hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan inş. güzel haberler verirsin bizlere:Saruboceq:arkadaşlar merhaba bende dün aşılama yaptırdım.Hamdolsun çok kolay geçtihiçte gerilmemeliymişim.Hatta aşılamadan sonrada gezdim.ben yataktan kalkamam sanıyordum.şimdi beklemedeyim.İnşallah Rabbim izin verir de Tutar.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı.
canım hayırlı olsun aşılaman inş. bebişin gelir sana mutlu eder hepimizi:Saruboceq: o bebişin kalp atışları gibi tüm isteyen herkesinde en kısa zmanda duyulsun inş..:Saruboceq:bugün aşılamam oldu arkadaşlar evet koırkulcak ve büyütcek bi işlem değilmiş
sadece bana fazla özen gösterdiler
3 saat bi odada yattım yüzüstü çok sıkıldım
ama olsun hep dua ettim,tam ben çıkmak üzereyken yanmdaki yatağa nts bağladılar bi hamileyi
gözlerim dolu orada,küt küt bebeğin kalbi odayı inletiyordu
sonra hemşire ınş sanada takarız dedi...
evet benimde bekleme sürecim başladı..hayrlısı olsun ınş...
canım ya aynı şeyler bendede var benim 13. günüm ek olarak mide yanmam var hayırlsı olsun inş. tutmuştur :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız benimde bugün 12.günüm kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo ve baş ağrısı çok oluyo işallah tutmuştur ya rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu
deryacım yarın yoksun galiba özleyecez burda seni dikkat et kendine görüşürüz yine canım :1hug:Kızlar İyİ geceler tatlı rÜyalar ben yatıyorum yarın kayın valİdeye gİdecegİm her Şey gÖnlÜnÜzce olsun kendİnİze İyİ bakın bye...
canım hayırlı olsun aşılaman aklımdaydın bugün heyecan yaptınmı çok?işin zor kısmına geldin.inş.allahım: güldürür yüzünü:Saruboceq::lepi:
kızlar ben yarın test yaptıracaktım ama dayanamayıp biraz evvel evde yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı varmıdır dersiniz ??
canim Allah tamamina erdirsin tabiki hamilesin, silikte olsa cikmis ikinci cizgi, ne guzel bir haber aldik sabah sabah, kacinci asilamandi, benimde 2 gun sonra asilamam var ve ilk asilamam olacak, tekrar tebrikler
Allahım isteyen herkese versin en kısa zamanda hemde ben yarın emin olurum galiba halen inanamıyorum çünki
Allahım isteyen herkese versin en kısa zamanda hemde ben yarın emin olurum galiba halen inanamıyorum çünki
Aaaaaaaaaaayyyy tüylerim diken diken oldu eyvahedigeldismile İnşallah sendedir kuzun yaa :Saruboceq: Ama silik çıkması önemli bir durum diye biliyorum yani nerdeyse kesin gözüyle bakıyorlar. Hatta forumda böyle bir konu var test fotoğraflarını koymuşlar bak bir istersen, hamilelik testi falan gibi bir adı vardı konunun. Yaaaaa nolur hamile ol, benim de perşembe test günüm, ilk güzel haberimiz olursun sıra sıra da arkandan geliriz hepimiz inşallah :Saruboceq:
inş. canım vardırda benden sonraki herkesde güzel haberler verirler. baktım canım o konuya pozitif diyo orda ama inanki inanamıyorum şaşkınım valla beklemiyodm hiç belki ondandır yada çok ümitlenmekmi istemiyorm bilmiyorum karışık duygular içindeyim Allahım herkese nasip etsin inş.:Saruboceq:
Ya uhde bu arada anlatsana ne gibi değişiklikler oldu sende, belirti olabilecek şekilde ne farklılıklar vardı yani :uhm: Ben seni hamile ilan ettim de , belirtileri soruyorum :teytey:. Sana sakin ol diyorum ben heyecanlandırıyorum resmen :dance:
tamam canım sabah giderim zaten sonucu alır almaz haber veririm sizlere hayırlısı artık ne diyeyim Allahım isteyen herkese nasip eder inş.
canım aşılamanın 2 günü bel ağrısı kasık ağrılarım vardı, kaydirigubbakcemile3sol gögsüm felaket şişti ve canım yanıyodu ama sağ gögsüm normaldi acı falan yoktu, bel ağrım hiç geçmedi zaten bazen hafif bazen şiddetli kasık ağrılarım hep hafif batma şeklinde oluyodu en belirgin değişiklik bende mide yanması oldu gece bile mide yanmasından dolayı uyandım, son iki gündürde sabah hafif mide bulantısı oldu, başıma ani batma şeklinde ağrılar girdi ama çok uzun süreli olmadı böyle canım
kızlar ben yarın test yaptıracaktım ama dayanamayıp biraz evvel evde yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı varmıdır dersiniz ??
pozitif görünüyo sevinmelimiyim şimdi ne yapmam lazım kaydirigubbakcemile3
6 yıl bekledikten sonra şaşkınlık halen inanamıyorum yarın kan testi yaptırınca kesin inanacam galiba kaydirigubbakcemile3
sagol canım benım bugun bırazdaha fazla agrım var bogazımda hayırlısı beklemedeyım neyapsam karar veremıyorum son kez asılama denesemmı acaba bılmıyorum senın su dr ada sınır oldum haa hem okadar para verecen sonra ılgı gormıyecen offff sıkmak lazım bogazlarınıkötükedihüsoslm geçmiş olsun arkadaşım neden öyle olduki sen şu an beklemdesin degilmi?benim gibi benimde inanılamaz başım agrıyor kendine dikkat et canımsempatiksalakcinni
saolasın yaaa cok faydalı dıye ıcıyorum bende ama esım korkutunca bende korktum hamıle kalan bıle var bu cayları ıcıpte hayırlısı bakalım..canım geçmiş olsun..içtiğin çaylar kadınlar için çok faydalı özellikle rahim için.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: haydı halaya canım ayyyy bende aklıma hamıle kaldıgımda cıkan cok sılık cızgıyle ogrenmıstım ınsallah kan sonucundada pozıtıf gorursun sonucu ama hamılesın canım yaaa coook guzel hemen kan testı yaptır kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kızlar ben yarın test yaptıracaktım ama dayanamayıp biraz evvel evde yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı varmıdır dersiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?