• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Kalitesizlikten demisti doktor. Suan ikinci denemem kalite sorunu yine var ama ben 5. Gune gelmelerini hayal bile edemiyiordum cok sükür 5. Gune orta kalite olarak ulastilar trasfer nisanda rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
Şu an transfere kadar kullanman için iğne verildi mi?

Hayır suanda herhangi bi ilac vs vermedi ufak bi polip var adet bitimi histereskopi diger adetten sonrada transfer. Histereskopiden sonra ilac verecek muhtemelen iyi oldu boylee simdilik durumlar. Siz ne asamadasiniz
Sekizinci gündeyim. Yarın kontrol var

Hayır suanda herhangi bi ilac vs vermedi ufak bi polip var adet bitimi histereskopi diger adetten sonrada transfer. Histereskopiden sonra ilac verecek muhtemelen iyi oldu boylee simdilik durumlar. Siz ne asamadasiniz
Polibin ne büyüklükte

Benim pkos olduğu için yavaş büyütüyorlar normalde pazartesi dedi ama çarşamba yapacağım dedi pazartesi covid testi fln istendi , hayırlısı olsun canım benim ☺️
inşallah. Senin de. Benden kimde covid testi istemedi

Kızlar benim 3 yumurtam kalmıştı. 5. Güne gidelim dediler biraz daha garantici olmak adına. 5. Gün bir tanesi çok kaliteli dondurulmaya uygun çıktı o donduruldu. Diğerleri arkadan geliyor 6. Güne gidelim dediler. Bugün de öğrendim ki dondurulacak kalitede değillermiş 🥺 hayırlısı diyorum tabi ama içimden bağırıp çağırıp haykırarak ağlamak geliyor 🥺 tedavi başa saracak gibi görünüyor. AA kalite dediler ama çok da umudum yok açıkçası. Rabbim hayırlısını versin🤲🏻

Kızlar benim 3 yumurtam kalmıştı. 5. Güne gidelim dediler biraz daha garantici olmak adına. 5. Gün bir tanesi çok kaliteli dondurulmaya uygun çıktı o donduruldu. Diğerleri arkadan geliyor 6. Güne gidelim dediler. Bugün de öğrendim ki dondurulacak kalitede değillermiş 🥺 hayırlısı diyorum tabi ama içimden bağırıp çağırıp haykırarak ağlamak geliyor 🥺 tedavi başa saracak gibi görünüyor. AA kalite dediler ama çok da umudum yok açıkçası. Rabbim hayırlısını versin🤲🏻
Hic oyle dusunme dondurulan iyi kalitedeymis onu transfer ederler tutar insallah benimde yumurtam 5 tane toplandi 1 tane dollendi iyi gekisti 3. Gun konuldu bakalim beklemedeyim ..
Sonucta 1 embriyo 1 yumurtadan olusmadik mi hepimiz allahim ol desin yeter

Hic oyle dusunme dondurulan iyi kalitedeymis onu transfer ederler tutar insallah benimde yumurtam 5 tane toplandi 1 tane dollendi iyi gekisti 3. Gun konuldu bakalim beklemedeyim ..
Sonucta 1 embriyo 1 yumurtadan olusmadik mi hepimiz allahim ol desin yeter
Haklısın arkadaşım 🤲🏻 İnşallah emeklerimiz boşa gitmez, heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz ☺️🌸

Back
X