• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Merhabalar kizlar benim embriyolarin durumu belli oldu 5. Gun embriyosu orta kalitede 2 embriyom kaldi. Donduruldu hakkimizda hayirlisi olsun kizlar durum böyle. Benim gibi olupta gebelik elde eden varmi
Canim ptesi 5.gunmu 3.gun embriyosu transferi olacaksin. Belirtilerini yaz bana cunku bende sabah olacagim 🥰🥰

Kız allah seni 😊
Psikolojini toparla canım bu iş kesinlikle sağlam psikoloji istiyor. Ben de iğne nedir bilmezdm hastanede falan hiç olmadan direk kendim yaptım iğnelerimi. 9 gün kullandım çifter çifter. Bide üstüne OPUdan sonra hala daha kullanıyorum kan sulandırıcı en çok acıtan o. Varya ağlıyorum resmen. Çünkü yakıyor.
Artık göbeğim hassaslastı iğneden dolayı ödem topladı iğne ucu girmiyor düşün.
Ben opu dan sonra depresyona girdim hormonlar tavan yaptı habire ağlıyorum adet oldum şükür bugun daha iyiyim .
Valla psikolojini toparlamazsan zor bu işler
Kan sulandırıcı niye verdi

Canim hic morelini bozma bendede 15 tane gorunuyordu 1 tane ici dolu yumurta varmis catlatma ignesini eksik vurdugum icin duydugumda agladim 1 tanr kaldi buda gitmez diye ama cok guzel gelisti 3. Gune geldi transfer oldum bugun 4. Gunum bakalim..
Heoimiz bir embriyo bir yumurtadan olusmadikmi 1 tane olsun en iyisi olsun sende hic uzulme insallah bu 3 tane iyi ilerler ve transfer olur
Canım benim moral oldun bana ☺️İnşallah güzel olur da tamamını kaybetmem 🤲🏻Sen de inşallah hayırlısıyla pozitif haberini alırsın ☺️

Canım sakın üzülme bak kaliteli 1 embriyo bile yeterli. Benm de 18 yumurta toplanmıstı ama doktor 1 tane embriyo koyacak. Tutarsa tutacak sakın üzülme psikolojini moralini yüksek tut 😍
Canım ne tatlısın🤍 açıkçası canım sıkılmıştı ama mesajlarınızı görünce biraz rahatladım🌸 bir de herhalde hormonlardan dolayı gülerken oynarken birden sinirim bozuluyor ağlama moduna giriyorum😂 komedi gibi yaa. Göğüslerim o kadar çok ağrıyor ki bir de bu çıktı başıma😅yarın olsa da haber alsam diyorum ama sonra da duyacaklarımdan korkuyorum 😧 şaşırmış vaziyetteyim 🤣

Kızlarr OPU dan 13 gün sonra adet oldum.
Herkes erken olmuştu okuduklarım . 14 güne kadar olunabiliyormus :)
Doktorum sanırım bu adetimden sonra transfer edecek. çünkü adet oldugunda haberleselim dedi.
Sanırım hormonlarıma ve ultrasona bakarak karar verecek bakalım hayırlısı. Adet olunca rahatlanıyor gerçekten.
Depresyon bile yapmıstı bu hormonlar bende. Herşeye ağlıyorum adetten sonra düzelir insallah :))
Aaaa hemen transfer mi olacak ama biz aynı zamanda olacaktık olmadı şimdi doktorunuza söyleyin Simin beklesin diyor diye 😂😂 şaka bir yana sevindim sizin adınıza bir an önce bebeğinize kavuşun hayırlısıyla🙏 bende regl 5.gün oldum ve şişliğim indi gerçekten kanamak bazen iyiymis 😅

Canım ne tatlısın🤍 açıkçası canım sıkılmıştı ama mesajlarınızı görünce biraz rahatladım🌸 bir de herhalde hormonlardan dolayı gülerken oynarken birden sinirim bozuluyor ağlama moduna giriyorum😂 komedi gibi yaa. Göğüslerim o kadar çok ağrıyor ki bir de bu çıktı başıma😅yarın olsa da haber alsam diyorum ama sonra da duyacaklarımdan korkuyorum 😧 şaşırmış vaziyetteyim 🤣
Aynı durumdayız canım herseye ağlıyorum heralde eşim bıktı bıkacak diyorum artık. Benm kendime bile sinirim bozuluyo ya. Insan herseye ağlarmı abartmıyorum içimden geliyo. Hele göğüslerm ağırdıkça uçları acıdıkça varya oturup ağlıyodum. Bugün adet oldum ve hepsi geçti psikolojimde sanki hafiften iyi gibi. Merak etme adet olmayı bekle sabret 😊

Aaaa hemen transfer mi olacak ama biz aynı zamanda olacaktık olmadı şimdi doktorunuza söyleyin Simin beklesin diyor diye 😂😂 şaka bir yana sevindim sizin adınıza bir an önce bebeğinize kavuşun hayırlısıyla🙏 bende regl 5.gün oldum ve şişliğim indi gerçekten kanamak bazen iyiymis 😅
Ahhahaha valla direk sen aklıma geldin 😂😂 beraber aynı Günler olacağım arkadas vardı ee tek mi kaldım falan oldum bi an 😂
Valla anlamadım ki canım bişey de demiyo heralde önce bi tahlile baktırcak uygun görürse yapacak transferi. Zaten eğer bu ayı uygun görürse ayın ortasını bulur belki bana yetişirsin 😍

Kız allah seni 😊
Psikolojini toparla canım bu iş kesinlikle sağlam psikoloji istiyor. Ben de iğne nedir bilmezdm hastanede falan hiç olmadan direk kendim yaptım iğnelerimi. 9 gün kullandım çifter çifter. Bide üstüne OPUdan sonra hala daha kullanıyorum kan sulandırıcı en çok acıtan o. Varya ağlıyorum resmen. Çünkü yakıyor.
Artık göbeğim hassaslastı iğneden dolayı ödem topladı iğne ucu girmiyor düşün.
Ben opu dan sonra depresyona girdim hormonlar tavan yaptı habire ağlıyorum adet oldum şükür bugun daha iyiyim .
Valla psikolojini toparlamazsan zor bu işler
Sana kan sulandiriciyi niye verdiler?

Aynı durumdayız canım herseye ağlıyorum heralde eşim bıktı bıkacak diyorum artık. Benm kendime bile sinirim bozuluyo ya. Insan herseye ağlarmı abartmıyorum içimden geliyo. Hele göğüslerm ağırdıkça uçları acıdıkça varya oturup ağlıyodum. Bugün adet oldum ve hepsi geçti psikolojimde sanki hafiften iyi gibi. Merak etme adet olmayı bekle sabret 😊
Aynıyız ya valla 😂😂 adete de daha çok var 😅inşallah bu Ay erken olurum 🥳

Ahhahaha valla direk sen aklıma geldin 😂😂 beraber aynı Günler olacağım arkadas vardı ee tek mi kaldım falan oldum bi an 😂
Valla anlamadım ki canım bişey de demiyo heralde önce bi tahlile baktırcak uygun görürse yapacak transferi. Zaten eğer bu ayı uygun görürse ayın ortasını bulur belki bana yetişirsin 😍
Ahahaha tabiki en önemlisi hayırlısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşalım 🙏 ben 20 nisanda regl olacağım sonrası muamma 😅 sonra nasıl transfere hazırlayacaklar adetten kaç gün sonra transfer olacak hiç bir fikrim yok 🤷‍♀️ 😇🎈

Ahahaha tabiki en önemlisi hayırlısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşalım 🙏 ben 20 nisanda regl olacağım sonrası muamma 😅 sonra nasıl transfere hazırlayacaklar adetten kaç gün sonra transfer olacak hiç bir fikrim yok 🤷‍♀️ 😇🎈
Benımde valla hiç bilmiyorum doktordan haber beklıyorum işte bakalım ne dicek 😂 Amiin insallah canım sağ salim bi hamile kalabilseydik.. sonra kalp atışı heycanı sonra büyüyormu iyi mi heyecanı valla heyecanlar bitmicek gibi 😂

Yaaa çok teşekkür ederim ederim @Nisa2019 🥰 bende bu başlığı çok seviyorum hem çok fazla gereksiz bilgi ile dolu değil sayfa sayfa yazılar yok 🤪 hem de herkes pozitif burda 👋 öyle ama ben kendim olduğum icin bu hayattayım ve kendim için yaşıyorum. Evet bebek önemli ama bu süreçte beni hiç birseyin olumsuz etkilemesine izin vermeyeceğim napiiim Allah verirse olur ben bütün elimden geleni yaptığımı düşünüyorum 😃 İnan ben çok anksiyetesi olan ve herseyden korkan biriyim. Mesela bu aralar opudan sonra kesin çok sancım olacak ne yapacağım ben anksiyetesini feci yaşıyorum 😂 Ama ben ki bu işe giriştim kendime iğne yapabiliyorum ciddi söylüyorum bunu bence herkes yapabilir 🤩 bana istediğin zaman özelden de yazabilirsin 🎈 umarım en kısa zamanda sende bebeğini kucağına alırsın. Hersey nasip, kısmet, mukadderat 😇
Ben kendime iğne vuramıyorum. Tüp bebek demek iğne demek.perisan oldum hastane yollarında.

Selam canim sabah 8bucukta iki tane transferim oldu. Drum ikisininde kalitesi cok cok iyi dedi merakla bekliyorum sonucu. Azsonra seninde transferin olacak insallah guzel gecer.
Hayırlı olsun 🥰 inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana

Ayyy insallah tutunur ya.Haberdar et beni lutfen ikimizin sureci ayni ilerliyor insallah guzel haberlerimizi veririz🤲🤲
inşallah. Ben bir iki ay geriden gelirim muhtemelen .rahim dinlendirme yapılır diye düşünüyorum. Pıhtılaşma eğilimim var çünkü.
Senin belli olunca yaz.iki tane mi koydular?

Back
X