• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Arkadaslar bugun embriyolarin 3.günü 5 embriyodan 1 tanesi gelisimi durmus 1 tane geriden gelen 3 tane günüyle uyumluymus. Kizlar benim kalite sorunm vardi bu 2. Denemem ilk denememde embriyolarim 3. Gununde bozulmaya basladilar. Cok korkuyorum sizce durum nasil sizin kac embriyonuz vardi kac tane kaldi.
Daha 3 tane varmış canım kalmış 2 gün neden strese soktun kendini sağlıklıca gelirler inşallah 5. Güne. Nasip olcak olduktan sonra 1 tanesi bile yetmiyor mu? Üzme kendini

Canlarım randevum vardı☺️ Opu ctesi olacakmış. Tüm iğneler bitti sadece bugün iki tane çatlatma iğnesi kalmış oldu. 20 mm civarı birkaç yumurta var 17-18 mm civarı var. Toplamda sekiz yumurtaymış. Dr çok iyi görünüyorlar dedi. İlaç tedavin çabuk bitti dedi. Geçen perşembe başlamıştım iğnelere. Bu perşembe bitmiş oldu. Çok şükür 🤲🏻 Sonumuz hayrolsun inşallah.

Canlarım randevum vardı☺️ Opu ctesi olacakmış. Tüm iğneler bitti sadece bugün iki tane çatlatma iğnesi kalmış oldu. 20 mm civarı birkaç yumurta var 17-18 mm civarı var. Toplamda sekiz yumurtaymış. Dr çok iyi görünüyorlar dedi. İlaç tedavin çabuk bitti dedi. Geçen perşembe başlamıştım iğnelere. Bu perşembe bitmiş oldu. Çok şükür 🤲🏻 Sonumuz hayrolsun inşallah.
Çok güzel demekki erkenden tepki verdi yumurtalarınız ne güzel az iğne iyidir 😄 hayırlısı olsun sizin için çoğu bitmiş iğneler bittiyse 😅😇

Inanki sormadim canim benimki yalanci polip ilk yumurta takibi muanemde hic bi sorun gorunmez kendisi ama ikinci muanede ben burdayim der adetle beraber tekrar kayboluyo hormonlardan diyor doktorlar bi kez aldirdim haftasi dolmadan tekrar olustu.
Merhaba canm benim tüp bebk tedavisi yumurta takibi ikinci muanede polip gördü yumurta toplamada alıcam dedi dr bu sefer yok olmuş şimdi transver için gün bekliyorum tekrar çıkarmı korkusu var canım senim ne oldu acaba polip

Merhaba canm benim tüp bebk tedavisi yumurta takibi ikinci muanede polip gördü yumurta toplamada alıcam dedi dr bu sefer yok olmuş şimdi transver için gün bekliyorum tekrar çıkarmı korkusu var canım senim ne oldu acaba polip
Benim yumurta toplandi adetin 5. Günu gidecem polipi alip histereskopi rahim icine bakacak

Insallah bir sorun olmazsa yarin transferim olucak.
Gercekten mi hayirli olsun insallah simsiki tutunur sana bebisler rabbim insllah nasip etsin cok dikkat et yedigine ictigine kabiz olmamaya calis nar suyu iyi diyorlar iyice arastir. Kacinci gun embriyosu kac yumurta toplandi hic yazmadin 😊 cok dua edecem rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattirsin

Daha 3 tane varmış canım kalmış 2 gün neden strese soktun kendini sağlıklıca gelirler inşallah 5. Güne. Nasip olcak olduktan sonra 1 tanesi bile yetmiyor mu? Üzme kendini
Yetiyorda hatta benim icin bu gunu gormek bile bi mucizeydi 1 tane bile kalmazsa diye korkuyorum simdide 😊endiselerim bitmiyordu😃

Yetiyorda hatta benim icin bu gunu gormek bile bi mucizeydi 1 tane bile kalmazsa diye korkuyorum simdide 😊endiselerim bitmiyordu😃
Çok haklısın endişeler bitmiyor canım yaa 🥴 keşke sakin kalıp herşeyi akışına bırakabilsek belki çok daha güzel geçecek bu süreçler. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin ❤️

Günaydın hayırlı cumalar. Transferden sonra 6. Gün bugün ve evde test yapayım dedim ucuz testlerden vardı ve çok çok silik çizgi çıktı 🙈 çok heyecanlandım, ilk defa böyle bir çizgi gördüm. İnşallah sonucum pozitiftir, sizlerle paylaşmak istedim heyecanımı☺️ Sizce sevinmeli miyim çok erken mi

96BAA5EE-4A5D-4398-87A0-D3C7421C6B5B.webp

Günaydın hayırlı cumalar. Transferden sonra 6. Gün bugün ve evde test yapayım dedim ucuz testlerden vardı ve çok çok silik çizgi çıktı 🙈 çok heyecanlandım, ilk defa böyle bir çizgi gördüm. İnşallah sonucum pozitiftir, sizlerle paylaşmak istedim heyecanımı☺️ Sizce sevinmeli miyim çok erken mi

Yaaaaa kuzucum görüyorum ben deeee🥳😂 allahım inşallah inşallah vardır 😍

Evet yaaa silik çizgi gerçekten var ben de gördüm 😍💕 kan testini bekle tabiki ama inceden de hayırlı olsun diyeyim ben şimdiden 😄😇🎈Allah tamamına erdirsin ve en önemlisi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🥰
Çok teşekkür ederim umarım vardır gerçekten hamileyimdir. Bu arada resmî bile ters yüklemişim🥰 inşallah Allah bekleyen isteyen herkese versin. Çok silik olduğu için çok umutlanamıyorum Allah büyüktür ona sığınıyorum 🙏

Gercekten mi hayirli olsun insallah simsiki tutunur sana bebisler rabbim insllah nasip etsin cok dikkat et yedigine ictigine kabiz olmamaya calis nar suyu iyi diyorlar iyice arastir. Kacinci gun embriyosu kac yumurta toplandi hic yazmadin 😊 cok dua edecem rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattirsin
Amin insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur ve bir an once az once yumurtalarim toplandi toplamda 4 tane alindi ptesi transferim olur insallah hakkimizfa hayirlisi bakalim. Cok tesekkurler dualarin icin canim Allah sanada banada nasip etsin insallah

Çok teşekkür ederim umarım vardır gerçekten hamileyimdir. Bu arada resmî bile ters yüklemişim🥰 inşallah Allah bekleyen isteyen herkese versin. Çok silik olduğu için çok umutlanamıyorum Allah büyüktür ona sığınıyorum 🙏
Çok sevindim canım yaaa ❤️ baya baya görünüyor tabi ki silik olması normal çok erken daha 😃 Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Back
X