Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bekliyorum canım benimde az sonra iki tane transfer yapılacak hakkımızda hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişlerimiz inşallahSelam canim sabah 8bucukta iki tane transferim oldu. Drum ikisininde kalitesi cok cok iyi dedi merakla bekliyorum sonucu. Azsonra seninde transferin olacak insallah guzel gecer.
Benim transferim iki ay sonra olacak embriyolarim donduruldu. Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin insallah tutunirlar sana can olurlar. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinSelam canim sabah 8bucukta iki tane transferim oldu. Drum ikisininde kalitesi cok cok iyi dedi merakla bekliyorum sonucu. Azsonra seninde transferin olacak insallah guzel gecer.
Ben 13 gün sadece gonal f ve 5.günden sonra da ilave olarak cetrotide kullandım. İnan acıtmıyor tamamen insan psikolojisiyle ilgili bir durum bence. Bu yaşıma geldim kimse bana iğne vurduramazdi ama vurdum ben ikinci gün kendim. Beni son gün vurduğum iki adet çatlatma iğnesi sadece biraz acıttı o kadar. Bence deneyin bgn kendiniz yanınızda hemşire varken siz vurun mesela.Acıtıyor mu simin? Size sadece gonal f verilmiş galiba bana merional de verildi
Bende ilk gün hemşireye dedim her gün acile gelip vurduracagim dedim hemşire de acil covid dolu sakın öyle birsey yapma kendin vur olmadı eşin vursun dedi. Bende korktum mecbur kaldım biraz da zaten bir kere vurunca gerisi geliyorBen kendime iğne vuramıyorum. Tüp bebek demek iğne demek.perisan oldum hastane yollarında.
Çok heyecanlı gerçekten. Allah sağlıkla size tutunmasını ve sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinBende bekliyorum canım benimde az sonra iki tane transfer yapılacak hakkımızda hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişlerimiz inşallah![]()
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallh size can olur bebeğiniz veya bebeklerinizSelam canim sabah 8bucukta iki tane transferim oldu. Drum ikisininde kalitesi cok cok iyi dedi merakla bekliyorum sonucu. Azsonra seninde transferin olacak insallah guzel gecer.
Hayirli olsun insallah tutunur annesine ayrilmaz bir daha .Bende bekliyorum canım benimde az sonra iki tane transfer yapılacak hakkımızda hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişlerimiz inşallah![]()
Saglikla sana tutunsunda zaman farketmez hem ozamana kadar sende dinlenmis olursun. Insallah emeklerin bosa cikmaz bebisler tutunur sana guzel haberini duyariz. Amin insallah bosa cikartmasin allahimBenim transferim iki ay sonra olacak embriyolarim donduruldu. Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin insallah tutunirlar sana can olurlar. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Amin insallah tutunurlar allahim hepimizin emeklerini bosa cikartmasinHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallh size can olur bebeğiniz veya bebekleriniz![]()
Benim 3. Gün embriyosuydu iyi kalite demişti dr um ama bugün negatif sonuç aldım malesef çok üzgünüm ne yapacağımı da bilmiyorum ama çok yoruldum artık. 1.5 yıl oldu her ay aynı hayal kırıklığı çok zor belki de pes etmeliyim artık bilmiyorum. Dilerim sizler çok güzel haberler alırsınız allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin...Aminnn canım az kalmıs kaçıncı gün embriyosu konuldu. Eğer 5.gün embriyosuysa erkenden çıkar testte![]()
Canım cok üzüldümBenim 3. Gün embriyosuydu iyi kalite demişti dr um ama bugün negatif sonuç aldım malesef çok üzgünüm ne yapacağımı da bilmiyorum ama çok yoruldum artık. 1.5 yıl oldu her ay aynı hayal kırıklığı çok zor belki de pes etmeliyim artık bilmiyorum. Dilerim sizler çok güzel haberler alırsınız allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
Aminnn inşallah canım hepimize tutunsun bebişlerimizÇok heyecanlı gerçekten. Allah sağlıkla size tutunmasını ve sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin![]()
Aminnn inşallah canımHayirli olsun insallah tutunur annesine ayrilmaz bir daha .![]()
Sebebini bilmiyorum ama lütfen pes etmeyin. Eğer maddi gücünüz varsa birkaç ay ara verip devam edin. Tekrar deneyin olmadı tekrar deneyin.. İlerde bir gün is işten geçtiğinde keşke deneseydim dememek için. Herkes anne baba olmak zorunda degil hayat böyle de güzel ama pes etmeyin lütfenBenim 3. Gün embriyosuydu iyi kalite demişti dr um ama bugün negatif sonuç aldım malesef çok üzgünüm ne yapacağımı da bilmiyorum ama çok yoruldum artık. 1.5 yıl oldu her ay aynı hayal kırıklığı çok zor belki de pes etmeliyim artık bilmiyorum. Dilerim sizler çok güzel haberler alırsınız allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
Çok üzuldüm cok gecmis olsun Hayır Asla pes etmemelisin evet insan bazen cok yorgun hissediyor neden emeksiz zahmetsiz olmuyor diyor ama etrafina bakarsan bu imtihan dünyasinda imtihandan gecmeyen yok ve herkesin imtihani farkli. Rabbim bizide boyle imtihan ediyor cok cok sabretmeliyiz ama asla pes etmemeliyiz. Dinlen toparlan kendine zaman ver ama pes etmek yok bu yolda dustukten sonra kalkabilnler allahin izniyle kazanacaklar ben buna inaniyrum sen inan lütfen. Rabbim kucagimizi doldursunBenim 3. Gün embriyosuydu iyi kalite demişti dr um ama bugün negatif sonuç aldım malesef çok üzgünüm ne yapacağımı da bilmiyorum ama çok yoruldum artık. 1.5 yıl oldu her ay aynı hayal kırıklığı çok zor belki de pes etmeliyim artık bilmiyorum. Dilerim sizler çok güzel haberler alırsınız allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
Evet taze transferdi. Nedenine gelince bunu ancak allah bilir o ol demeyince olmuyor. Rahim kalınlaşması iyiydi herhangi bi polip felan yok yapılan testlerde sonuçlar da iyiydi ama embriyonun durumunu bi yerden sonra bilemiyosun hiç bi dr da bilemiyor belki gelişimi durdu belki kromozonal bir hatası vardı zaten tekrarlayan negatif sonuçlarda öle derinlemesine araştırma yapılıyormuş ve rahimin kendi bağışıklığı varmış hiç sebebsiz onu reddedebiliyormuş yani olmayınca olmuyor nasip kısmet... akışına bırakır mıyım tekrar dener miyim bilmiyorum sadece çok yoruldum onu biliyorum...Canım cok üzüldümtaze transfermiydi pekala nedeni bellimiymiş
![]()
Ben demiştim beni bekle diyeKızlar Doktorumla konuştuk, bir adet daha bekletmeye karar verdi.
Kan tahliline falan bakmadı 2 adet dinlendirme en iyisi dedi.
Peki hocam demekten baska bişey diyemedim . Heveslenmiştim bu ay için.
Olsun geç olsun ama güç olmasın diyorum. Çoğu doktor 2 adet bekletiyor vardır bi bildikleri tutunsunlarda tek duam o. Bu kadar bekledık 1,5 ay daha beklerız dimi
Çok teşekkür ederim evet ben de hep kendime bunu söylüyorum benim sınavım buymuş ama bazen insanın bırakası geliyor yoksa anne olmayı çok istiyorum elbette ama 1.5 yıl oldu öncesinde dış gebelik yaşadım o beni çok yıktı o sevinci yaşayıp sonra ellerinden kayıp gitmesi çok acıydı şimdi bu galiba bi süre ara vericem allah sizin gönlünüze göre versinÇok üzuldüm cok gecmis olsun Hayır Asla pes etmemelisin evet insan bazen cok yorgun hissediyor neden emeksiz zahmetsiz olmuyor diyor ama etrafina bakarsan bu imtihan dünyasinda imtihandan gecmeyen yok ve herkesin imtihani farkli. Rabbim bizide boyle imtihan ediyor cok cok sabretmeliyiz ama asla pes etmemeliyiz. Dinlen toparlan kendine zaman ver ama pes etmek yok bu yolda dustukten sonra kalkabilnler allahin izniyle kazanacaklar ben buna inaniyrum sen inan lütfen. Rabbim kucagimizi doldursun![]()