Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben yarın test yaptıracaktım ama dayanamayıp biraz evvel evde yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı varmıdır dersiniz ??

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah darısıda bizim başımıza..bende yarın test yaptıracam sen şimdi hamilesin ya senin duan kabul olur ne olur bizede dua et..:Saruboceq:

uhde tebrik ederim çok sevmdim valla,sende sorun neydi yada var mıydı?
benimde ilk aşılamam ınş bende kavuşurum benim 2.günüm aşılamada

canımm çok sevindim yaa hadi inş. yarın kan testinde pozitif olur inş. bize müjdeyi verirsin. sevinçli haberlerini bekliyoruz. allah isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun.

canım sen hangi hastaneye sordun tüp bebek için. araştırma yapıyorum bende ama brüksel iyi diye duydum ben sizce nasıl soruşturdunuz mu?

arkadaslar benimde 2 gun sonra asilamam var, sizler asilama sonrasi kendinizi nasil korudunuz, ozel birsey yaptiniz mi? birde benim asilama sonrasi 8 gun sonra turkiyeye gelmem gerekiyor, birsey olur mu? bilgilendirirseniz sevinirim

inş. canım vardır yarın inanırım ancak kaydirigubbakcemile3
Göğüsler haricinde tümü bende de var. Sende test silik çıktı bana noluyorsa havaya giricem nerdeyse kaydirigubbakcemile3 Neyse canım ya inşallah diliyorum güzel olacak haberin. :Saruboceq:
canım inş. sende hamişsindir inş. güzel haberleri alırız:Saruboceq:
canım hayrlı olsun inş kan tetinde pozitif çıkar senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin
inş.canım kan testini yaptırdıktan sonra sevinmek istiyorum ben darısı herkesin başına olsun:Saruboceq:
amin canım herkesin göbüşü bebişle dolsun inş.:Saruboceq:
[:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: haydı halaya canım ayyyy bende aklıma hamıle kaldıgımda cıkan cok sılık cızgıyle ogrenmıstım ınsallah kan sonucundada pozıtıf gorursun sonucu ama hamılesın canım yaaa coook guzel hemen kan testı yaptır kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]
yarın yaptıracagım canım tşk ederim...
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah darısıda bizim başımıza..bende yarın test yaptıracam sen şimdi hamilesin ya senin duan kabul olur ne olur bizede dua et..:Saruboceq:
amin canım darısı sizlerin başına ama kan testi yapıldıktan sonra sevinmek istiyorum hayal kırıklığı yaamak istemiyorum artık
uhde tebrik ederim çok sevmdim valla,sende sorun neydi yada var mıydı?
benimde ilk aşılamam ınş bende kavuşurum benim 2.günüm aşılamada
canım inş.sende kavuşursun bebişine:Saruboceq: bende rahim şekil bozukluğu varmış ondan olmuyomuş ameliyat olmuştum ardındanda aşılama yapmıştı dr. kısmet artık:Saruboceq:
canımm çok sevindim yaa hadi inş. yarın kan testinde pozitif olur inş. bize müjdeyi verirsin. sevinçli haberlerini bekliyoruz. allah isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun.

inş. canım darısı herkesn başına olsun inş...:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorum

uhdecim canım inşallah hamilesindir ki öyle görünüyor tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına inşallah

kızlar bende yarın ilk aşılamamı yaptırıcam bana bi öneriniz tavsiyeniz varmı rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

kızlar ben yarın test yaptıracaktım ama dayanamayıp biraz evvel evde yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı varmıdır dersiniz ??

canımmmmmmmm yaaaaaaaa çok heycanlandım giremedim dün nete.az önce okudum:teytey::teytey::teytey:bugün kan testini yaptır canım biran ewwel haber ver hadi inş.hamişsindir bebişin senledir:CüvCüvpuyorumnanaktanhihoyyythihoyyyt

arkadaslar benimde 2 gun sonra asilamam var, sizler asilama sonrasi kendinizi nasil korudunuz, ozel birsey yaptiniz mi? birde benim asilama sonrasi 8 gun sonra turkiyeye gelmem gerekiyor, birsey olur mu? bilgilendirirseniz sevinirim

canım inş.herşey yolunda gider. aşılama öncesi ve sonrası beslenmene biraz dikkat et canım özellikle ceviz fındık fıstık dibi..bunkar tutunmayı kolaylaştırıyomuş.bide aşılamadan sonra dinlenirsin bi kaç gün.sanırım uçak yolculuğu yapacaksın dr.a gene sor ama heralde bişey olmaz.

canım sen hangi hastaneye sordun tüp bebek için. araştırma yapıyorum bende ama brüksel iyi diye duydum ben sizce nasıl soruşturdunuz mu?
ben adıyamanda oturuyorum ve g.antebe gitmiştim aşılama için aynı merkeze sordum tüpbebek fiyatını toplam 2.500 dedi.tabi rapor alırsam yoksa 4.500..ama tüp bebek işini şimdilik erteledim en az 2 ay sonrasına muhtemelen ist.da yaptırırm gibikafamçokkarıştı

canım hiç gerilme aşılama çok basit bi işlem..sonrasında koru kendini. ağır falan kadırma ayaklarını falan sıcak tut.inş.istediğin gibi olur .:Saruboceq:

canımm benimmm,Allah razı olsun
evet çok heycanlandım aşılama öncesi
ama aşılamadan sonra rahatladım
evet işin zor kısmı beklemek valla
nasıl geçicek bakalım vakit
9 nisan test vericekmişim

canımm beklemesi gerçekten zor..ama bi şekilde ditiyo işte.sen dikkat et kendine arkadaşım iş falan yapma..elinden geldiince dinlenmeye bak..hadi bakalm hep beraber bekleyelimm:1hug:hihoyyyt

canım ya giremedim nete ondan yazamadım:çok üzgünüm:ilk 5gün bendede hiçağrı sızı olmamıştı.ama 6.günden sonra bayaa ağrı olmuştu fakat sonuç negatif..belirtilere hiç takılma daha doğrusu belirti arama çünkü insan isteristemez en ufak şeyi hamişliğe yoruyo..elinden geldiğince düşünmemeye çalışş canım..

daisy_81 ne yaptın canım verdin mi kan. tahlilinin sonucunu ne zaman alacaksın. hadi inş. pozitif çıkar. herkesin hakkında hayırlısı.

günaydın kızlar,

verdim kanımı bekliyorum bakalım öğleden sonra çıkar dediler,

kısmetimde varsa bebişim göbüşümdedir yoksa yapacak birşey yok artık

Bende 3.aşılamamı bu ay yaptırdım.Dün regl oldum.Gerçekten üzgünüm.Tabi kısmet.Hayırlısı olsun.Bana ne önerirsiniz?

günaydın kızlar,

verdim kanımı bekliyorum bakalım öğleden sonra çıkar dediler,

kısmetimde varsa bebişim göbüşümdedir yoksa yapacak birşey yok artık

hadi bakalım canım hayırlısı olsun. ama senin test pozitif çıkacak bence. öğleni sabırsızlıkla bekliyorum. inş. güzel haberi vereceksin bizlere. hakkında hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…