Mart ayı tüp bebek düsünenler

Benim de tam 1,5 yıl oldu 34 yaşımdayım bende geçen sene kendiliğinden olan 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Sonra doktor doktor gezdim neden oldu diye ama boşuna gezmişim hepsi aynı şeyi söyledi sağlıksız gebelik tutmaz.. ben her ay daha adet günüm gelmeden 3-4 test alıp başlıyordum kaset testlere. 6-7 ay geçince dedim kafayı yiyeceğim böyle her ay, en iyisi tüp bebek yaptırayım kafam rahat olsun ama nerdeeee bu sefer de 5 ay merkez araştırmaktan kafam patladı. Bu Arada etrafımdaki herkesin kafana takma olur yargısından da yoksun kalmadım tabi en son karar verdim kendimi de toparladım dedim evime en yakın merkeze gideyim ama dedim ilkinde olmayabilir en az ikiye hazırlayayım kendimi. Etrafımdaki herkes transfer olup gebe kalacağımı sanıyor ama ben şimdiden ikinciye bile hazırladım kendimi hatta olmazsa üçüncüye. Ha hiç mi olmadı ne yapayım dünyanın sonu degil kendim ve eşim icin yasar hayatın keyfini sürmeye devam ederim. Uzattım ama demem o ki lütfen pes etmeyin hayat herseye rağmen çok güzel yeterki Allah o imkanı bizlere versin. Hakkınızda ve hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum.

Evet birçok sebebi var. Ama pes etmemekte gerek . Embriyoların genetiği araştırılır pgt denen birşey var. Rahim bağışıklık durumuna iğne yapıyorlar vucut gebeliği yabancı cisim olarak algılamasın diye ondan yapılır.. yani herşeyin çözümü olur sakın ümitsizliğe kapılma tevekkül çok önemli burada. Seni cok iyi anlıyorum ne kadar Allah'a bıraksakta işimizi aslında bilsekte herseyin bir zamanı oldugunu maalesef ister istemez üzülüyoruz. Biraz dinlen kafanı dağıtmaya çalış. 13 kere tüp bebek yaptırıp doğal yolla hamile kalan bile var. Ben buna sahit oldum.
7 kere yaptırıp doğal yolla kalan var. imkansız değil sadece zamanı var demekki

Ben demiştim beni bekle diye her iste bir hayır vardır. İlmi de bilimi de doktorlar en iyi bilir demekki böyle olması gerekiyor. Ama bende hep iki adet diye okudum buralardan. O zaman birlikte yola devam
Ahahah yaaa beraber kaldık valla evet benmde hep okudugum o sekildi. Herseyde bi hayır vardır kesinlikle hep öyle dua ettim zaten. Sadece azıcık hevesim kırıldı olsun 1 bucuk ayımız var hatta senin daha az bu süreçte ben birazdaha zayıflıcam. Dişlerimi yaptırıcam kanal tedavilik işlerim var daha iyi oldu diyorum bi yandan. Ramazan iftar sahur geçecek bi şekilde günler

Bugün kontrole gittim. Sağda 5 yumurta gördü. Solda ise kendimi sıktığım için göremedi. Bir iki tane de orada vardır dedi.biraz az değil mi sizce?

Bugün kontrole gittim. Sağda 5 yumurta gördü. Solda ise kendimi sıktığım için göremedi. Bir iki tane de orada vardır dedi.biraz az değil mi sizce?
Bende de böyle gördüğü için bu ay aşılama yapalım yumurtalarını uyaralım demişti işte ama sağlıklı bir yumurta da yetiyor bakarsan. İlk kontrolün müydü bu

Sende kaç taneydi
5 tane gördü bir de küçük küçük var bişeyler dedi. Hastaneye 5 ine de aynı parayı vercez 10 una da dedi o yüzden Bi dahaki ay daha fazla yumurtanız olsun daha çok şansımız olsun dedi. Ama ben sanmıyorum bu aydan daha fazla olacağını. Ben daha önce de arka arkaya 2 aşılama oldum o zamanda sayıda Bi değişiklik olmamıştı.

Çok teşekkür ederim ne yaparım bilmiyorum ağlama krizlerim bir geçsin üzüntümü de eşimden çıkartıyorum zaten biraz çünkü 1 yıl ne dediysem kabul etmedi olur olur deyip geçiştirdi biz de 35 yaşındayız ve bu beni çok korkutuyor. Bi de opudan sonra yumurta kalitesi çok iyi çıkmadı 5 yumurtadan 3 ü döllendi 1i iyi kalitedeydi ve onu transfer ettiama olmadı işte iyice tuzu biberi oldu ama dr şehirdışından geliyorum diye yüksek doz uyguladı ister istemez ilaçlar da kaliteyi düşürebiliyormuş bilmiyorum akışına bırakır mıyım 2. Dener miyim biraz zamana ihtiyacım var galiba allah sizinkileri ilk denemede nasip etsin

Kalitenin çokta yasla alakasi yok ben 24 yasimda ilk denememde 5 embriyomda 3. Gunu bozuldu. Simdi yasim 30 ikinci denemem oncelikle 3 aylik ön tedaviyle 5 embriyodan 2 si 5. Gune orta kalite olarak ulasti. Yani demem o ki kalite gida takviyesi ve beslenmeyle duzeltilebilir.

Sana 1 tanesi yeter hiç takılma , ama bence pkos yoksa normal yumurta sayın, benimde bugün 5 inci günüm kontrole gittim ,
Pkos var bende 22 tane yaklaşık yumurta gördü ama içleri boş çıkacak olanlar var dedi , birde kaliteleri önemli dedi , bugün ikinci bir iğneye daha başladım cuma tekrar çağırdı ,e2 için kan testi de verdim , ama en büyük korkum ohss sanırım bir ay kesin ama beni 2 ay dinlendirecekler ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…