Kendim istediğim için o pek önemsemiyorNeden bu adamı zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendim istediğim için o pek önemsemiyorNeden bu adamı zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz?
Eşiniz bencil siz ondan daha da bencilsiniz. Bu dünyaya gelecek hiç bir çocuğun sizi gibi bir anne babası olsun istememKendim istediğim için o pek önemsemiyor
Tek başına büyütebilecekse, heriften hayır beklemeyecekse yapsın. Sperm vermeye bile zorla gidiyordur, boşanıp rahatından olmak zor geliyorsa tabi.Hani unutacaktın ..çocuk yapma eş kişisi değişmeden yazık etme kendine
Zaten olmuyor arkadaşlar yani iki üç yıldır yazıyorum hala olmadıHani unutacaktın ..çocuk yapma eş kişisi değişmeden yazık etme kendine
Daha çok konularını okuyacağız hayat ‘ın belli ama çocuk yapmasa iyiydi bide onun günahı ne ?Tek başına büyütebilecekse, heriften hayır beklemeyecekse yapsın. Sperm vermeye bile zorla gidiyordur, boşanıp rahatından olmak zor geliyorsa tabi.
Yaaa olursa amaZaten olmuyor arkadaşlar yani iki üç yıldır yazıyorum hala olmadı![]()
Hiç zannetmemYaaa olursa ama![]()
Hiç zannetmemolursa baya mucize olu
Hiç zannetmemolursa baya mucize olur
O çocuğun seçme hakkı olsaydı sence bu anneyi seçer miydi katip?Tek başına büyütebilecekse, heriften hayır beklemeyecekse yapsın. Sperm vermeye bile zorla gidiyordur, boşanıp rahatından olmak zor geliyorsa tabi.
O çocuğun seçme hakkı olsaydı sence bu anneyi seçer miydi katip?
Nasıl yaniiİnatla o adamdan çocuk yapacaksınız yani. Allah size akıl fikir versin
Sadece kendi için istiyor bu çocuğu. ortada baba olabilecek biri yok. Kadına psikolojik şiddet uyguluyor. ama o inatla uğraşıyorNasıl yanii![]()
O da adama şiddet uyguluyor. Zorla baba yapacak.Sadece kendi için istiyor bu çocuğu. ortada baba olabilecek biri yok. Kadına psikolojik şiddet uyguluyor. ama o inatla uğraşıyor
O adam babalık yapmaz ki. Kadın tüp bebek tedavisi görürken bile şiddet uyguladı kadına. Onun derdi çocukO da adama şiddet uyguluyor. Zorla baba yapacak.
İstemiyor çünkü adam. Yaptığını mazur göstermez tabi ama istemiyor yani.O adam babalık yapmaz ki. Kadın tüp bebek tedavisi görürken bile şiddet uyguladı kadına. Onun derdi çocuk
Keşke konu sahibi de çocuk yapmak yerine boşanmayı denese. Bu herkes için en hayırlısı olacak aslındaİstemiyor çünkü adam. Yaptığını mazur göstermez tabi ama istemiyor yani.
Yaa çok üzüldüm acaba kimsesi mi yok dicem de o cocuk için ilerde cok büyük bir travma olacak eger öyleyseSadece kendi için istiyor bu çocuğu. ortada baba olabilecek biri yok. Kadına psikolojik şiddet uyguluyor. ama o inatla uğraşıyor
Ben gecen ay ilk aşilamamı yaptırdım.Maalesef tutmadı.Bu ay tekrar yaptıracağım.Kimler yaptıracak acaba benim umudum yok ama ilk kez aşılama deneyeceğiZ sizler ne zaman yaptıracaksınız