sonradan kardeş vs icin tekrar uğraşamam 😂 eşim de riskli doğum falan çok bilmiyor tabi diyorki 3 tane koyduralım 😂😂 hayatım bitsin 🤪
Hahahhaaa ay ilahi 😂😂😂 kız benm doktorum ikiz istemiyo erken doğumdan felan. Tabi ben taktım kafaya da 😂

Canim hicbisey olmaz azicik kacaktan dert etme :)

Ben menopur kullanmadım ama gonal f kullandım bolca 13 gün kadar 🤪 ikinci kontrolümde öğrendimki gonalf in kalem olanı varmış ondan yazmasını istedim doktordan o çok çok daha kolaydı. İlk günler benm de çok ellerim titredi hatta yanımda hep biri durdu saplandıktan sonra devam ettiremeyen ihtimaline karşı 🙈 bende mide bulantısı hiç yapmadı ama ilk günlerde belki olur geçer merak etme sonu güzel olacak 🤩🥰🙏
Teşekkür ederim kızlar 😍 içim rahatladı, biraz tedirgindim 🙈

Bu arada bende havasını almayı hiç beceremedim her seferinde içime havayı da bastım hissettim bazen bir tuhaf oldu içim 😅
Başta korktum hava bastım acaba kötü birşey gelir mi başıma diye 😂 iyice tuhaflaştım ya hiç bu kadar korkak tedirgin histerik bir insan değildim 😂 geçen haftaya kadar rahat bir insandım ben 🙈

Hakkından hayırlısı olsun insallah sağlıkla tutunur bebişin sana. Tek embriyo transferimi olacaksın canım?
Şimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutar🙏 8 in üstüne transfer ediyoruz ama daha kalın olsa daha iyi olurdu dedi tek çekincem bu

Şimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutar🙏 8 in üstüne transfer ediyoruz ama daha kalın olsa daha iyi olurdu dedi tek çekincem bu
Hiç çekinme Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah 🤲🏻 Şimdi stresten uzaklaş kafanı boşalt. Çok büyük yol katettin emek verdin vee şimdi tatlı embriyon seninle♥️

Ayyyy çok heyecanlı 😍😍 hadi hayırlısı olsun çift embriyo iyidir 😃 hiç sıkma canını doktorlar en olumsuzu demek zorunda adam o kadar okumuş doktor olmuş olamayacak işe kalkışır mi kalınlığı dert etme😃🙈 ayy ilk transfer mi bu başlıkta çok heyecanlı yaaa 🥰😍🙏 neden sonda taktilar neden iki saat yatırıyorlar bizi Engin tecrübelerinle bilgilendirir misin 🥰

Canım hayırlı uğurlu olsun insallah tutunurlar sana sıkı sıkı. Sonucta sınırı geçmişsin 8 ve üzeriymiş tutunurlar insallah. Toplam 5 embiryon mu gitti 5.güne?

Ayyyy çok heyecanlı 😍😍 hadi hayırlısı olsun çift embriyo iyidir 😃 hiç sıkma canını doktorlar en olumsuzu demek zorunda adam o kadar okumuş doktor olmuş olamayacak işe kalkışır mi kalınlığı dert etme😃🙈 ayy ilk transfer mi bu başlıkta çok heyecanlı yaaa 🥰😍🙏 neden sonda taktilar neden iki saat yatırıyorlar bizi Engin tecrübelerinle bilgilendirir misin 🥰
Canım sıkışık transfer yapıldıgı için transferden hemen sonra kalkmaması gerek o yuzden de sonda takılıyor. İki saat yatırmalarının sebebide bebişler tutunsun diye 😉

Kaç doz ile basladın öyle düşünme. Ben 275 ıu ile basladm. Gonalf ile .
3 günden sonra 225 e düşürdü. Sonra tekrar dozu çıkardı en son düşürdü. Bu sekilde yumurtam olustu benm 9 gün bu sekilde kullandım. Senin amh da sıkıntınmı var dozlar düşük gelmiştir
Ben 75 le başladım canım amh 1.3 doktor amh ye göre yumurtan az dedi ben de anlamadım valla artık nolcaksa hayırlısı olsun 😊zaten 1 kere denicem tüp bebeği de olursa olur olmazsa çay demleriz artık 😃

Back
X