- 5 Nisan 2021
- 97
- 100
- 43
- 27
Embriyo dondurma ne kadar acabaMerhaba transferimin 7. Günü bugün sonuç bekliyoruz toplamda 15 bin civarı tuttu 1 tane embriyo dondurma ücreti dahil taze transfer oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Embriyo dondurma ne kadar acabaMerhaba transferimin 7. Günü bugün sonuç bekliyoruz toplamda 15 bin civarı tuttu 1 tane embriyo dondurma ücreti dahil taze transfer oldum
Acıbadem’de 1 embriyo için 1750 TL ödedikEmbriyo dondurma ne kadar acaba
Canım hayırlısı ile ne yaptın opu nasıldı , kaç yumurtan toplandı ve hiç ağrın oldu mı sonrasında ,Kızlar bugün opuya giriyorum dua edin![]()
13 yumurtam toplandı. Yedisi olgun çıktı. Dördü döllendi.Opu rahattı canım. Ağrım sızım olmadı. Gaz ve şişkinlik hissettim. O da narkozdanmis.Canım hayırlısı ile ne yaptın opu nasıldı , kaç yumurtan toplandı ve hiç ağrın oldu mı sonrasında ,
Bende yarın sabah opuya gireceğim stresliyim inşallah güzel geçer , biraz tırsıyorum sadece ,senin transfer taze mi olcak yoksa dondurulucak mı canım13 yumurtam toplandı. Yedisi olgun çıktı. Dördü döllendi.Opu rahattı canım. Ağrım sızım olmadı. Gaz ve şişkinlik hissettim. O da narkozdanmis.
Sen ne yaptın?
Korkulacak bir şey yok canım. Uyuyup odanda uyanacaksın. Uzun bir işlem değil. agrin olsa iğne istersin.Bende yarın sabah opuya gireceğim stresliyim inşallah güzel geçer , biraz tırsıyorum sadece ,senin transfer taze mi olcak yoksa dondurulucak mı canım
Ne zaman ucretini aliyorlar çozdururken mi. Benimde acibadem hastanesi embriyolari dondurduk ama dondurma ucreti istemedilerAcıbadem’de 1 embriyo için 1750 TL ödedik
Ben transfere gittiğim gün 3 embriyom vardı kaliteli 2si transfer edildi biri donduruldu ücreti de o gün ödedikNe zaman ucretini aliyorlar çozdururken mi. Benimde acibadem hastanesi embriyolari dondurduk ama dondurma ucreti istemediler
Benim bi kac güne histereskopi yapilack bendd cok merak ediyorum ve korkuyorumKizlar histeroskopi cekildiniz mi nasil bir islem
Cekilen birkac arkadasla konustum genel anesteziyle oluyormus acisiz agrisiz oluyormus birsey hissetmiyormussun canim arkadaslardan duydugum buBenim bi kac güne histereskopi yapilack bendd cok merak ediyorum ve korkuyorum
Şimdi çıktım opudan çok ağrım oldu benim ben ameliyathanede uyandımağrı kesici vurulurken hatta kendim istedim lütfen vurun diye, çok fazla toplandığı söyledi o yüzden 3-4 saat bekleteceklermiş , bir an önce doktor gelsin konuşsun birşey mi oldu diye merak ediyorum , birde size opu sonrası kanamanız çok oldu muKorkulacak bir şey yok canım. Uyuyup odanda uyanacaksın. Uzun bir işlem değil. agrin olsa iğne istersin.
Benimkini donduracaklar. inşallah beşinci güne giderlerse tabi. Kısmet.
Geçmiş olsun kuzum.kisiden kişiye değişiyormuş demek ki. Oldu canım kanamam ama bir iki damla.ikinci gün de pembemsi akıntı. Neresi bu hastane? Kanaman çok mu oldu? Yumurta mı çok toplandı?Şimdi çıktım opudan çok ağrım oldu benim ben ameliyathanede uyandımağrı kesici vurulurken hatta kendim istedim lütfen vurun diye, çok fazla toplandığı söyledi o yüzden 3-4 saat bekleteceklermiş , bir an önce doktor gelsin konuşsun birşey mi oldu diye merak ediyorum , birde size opu sonrası kanamanız çok oldu mu
Şimdi geldiler akşam çıkacağımı söylediler ,herhangi bir sıkıntı olmadığını sadece yumurtaların büyüdüğü için bu kadar ağrılı olduğunu söylendi 25 küsür sanırım yumurta toplandı kanama var sanırım tampon ile çıkardılar oday beni , şeker ve düşük tansiyon olduğu için ekstra bekletiyorlarmış hemşire öyle söyledi inş iyi olur herşeyGeçmiş olsun kuzum.kisiden kişiye değişiyormuş demek ki. Oldu canım kanamam ama bir iki damla.ikinci gün de pembemsi akıntı. Neresi bu hastane? Kanaman çok mu oldu? Yumurta mı çok toplandı?
Toparlarsın inşallah. Erken uyanmışsın.iyi hissetmeden ayrılma ordan.insallah sorun yoktur.
Maşallah sana .epey yumurtan olmuş.onun etkisi demek ki. Geçmiş olsun. Bol bol bebişin olsun.Şimdi geldiler akşam çıkacağımı söylediler ,herhangi bir sıkıntı olmadığını sadece yumurtaların büyüdüğü için bu kadar ağrılı olduğunu söylendi 25 küsür sanırım yumurta toplandı kanama var sanırım tampon ile çıkardılar oday beni , şeker ve düşük tansiyon olduğu için ekstra bekletiyorlarmış hemşire öyle söyledi inş iyi olur herşey
Merhaba ben iki kez histereskopi oldum genel anestezi ile yapılan 15-20 dklık bir işlem uyanınca karın ağrınız oluyor onada ağrı kesici yapıyorlar geçiyor daha sonra 1 hafta hafif kanamam oldu o kadar zorlu bir işlem değil korkmayınBenim bi kac güne histereskopi yapilack bendd cok merak ediyorum ve korkuyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.bise sorabilir miyim iki transfer ozelde mi yaptiriyorsunuz ben dün doktora gttim gonal f ile bugün başladım bana tek tranfer yapılacakmış çünkü yasal değilmiş öyle miOlsun ikinizde saglikli olunda ha bu ay ha oteki ay ne farkeder.Bu yola ciktik bir kere canim sabredecegiz malesefevet taze 3 gunluk iki embriyo konuldu. Insallah tutar cok yoruldum artik.
Insallah kolay gecer allahim bitir imtihanimizi bu son olsun insallah.Cekilen birkac arkadasla konustum genel anesteziyle oluyormus acisiz agrisiz oluyormus birsey hissetmiyormussun canim arkadaslardan duydugum bu![]()
Insallah ben artk narkozdan bile korkar oldum sayisiz operesyonlar gecirdimMerhaba ben iki kez histereskopi oldum genel anestezi ile yapılan 15-20 dklık bir işlem uyanınca karın ağrınız oluyor onada ağrı kesici yapıyorlar geçiyor daha sonra 1 hafta hafif kanamam oldu o kadar zorlu bir işlem değil korkmayın