kızlar ben yarın test yaptıracaktım ama dayanamayıp biraz evvel evde yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı varmıdır dersiniz ??
canım çok tşk.ederim inanki sevinemiyorum korkuyorum gerçekten hamile olabiliriyim diye bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım ilk aşılamamdı bu benim yarın kan testi yapılacaktı arkadaşlarım benden çok merak ettikleri için test alıp gelmişler eve yaptım bende silik çıktı ikinci çizgi bilemiyorum inanki hayırlısı artık a.s
canım doktora tüp bebek ne kadar dedim 4500 ama rapor alırsanız 2500 olur dedi.ilaç falan lafı etmedi toplam bu kadar olur dedi belkide ben yanlış anladımkafamçokkarıştı.olmazsa bi arar öğrenirim..deryacım boşwer o gıcığı zaten sıkıntılı bi süreç dktrdan memnun olmzsan hepten beter olacak baksana ne biçim dawranmış en iyisi başka daha güven duyacağın birini bulmak..ayy allahım inş.karşılıksız koymaz arkadaşım..:Saruboceqpuyorumnanaktan
inş. canım vardır yarın inanırım ancak kaydirigubbakcemile3uhdecim inşallah hamişsindir canım.silik çıkması büyük ihtimalle pozitif olduğunu gösterir.ben bu ay idrar testi almadım her ay artık sıkıldım tek çizgiden.benimde kan testim yarın olacak.kan testi yaptırıp kesin çıksın istiyorum.inşallah senden sonra hepimiz veririz güzel haberleri.dua et bize canım.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım inş. sende hamişsindir inş. güzel haberleri alırız:Saruboceq:Göğüsler haricinde tümü bende de var. Sende test silik çıktı bana noluyorsa havaya giricem nerdeyse kaydirigubbakcemile3 Neyse canım ya inşallah diliyorum güzel olacak haberin. :Saruboceq:
inş.canım kan testini yaptırdıktan sonra sevinmek istiyorum ben darısı herkesin başına olsun:Saruboceq:canım hayrlı olsun inş kan tetinde pozitif çıkar senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin
amin canım herkesin göbüşü bebişle dolsun inş.:Saruboceq:Slm UHDE'cim ben pek giremiyorum nete konulara yabancı kalıyorum en son yazıanları ouduktan sonra gözlerime inanamadım tabiki sevin cnm okurken o adar çok heyecanlandımki ay cnm inşallah hamilesindir :CüvCüv: allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benimde 10.gün oldu göğüs ağrım dahada geçmedi hadi hayırlısı artık.Güzel haberlerini beliyoruz cnm.:lepi:
amin canım darısı sizlerin başına ama kan testi yapıldıktan sonra sevinmek istiyorum hayal kırıklığı yaamak istemiyorum artıkcanım hakkında hayırlısı olsun inşallah darısıda bizim başımıza..bende yarın test yaptıracam sen şimdi hamilesin ya senin duan kabul olur ne olur bizede dua et..:Saruboceq:
canım inş.sende kavuşursun bebişine:Saruboceq: bende rahim şekil bozukluğu varmış ondan olmuyomuş ameliyat olmuştum ardındanda aşılama yapmıştı dr. kısmet artık:Saruboceq:uhde tebrik ederim çok sevmdim valla,sende sorun neydi yada var mıydı?
benimde ilk aşılamam ınş bende kavuşurum benim 2.günüm aşılamada
canımm çok sevindim yaa hadi inş. yarın kan testinde pozitif olur inş. bize müjdeyi verirsin. sevinçli haberlerini bekliyoruz. allah isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun.
kızlar ben yarın test yaptıracaktım ama dayanamayıp biraz evvel evde yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı varmıdır dersiniz ??
arkadaslar benimde 2 gun sonra asilamam var, sizler asilama sonrasi kendinizi nasil korudunuz, ozel birsey yaptiniz mi? birde benim asilama sonrasi 8 gun sonra turkiyeye gelmem gerekiyor, birsey olur mu? bilgilendirirseniz sevinirim
saolasın yaaa cok faydalı dıye ıcıyorum bende ama esım korkutunca bende korktum hamıle kalan bıle var bu cayları ıcıpte hayırlısı bakalım..
canım korkmana gerek yok ama çok abartma genede biliyosun aşırısıda zarar vermesin günde 3 bardak aç karna içebiliyosan daha iyi. çobançantası aslanpençesi civanperçemi bunları aynı zamanda deilde dönüşümlü içersen daha iyi olur .hayırlısı dediin gbi..
ben adıyamanda oturuyorum ve g.antebe gitmiştim aşılama için aynı merkeze sordum tüpbebek fiyatını toplam 2.500 dedi.tabi rapor alırsam yoksa 4.500..ama tüp bebek işini şimdilik erteledim en az 2 ay sonrasına muhtemelen ist.da yaptırırm gibikafamçokkarıştıcanım sen hangi hastaneye sordun tüp bebek için. araştırma yapıyorum bende ama brüksel iyi diye duydum ben sizce nasıl soruşturdunuz mu?
canım hiç gerilme aşılama çok basit bi işlem..sonrasında koru kendini. ağır falan kadırma ayaklarını falan sıcak tut.inş.istediğin gibi olur .:Saruboceq:günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorum
uhdecim canım inşallah hamilesindir ki öyle görünüyor tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına inşallah
kızlar bende yarın ilk aşılamamı yaptırıcam bana bi öneriniz tavsiyeniz varmı rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
tamam canım sabah giderim zaten sonucu alır almaz haber veririm sizlere hayırlısı artık ne diyeyim Allahım isteyen herkese nasip eder inş.
canımm iyi zaman geçir belki biraz kafanda dağılr..dikkat et kendine..özlerim seni çabuk gellopuyorumnanaktanKızlar İyİ geceler tatlı rÜyalar ben yatıyorum yarın kayın valİdeye gİdecegİm her Şey gÖnlÜnÜzce olsun kendİnİze İyİ bakın bye...
canımm benimmm,Allah razı olsun
evet çok heycanlandım aşılama öncesi
ama aşılamadan sonra rahatladım
evet işin zor kısmı beklemek valla
nasıl geçicek bakalım vakit
9 nisan test vericekmişim
canım ya giremedim nete ondan yazamadım:çok üzgünüm:ilk 5gün bendede hiçağrı sızı olmamıştı.ama 6.günden sonra bayaa ağrı olmuştu fakat sonuç negatif..belirtilere hiç takılma daha doğrusu belirti arama çünkü insan isteristemez en ufak şeyi hamişliğe yoruyo..elinden geldiğince düşünmemeye çalışş canım..anım biraz takiip ettim seni benden çok tecrübelisin malum.benim hiçbir ağrı sızı yaşamamış olmam herşeyin sıradan olması normaldir değilmi.burda bakıyorum mutlaka biri bişeyden sıkıntı yaşıyor.bu durum tutmamış olacağı anlamına gelmez değilmi? birde ateşim yükseliyor şu an 37.3... beni bilgilendirisen sevinirim
uhdecim inşallah hamişsindir canım.silik çıkması büyük ihtimalle pozitif olduğunu gösterir.ben bu ay idrar testi almadım her ay artık sıkıldım tek çizgiden.benimde kan testim yarın olacak.kan testi yaptırıp kesin çıksın istiyorum.inşallah senden sonra hepimiz veririz güzel haberleri.dua et bize canım.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar,
verdim kanımı bekliyorum bakalım öğleden sonra çıkar dediler,
kısmetimde varsa bebişim göbüşümdedir yoksa yapacak birşey yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?