Aşılama Mart ayında aşılama yaptıracaklar 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bugün araştırma hastanesinde ilk aşılamami oldum. 28 yaşındayım. 2 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor.adet düzensizliği çok fazla var 45 50gunde bir adet oluyordum. Bu ay doktorum adetimin 5.gununden itibaren klomen verdi 5 gun boyunca sabah aksam kullandim. Klomenin 3.gunu rahim kalinlastirici bi bant verdi bir hafta takılı durdu. Ara ara yumurta ölçümü icin çağırdı. 2 gun daha ek klomen verdi ve 16mm olunca yeterli dedi çatlatma iğnesi verdi. Gece 11 de vurdum göbekten. 36 saat sonra yani bu sabah 11de aşılama oldu. Ağrısız işlem yaziyordu heryerde ama benim çok ağrım oldu. Ve bi miktar spermin geri fiskirdigini soylediler. Ama oldu dediler. Kiminde hepsi geri geliyor dediler bilmiyorum. Yarim saat yatırdılar. Ağrım anca geçti. Hala hafif ağrım oluyor. Akıntı geldi biraz. Spermmiydi onlar bilmiyor. Kahverengi damla gibi akinti oldu. Kafam cok karışık Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.

Kızlar selam,

Ben yumurta takibi için geçtiğimiz Ekim ve Kasım ayında adetimin 2. günü klomene başlayıp çatlatma iğnesi yaptırdım. Çatlatma iğnesinden sonra da doktorun uygun gördüğü tarihte ilişki yaşadım ikisinde de sonuç maalesef negatif.
Bu arada polikistik over var ancak adetlerim düzenli idi. Ne zaman ki klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum o zaman bende adet düzensizliği başladı ve rahimde polibe rastlandı. (daha önce yoktu)

1 seneyi aşkındır bebek sahibi olamadığımız için farklı bir doktora gittim. Doktorun yoğunluğu sebebi ile reglimin 4. günü randevu alabildim. Kendisi ile aşılamaya karar verdik. Bana klomen verdi yine ve yarın başla günde 1 tane al 5 gün boyunca dedi.
Normalde reglinin 2. günü başlanması gerekmiyor mu? 5. günü başlayınca erkenden gelişip çatlamaz mı yumurta? aşılama zamanını kaçırmış olmaz mıyız?

Yani bir kaç sefer dışında reglim ve yumurtlama zaten düzenli 14. gün her zaman yumutlama günüm.
Şimdi 5. gün klomene başlayıp 14. gün yumurta ne durumda diye kontrole gittiğimde aslında aşılama yapılması gereken gün olmuş olmuyor mu?

Sizler klomene kaçıncı gün başladınız?

Anlamıyorum sizi sevmeyen bir adamdan neden hamile kalacaksınız
İnat ettim dediniz ben çocuğun olmamasını hayırlı buluyorum çocuk sizin merhametsizliğiniz düşüncesizliğiniz yüzünden babasından nefret edecek

Back
X