canım hadi yaaa hala uyuyonmukaydirigubbakcemile3burda acil bekleyenler war arkadaşım yaa:hulya::lepi:
herşeye yazacak bişey buluyorm ama böyl zamanlarda dicek söz olmuyo:teselli:ama bildiğm tek şey şu canım ne kadar hayalkırıklığı yaşasakta belki hemen deil ama bi zaman sonra tekrar anne olma umudu başlıyo..3.aşılama demişsin eminim 3 kez aynı şeyleri yaşamak çok zordur bence biraz dinlen kafanı falan toparla en azındn biriki ay.Allah hepimizin yardımcı olsun herşey hayırlısıyla gelsin.selam kızlar beni hatırlartsınız belki 3. aşılmamı yaptırdıgım zaman yazmıştım size ama bugün regl oldum.olmadı yani.umutlraım tükendi artık...
canım ümitlenmek istemiyosun evet ama bence bebişin seninle..hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:inş. canım bekliyorum çok ümitlenmek istemiyorum yokmuş gibi düşünüyorum ben hayırlsı diyorum artık
canım üzülme diyemiyorm..dediğin gibi kısmet herşey..eminim 3 aşılama biraz yıpratmıştır seni psikolojk olarak muhtemelen tüp bebek düşünüyosundur.ben 1 aşılama yaptım olmadı ve 2.aşılamayı bile düşünmüyorum açıkçası..bi süre bebek işini düşünme tabi koşullarını bilmeden diyorum bunları ama biraz toparlandıktan sonra başlarsın..Bende 3.aşılamamı bu ay yaptırdım.Dün regl oldum.Gerçekten üzgünüm.Tabi kısmet.Hayırlısı olsun.Bana ne önerirsiniz?
bu arada sizin sorun neydi?Bende 3.aşılamamı bu ay yaptırdım.Dün regl oldum.Gerçekten üzgünüm.Tabi kısmet.Hayırlısı olsun.Bana ne önerirsiniz?
bu arada sizin sorun neydi?
önce eşimin değerleri çok kötüydü sigarayı bırakıp çinko ve e vitaminleri aldı.Son iki aydır değerleri gayet iyi maşallah.Ben de bir şey yok görünürde ama 36 yaşındayım.Yaştan dolayı stres oluyor.
sevilay canım bence sevin bebeişin senle canım ilk güzel haberimizi aldık çok şükür darısı bizlerin başına inş..
kızlar bendeki şans kimsede yoktur herhalde sabah kanımı vermiştim öğl. sonra çıkar demişlerdi gittim sonucu almaya makina arızalanmış test sonuçları yarına kaldı anlayacagınız bu kadar şans kimde vardır bilmiyorum inanki bekleyecegim artık yapacak birşey yokki bundada vardır bir hayır diyorum akannehirohaoldumsmile
benim test sonucum belli oldu değerim 38 çıktı kızlar sevinmelimiyim 2gün sonra yine kan vericem
amin canım inş.. hepimiz güzel sonuçlar alırız:Saruboceq:çok teşekkür ederim.darısı başına.doktorda olumlu dedi ama 2 gün sonra yine kan vericem inşallah olumlu devam eder.insan korkuyo nede olsa.sizlerinde iyi sonuçlarınızı bekliyorum:ecrin_bebek:
neyse canım vardır bir hayır. geç olsun ama güzel sonuç olsun önemli olan o bu kadar bekledin 1 gün daha sık dişini hayırlısı inş. şimdi yarını bekleyeceğiz hee.
bizim prblemin aynısı yani..36 yaş sorun yapılacak biyaş deil biraz rahat olmayı dene canım.:icecream:önce eşimin değerleri çok kötüydü sigarayı bırakıp çinko ve e vitaminleri aldı.Son iki aydır değerleri gayet iyi maşallah.Ben de bir şey yok görünürde ama 36 yaşındayım.Yaştan dolayı stres oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?