Mart ayı tüp bebek düsünenler

Merhaba kızlar birşey soracağım bugün iki iğneyide vuruldum çok fazla kasıklarımda ağrı var bunu sizde yaşadınız mı , cuma günü tekrar kontrole çağırdı ,kendiliğinden çatlıyor mı acaba öyle bir ihtimal varmı o yüzden mi ağrı var sizce ,

Evet canim bende de olmustu hatta apandist kesin diyip acile gittim yumoslr buyuyomus kistte var bende onunla iliskilendirdiler

iki deneme arasında 6 yıl var .bu süreçte doğal gebelik için mi uğraştınız

Evet canim bende de olmustu hatta apandist kesin diyip acile gittim yumoslr buyuyomus kistte var bende onunla iliskilendirdiler
Ben de de olmuştu 2 gün ağrıdı kanama da oldu hatta adetim bitmişti oysaki. Kontrole gittiğimde sağ tarafta öne atılan yumurtam yoktu demek ki o kistmiş rahim onu atmış diye düşündüm ben de

Ben de de olmuştu 2 gün ağrıdı kanama da oldu hatta adetim bitmişti oysaki. Kontrole gittiğimde sağ tarafta öne atılan yumurtam yoktu demek ki o kistmiş rahim onu atmış diye düşündüm ben de
Evet olabilir , benimde sag tarafimda yumurta buyumuyor kistim var orda onu zorladi diye dusundum. Yarin opum var siskinlik agri biter umarim

iki deneme arasında 6 yıl var .bu süreçte doğal gebelik için mi uğraştınız
Aslinda hiç dogal yollardan olcak diye bi umudum yoktu. Benim icin bir travmaydi ilk deneme. Esimde bi sorun yok bendede ayni sekil biz öyle saniyorduk daha dogrusu sebebsiz kisirlik tanisiyla artk yapalim bi sorun yok kesin olur diye basladigimiz icin ve yasimizin genc olmasinada aldandik sonu hüsrandi ve bozulan embriyolar transfer edildi biliyormusun en kotusu de o kismiydi. Ben sonra cok arastirdim kalite adina hersyi arastirdim ama uygulamadim once maddi imkansizliktan. Daha sonra imkanlari sagladik ve hicbirsekilde cesaret edemiyordum iki yil para hesapta ama benim bu yola girecek cesaretim yoktu. cok korkuyordum ve hala korkumu yenmedim 5. Gun orta kalite 2 embriyom kaldi donduruldu cok dusunuyorum ya tutmazsa ne yaparim bi daha nasil cesaret ederim diye. Rabim kimseyi bu imtihanla sinavlandirmasin cok cok cok sabir diliyorum herkese. cok dua istiyorum herkesten

Neden bozulmuş embriyolar? Nasıl oldu ki bu canım

inşallah olur. Herşey nasip. Hayatta hiçbirşeyin garantisiyle doğmuyoruz. Rabbim hayırlı olanı versin.
zor bir sınav. Kismette varsa illaki bulur. Umutlu olalım inşallah. Allah isterse olur.Olmazsa da vardır bir hayır.
4 kere deneme yapıp kas hastası bebek doğuran gördüm.Cocuk bakıma muhtac. Şu an kadın diyor ki neyi istediğine dikkat etmek lazımmış. Keşke ısrarla denemeseydim.
Herşeyin hayırlısı diyorum. ilk denemem.ikinciye de belki zorlarım kendimi. Üçüncüde Allahin verdigi yazgıyi başıma koyup uğraşmayacağım.
Şimdiden bezdim. Çok zormuş gercekten. Hayat kısa. Önceliğimiz kendimiz olmaliyiz.bebegi bile kendi mutluluğumuz için istiyoruz. Mutsuz olacaksak hayırlı olanı, ona rıza gösterecek gücü versin Allah

Aynen öyle oncelikle hakkimizda hayirlisi olsun. Rabbim ne nasip etmisse onu gorecez.

Kalitesizlikten demisti doktor. Suan ikinci denemem kalite sorunu yine var ama ben 5. Gune gelmelerini hayal bile edemiyiordum cok sükür 5. Gune orta kalite olarak ulastilar trasfer nisanda rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
IInsallah bu embriyolarınız saglıklıca tutunur size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…