ayy Allahım bugün hep güsel haberler alıoıyruz.darısı tüm isteyenlerin başına..canım sewintadını çıkar hamişiliğin:CüvCüv:benim test sonucum belli oldu değerim 38 çıktı kızlar sevinmelimiyim 2gün sonra yine kan vericem
canım vardır bundada bi hayır..kızlar bendeki şans kimsede yoktur herhalde sabah kanımı vermiştim öğl. sonra çıkar demişlerdi gittim sonucu almaya makina arızalanmış test sonuçları yarına kaldı anlayacagınız bu kadar şans kimde vardır bilmiyorum inanki bekleyecegim artık yapacak birşey yokki bundada vardır bir hayır diyorum akannehirohaoldumsmile
arkadaşlar bende biraz önce test yaptrdım sonuç negatif.. ne diyelim rabbim daha iyisini bilir hayırlısını versin inşallah..
arkadaşlar bende biraz önce test yaptrdım sonuç negatif.. ne diyelim rabbim daha iyisini bilir hayırlısını versin inşallah..
asırı ıcmıyorum canım yaa gunde 2 bardak ıcıyorum bakalım hayırlısı az kaldı cıvanpercemı o bıtınce 2 cay ıcıcem hayırlıs
hakkında hayırlısı canım uzulme sakın sonucta yalnız deılsın bunu dusunBende 3.aşılamamı bu ay yaptırdım.Dün regl oldum.Gerçekten üzgünüm.Tabi kısmet.Hayırlısı olsun.Bana ne önerirsiniz?
offf bugun ustuste negatıf sonuclar alıyoruz sakın uzulmeyın saglıgınıza dıkkat edın en onemlısı buselam kızlar beni hatırlartsınız belki 3. aşılmamı yaptırdıgım zaman yazmıştım size ama bugün regl oldum.olmadı yani.umutlraım tükendi artık...
uhde yaaa sendekı sansızlık ta benım gıbı nefret edıyorum bu hastane ıslerıne benımkını hatırlarsanız 5 gun sonra cıkacaktı sonuc turkıyede yasıyoruz normal yarın guzel sonuclar alırsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:kızlar bendeki şans kimsede yoktur herhalde sabah kanımı vermiştim öğl. sonra çıkar demişlerdi gittim sonucu almaya makina arızalanmış test sonuçları yarına kaldı anlayacagınız bu kadar şans kimde vardır bilmiyorum inanki bekleyecegim artık yapacak birşey yokki bundada vardır bir hayır diyorum akannehirohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis ohhhhh sonunda hamıle haberı aldık allahım saglıklı bır evlat gondermıstır ınsallah saglıklı bır hamılelık gecırırsın sorunun neydıbenim test sonucum belli oldu değerim 38 çıktı kızlar sevinmelimiyim 2gün sonra yine kan vericem
rabbımden hayırlısını dılemek lazım canım zaten hakkında hayırlısı ınsallahmafoldumben
kızlarrr merabaaa.s.
inşallah yukselır canım ıcını rahat tut ananas ye bol bol ıyı sıkıcıa tutunsun sana dr un kım canımselam benim sorunum pko idi başka bir problemimiz yoktu.gazide tedavi gördüm çok memnunum doktorumdan.ilk aşılamam bu.değerim yükselirse daha bir rahatlıyacağım ama.pek sevinemiyorum şimdi
görmedim canım şimdi okudm msjı..
doktorum mehmet erdem.tavsiye ederim.ananasın faydalı olurmu gerçekten:ecrin_bebek:
gonal f ile oldu.doktor parası 160 lira.ilk muayenede veriyosun.daha sonra aşılama yapılacağı gün yine 160 lira ödedim bu kadar.bence hiç özellerde para harcamayın ikiside çok iyi doktor.gazinin tüp bebek merkezide çok iyi bir yer
gonal f ile oldu.doktor parası 160 lira.ilk muayenede veriyosun.daha sonra aşılama yapılacağı gün yine 160 lira ödedim bu kadar.bence hiç özellerde para harcamayın ikiside çok iyi doktor.gazinin tüp bebek merkezide çok iyi bir yer
Bende 3.aşılamamı bu ay yaptırdım.Dün regl oldum.Gerçekten üzgünüm.Tabi kısmet.Hayırlısı olsun.Bana ne önerirsiniz?
hadi bakalım canım hayırlısı olsun. ama senin test pozitif çıkacak bence. öğleni sabırsızlıkla bekliyorum. inş. güzel haberi vereceksin bizlere. hakkında hayırlısı olsun canım.
senin bebişyok canım ne uyuması sabah erkenden kalktım işe geldim ancak oldu verdik kanı bekliyorum sabırsızlıkla bakalım ne çıkacak hayırlsı diyorum artık
herşeye yazacak bişey buluyorm ama böyl zamanlarda dicek söz olmuyo:teselli:ama bildiğm tek şey şu canım ne kadar hayalkırıklığı yaşasakta belki hemen deil ama bi zaman sonra tekrar anne olma umudu başlıyo..3.aşılama demişsin eminim 3 kez aynı şeyleri yaşamak çok zordur bence biraz dinlen kafanı falan toparla en azındn biriki ay.Allah hepimizin yardımcı olsun herşey hayırlısıyla gelsin.
evet ananas tutunmaya yardımcıdır bebek ıcın canım tup bebek yaptıranlar genelde hep yıyolar tutunsun sıkıca dıyecokacimcoook yaa bende ahmet beye gıtmeyı dusunuyorum ama hamıle kalınca gıtmayı dusunuyorum rısklı gebelık uzmanı ucretlerı nekadar oldu canı en son 145 dı senın asılaman klomenlemı oldu para falan odedınmı pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?