Takılırken acıyor muÇok teşekkür ederim evet sürgü yerine sonda takılıyor bazı merkezlerde. Ama sürgüyü tercih ederdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takılırken acıyor muÇok teşekkür ederim evet sürgü yerine sonda takılıyor bazı merkezlerde. Ama sürgüyü tercih ederdim![]()
İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsınSamsun medikalpark Tayfun Alper doktorum. 2 embriyom gitti 5.güne onları da dün dondurdular beklemedeyim iki regl sonra transfer olacak.
Merhaba, sancı kişiye göre değişiyor. Ben tam bir hafta önce opu oldum opudan sonra sadece bir gün hafif gaz sancım oldu. İki gün önce regl oldum bu da herkeste farklı oluyor kimisi benm gibi 5.günde kimisi 14.günde adet oluyor. Benm mesela ilk gün hiç sancım yokken dün gece yani Reglimin 2.günü gaz sancısı gibi bir sancı geldi ve opudan sonraki sancının çok daha fazlasiydi ama tolere edilmeyecek bir agri değildi. Bence akışına bırak çok çok bir agri kesici alırsın taze transfer olmayacaksan geçer. Ya da ayaklarına sıcak su torbası koyarsın geçerBen bir şey sormak istiyorum pazartesi Opu yapıldı bitmeyen bir gaz sancim var hiçbir sey yemesem bile sanki biri beni içeriden bıçaklıyor gibi doktorum normal dedi. Size de oldu mu? Bir de erken bir regl olucaksin dedi ne kadar erken oluyor ve normal regller kadar mi sürüyor? Regli başlayanlar varsa daha mi agrili yaşadı yoksa herzamanki regl nasılsa öyle mi.
Siz de neden gerek görldü rahim dinlendimreye? Birde nerede oldunuz tedavinizi? Ücret aldılar mı bu dinlendimre işlemineEvet ama ben iki adet sonra transfer olacağım suan rahim dinlendirmedeyim
Kız Allah iyiliğini versinPerşembe günü tedaviye başlıyorum. O kadar heyecan ve aynı zamanda endişe duydum ki yer kaydı sanki ayağımın altından. Deprem mi oldu acaba diye düşündüm.son dakika haberine bile baktım. Deprem benim içimdeymiş![]()
Yok acımıyor ama takıldıktan sonra orda rahatsız edici bir his oluyor, çıkardıktan sonra da idrar yaparken 2 gün yanma oldu bende, tahriş olduğu için sanırım. Umarım sizlerde olmasın.Takılırken acıyor mu![]()
Kız Allah iyiliğini versinçok endişelenme akışına bırak relax olmaya çalış ben tedavi sürecinde çok kafam sakindi. Opu günü gelince biraz tedirginleştim. Sonrası zaten kendi sağlığına düşüyo insan
![]()
Transfer için ne gerekli onu takmak anlamadım halaYok acımıyor ama takıldıktan sonra orda rahatsız edici bir his oluyor, çıkardıktan sonra da idrar yaparken 2 gün yanma oldu bende, tahriş olduğu için sanırım. Umarım sizlerde olmasın.
Transferde ne gerek var anlamıyorum Bi bu eksiktiYok acımıyor ama takıldıktan sonra orda rahatsız edici bir his oluyor, çıkardıktan sonra da idrar yaparken 2 gün yanma oldu bende, tahriş olduğu için sanırım. Umarım sizlerde olmasın.
Benim tedavim 9 gün sürdüKizlar bugun muayeneye hittim 375 gonalf kullaniyodum , 3 gun oldu bugun 450 ye cikardilar sizin kacti oranlariniz
Sonda niye takılıyor ki.Yok acımıyor ama takıldıktan sonra orda rahatsız edici bir his oluyor, çıkardıktan sonra da idrar yaparken 2 gün yanma oldu bende, tahriş olduğu için sanırım. Umarım sizlerde olmasın.
Benim yumurta rezervim iyiydi ama çoğu büyümemek de ısrar edince hem 13 gün boyunca iğne vuruldum hemde son 3 gün doz arttırıldı. Aslında doktorum taze transfer yapacaktı. Ama ben yumurtaların aşırı uyarilmasi denen ohss hastalığından korktugum icin hocaya ikide bir ohss olmam dimi diye sorduğumdan doktor sen pimpiriklisin hiç riske girmeyelim dedi küçük bir ihtimal de olursan canımız sıkılmasın dedi rahim dinlendirme yaptık. Samsun medicalparkta tedavi görüyorum. Rahim dinlendirmede embriyolar donduruldugu icin 500 TL dondurma ücreti ödedim ekstra olarak.Siz de neden gerek görldü rahim dinlendimreye? Birde nerede oldunuz tedavinizi? Ücret aldılar mı bu dinlendimre işlemine
500 tl çok ii burada çok fazla rakamlar dönüyor o işlem için. Ama dondurulması sonra transfer edilmesi daha iiBenim yumurta rezervim iyiydi ama çoğu büyümemek de ısrar edince hem 13 gün boyunca iğne vuruldum hemde son 3 gün doz arttırıldı. Aslında doktorum taze transfer yapacaktı. Ama ben yumurtaların aşırı uyarilmasi denen ohss hastalığından korktugum icin hocaya ikide bir ohss olmam dimi diye sorduğumdan doktor sen pimpiriklisin hiç riske girmeyelim dedi küçük bir ihtimal de olursan canımız sıkılmasın dedi rahim dinlendirme yaptık. Samsun medicalparkta tedavi görüyorum. Rahim dinlendirmede embriyolar donduruldugu icin 500 TL dondurma ücreti ödedim ekstra olarak.
Merhaba,Evet medicalparkta başladım. Toplam ücret 11.000 TL ama parça parça alıyorlar. İğnelerin saatini dozajını doktor belirliyor hemşire de ayrıntıları anlatıyor. Ve iğne saatinden 10 dk önce telefonuma SMS geldi hastaneden iğneyi hatırlatmak icin çok hoşuma gittigerçi benm hep aklımda zaten atlamam namümkün
her akşam 8 de 225 mg gonal f ctesi de kontrole çağırdı. Bakalım hayırlısı hepimiz için
![]()
Piyasasını hiç bilmiyorum ben de bu işlere ilk defa giriştim ne dedilerse ödedik. Tek tüp 500 TL imiş. Bizim de tek tüpte iki embriyomuz var500 tl çok ii burada çok fazla rakamlar dönüyor o işlem için. Ama dondurulması sonra transfer edilmesi daha ii
İyi bari bana cok yiksek gibi gelmistiBenim tedavim 9 gün sürdü
Gonal F i hep 300 vuruldum
Ay çok sevindim canım benim. Dua et banada cumartesi günü belli olacak benim opu. Hayırlısı olsun inşallahSaol canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için toplandı iki tane kaliteli donduruldu bgn ben de beklemedeyim transfer iki regl sonra olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun![]()
Umarım hakkınızda hayırlısı olur gönlünüzü ferah tutunAy çok sevindim canım benim. Dua et banada cumartesi günü belli olacak benim opu. Hayırlısı olsun inşallah