Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş. canım bekliyorum çok ümitlenmek istemiyorum yokmuş gibi düşünüyorum ben hayırlsı diyorum artık

canım hadi yaaa hala uyuyonmukaydirigubbakcemile3burda acil bekleyenler war arkadaşım yaa:hulya::lepi:

yok canım ne uyuması sabah erkenden kalktım işe geldim ancak oldu verdik kanı bekliyorum sabırsızlıkla bakalım ne çıkacak hayırlsı diyorum artık

saol kumsalcım hepimizi hakkında hayırlısı olsun inş..

selam kızlar beni hatırlartsınız belki 3. aşılmamı yaptırdıgım zaman yazmıştım size ama bugün regl oldum.olmadı yani.umutlraım tükendi artık...

selam kızlar beni hatırlartsınız belki 3. aşılmamı yaptırdıgım zaman yazmıştım size ama bugün regl oldum.olmadı yani.umutlraım tükendi artık...
herşeye yazacak bişey buluyorm ama böyl zamanlarda dicek söz olmuyo:teselli:ama bildiğm tek şey şu canım ne kadar hayalkırıklığı yaşasakta belki hemen deil ama bi zaman sonra tekrar anne olma umudu başlıyo..3.aşılama demişsin eminim 3 kez aynı şeyleri yaşamak çok zordur bence biraz dinlen kafanı falan toparla en azındn biriki ay.Allah hepimizin yardımcı olsun herşey hayırlısıyla gelsin.

Bende 3.aşılamamı bu ay yaptırdım.Dün regl oldum.Gerçekten üzgünüm.Tabi kısmet.Hayırlısı olsun.Bana ne önerirsiniz?
canım üzülme diyemiyorm..dediğin gibi kısmet herşey..eminim 3 aşılama biraz yıpratmıştır seni psikolojk olarak muhtemelen tüp bebek düşünüyosundur.ben 1 aşılama yaptım olmadı ve 2.aşılamayı bile düşünmüyorum açıkçası..bi süre bebek işini düşünme tabi koşullarını bilmeden diyorum bunları ama biraz toparlandıktan sonra başlarsın..

kızlar bendeki şans kimsede yoktur herhalde sabah kanımı vermiştim öğl. sonra çıkar demişlerdi gittim sonucu almaya makina arızalanmış test sonuçları yarına kaldı anlayacagınız bu kadar şans kimde vardır bilmiyorum inanki bekleyecegim artık yapacak birşey yokki bundada vardır bir hayır diyorum akannehirohaoldumsmile

Sorun sadece stres ise kimse bişey yapamaz, sorunun çözümü sadece sizin ellerinizde...
nasıl yapılır, dışardan destek mi almalı bilmiyorum...ben de bu konuda pek baarılı değilim
takmiyim kafama diyorum, gün içinde aklımı meşgul edebiliyorum
ama geceleri başaramıyorum, gün içinde biriken herşey aynı anda aklıma hücum ediyor...
üzgünüm sana ben de yardım edemem...

hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi nasip etsin Rabbim!

benim test sonucum belli oldu değerim 38 çıktı kızlar sevinmelimiyim 2gün sonra yine kan vericem

sevilay canım bence sevin bebeişin senle canım ilk güzel haberimizi aldık çok şükür darısı bizlerin başına inş..

sevilay canım bence sevin bebeişin senle canım ilk güzel haberimizi aldık çok şükür darısı bizlerin başına inş..

çok teşekkür ederim.darısı başına.doktorda olumlu dedi ama 2 gün sonra yine kan vericem inşallah olumlu devam eder.insan korkuyo nede olsa.sizlerinde iyi sonuçlarınızı bekliyorum:ecrin_bebek:

neyse canım vardır bir hayır. geç olsun ama güzel sonuç olsun önemli olan o bu kadar bekledin 1 gün daha sık dişini hayırlısı inş. şimdi yarını bekleyeceğiz hee.

[
çok teşekkür ederim.darısı başına.doktorda olumlu dedi ama 2 gün sonra yine kan vericem inşallah olumlu devam eder.insan korkuyo nede olsa.sizlerinde iyi sonuçlarınızı bekliyorum:ecrin_bebek:
amin canım inş.. hepimiz güzel sonuçlar alırız:Saruboceq:
neyse canım vardır bir hayır. geç olsun ama güzel sonuç olsun önemli olan o bu kadar bekledin 1 gün daha sık dişini hayırlısı inş. şimdi yarını bekleyeceğiz hee.

öyle canım yapacak bir şey yok valla bekleyecegiz 1 gün daha sabretmem gerekiyo :Saruboceq:a.s

arkadaşlar bende biraz önce test yaptrdım sonuç negatif.. ne diyelim rabbim daha iyisini bilir hayırlısını versin inşallah..

bizim prblemin aynısı yani..36 yaş sorun yapılacak biyaş deil biraz rahat olmayı dene canım.:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…