Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım vardır bundada bi hayır..

derya sen neyaptın canım arastırıomusun yıne ıstanbuldasın demı bahcecıye gıttınmı olumlu sonuc alan cok ordada

selam benim sorunum pko idi başka bir problemimiz yoktu.gazide tedavi gördüm çok memnunum doktorumdan.ilk aşılamam bu.değerim yükselirse daha bir rahatlıyacağım ama.pek sevinemiyorum şimdi

selam benim sorunum pko idi başka bir problemimiz yoktu.gazide tedavi gördüm çok memnunum doktorumdan.ilk aşılamam bu.değerim yükselirse daha bir rahatlıyacağım ama.pek sevinemiyorum şimdi
inşallah yukselır canım ıcını rahat tut ananas ye bol bol ıyı sıkıcıa tutunsun sana dr un kım canım

görmedim canım şimdi okudm msjı..

onemlı deıl canım yaa

doktorum mehmet erdem.tavsiye ederim.ananasın faydalı olurmu gerçekten:ecrin_bebek:

evet ananas tutunmaya yardımcıdır bebek ıcın canım tup bebek yaptıranlar genelde hep yıyolar tutunsun sıkıca dıyecokacimcoook yaa bende ahmet beye gıtmeyı dusunuyorum ama hamıle kalınca gıtmayı dusunuyorum rısklı gebelık uzmanı ucretlerı nekadar oldu canı en son 145 dı senın asılaman klomenlemı oldu para falan odedınmı pekı

gonal f ile oldu.doktor parası 160 lira.ilk muayenede veriyosun.daha sonra aşılama yapılacağı gün yine 160 lira ödedim bu kadar.bence hiç özellerde para harcamayın ikiside çok iyi doktor.gazinin tüp bebek merkezide çok iyi bir yer

hımmm tamam canım dusuncem bende dırek tup ıstedıgım ıcın bakalım hayırlısı hakkımızda bızede duanı et canım allahım saglıklı bır evlat nasıp eylemıstır ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

bende bundan 7-8 ay önce gaziye gitmiştim hatta orada dosyam bile var,ama nedense o zman aşılamaya pek yanaşmıyordum,şimdi ise bulunduğum yerde sadece 1 yerde o da özel bi yerde yapılıyormuş aşılama,yaptrdıkta zaten,sizlerde böyle yazınca pişmanlık duyuyorum yaa keşke yaptrsaymşım aşılama belkide şuan hamile olucaktım,tabi keşke demenin faydası yok ama..hayflandım valla..hayrlısı olsun hakkımızda..maddi anlamdada uygunmuş baya bi aşılama için 600 tl verdik biz..

Bende 3.aşılamamı bu ay yaptırdım.Dün regl oldum.Gerçekten üzgünüm.Tabi kısmet.Hayırlısı olsun.Bana ne önerirsiniz?

slm bir ay dinlen direk tüp derim çünki 35 yaş üstü zaten doktorlar aşılama yapmıyorlar direk tüp diyorlar aşılamada şansımız çok düşük zaman kaybetme erkekde degil kadında yaş önemli zaten 35 yaş üstü tehlikeli bende 33 yaşındayım .

hadi bakalım canım hayırlısı olsun. ama senin test pozitif çıkacak bence. öğleni sabırsızlıkla bekliyorum. inş. güzel haberi vereceksin bizlere. hakkında hayırlısı olsun canım.

slm nbr yasemin bürükselde tüp ne kadar?

yok canım ne uyuması sabah erkenden kalktım işe geldim ancak oldu verdik kanı bekliyorum sabırsızlıkla bakalım ne çıkacak hayırlsı diyorum artık
senin bebiş
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ayyyyyyyyyyyy çok sevindim canım yarın ilk iş bize güzel haberlerini yaz ama senin bebeiş tutu içime öyle doguyor inan olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

slm canım nsl sen beklemdemisin senin yaş kaç ?benim 33 eşimine 33 zamanda su gibi akıp gidiyor allah yardımcımız olsun olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

slm canım nsl görüşmeyeli bende yarın ve çarşamba doktora gidicem iki yerle daha görüşücem inşallah güzel geçer suratsız olmazlar bakalım yazarım sen ne yaptın doktor işini?olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…