Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan inş. güzel haberler verirsin bizlere:Saruboceq:

canım hayırlı olsun aşılaman inş. bebişin gelir sana mutlu eder hepimizi:Saruboceq: o bebişin kalp atışları gibi tüm isteyen herkesinde en kısa zmanda duyulsun inş..:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız benimde bugün 12.günüm kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo ve baş ağrısı çok oluyo işallah tutmuştur ya rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu
canım ya aynı şeyler bendede var benim 13. günüm ek olarak mide yanmam var hayırlsı olsun inş. tutmuştur :Saruboceq:
Kızlar İyİ geceler tatlı rÜyalar ben yatıyorum yarın kayın valİdeye gİdecegİm her Şey gÖnlÜnÜzce olsun kendİnİze İyİ bakın bye...
deryacım yarın yoksun galiba özleyecez burda seni dikkat et kendine görüşürüz yine canım :1hug:

canım hayırlı olsun aşılaman aklımdaydın bugün heyecan yaptınmı çok?işin zor kısmına geldin.inş.allahım: güldürür yüzünü:Saruboceq::lepi:

canımm benimmm,Allah razı olsun
evet çok heycanlandım aşılama öncesi
ama aşılamadan sonra rahatladım
evet işin zor kısmı beklemek valla
nasıl geçicek bakalım vakit
9 nisan test vericekmişim

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

dr progestan ve coraspin verdi ve sadace aşılamadan 1 gün sonra ilişki olsun başka olmasa daha iyi olur dedi..çok sorgulamak istemiyorum..Rabbime teslim oldum hayrlısı olsun herşeyin...

test günü yaklaşan arkdşlar hadi ınş bilzere güzel haberler verinde bizde umutlanalım..:Saruboceq:

kızlar ben yarın test yaptıracaktım ama dayanamayıp biraz evvel evde yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı varmıdır dersiniz ??

kızlar ben yarın test yaptıracaktım ama dayanamayıp biraz evvel evde yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı varmıdır dersiniz ??

canim Allah tamamina erdirsin tabiki hamilesin, silikte olsa cikmis ikinci cizgi, ne guzel bir haber aldik sabah sabah, kacinci asilamandi, benimde 2 gun sonra asilamam var ve ilk asilamam olacak, tekrar tebrikler

canim Allah tamamina erdirsin tabiki hamilesin, silikte olsa cikmis ikinci cizgi, ne guzel bir haber aldik sabah sabah, kacinci asilamandi, benimde 2 gun sonra asilamam var ve ilk asilamam olacak, tekrar tebrikler

canım çok tşk.ederim inanki sevinemiyorum korkuyorum gerçekten hamile olabiliriyim diye bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım ilk aşılamamdı bu benim yarın kan testi yapılacaktı arkadaşlarım benden çok merak ettikleri için test alıp gelmişler eve yaptım bende silik çıktı ikinci çizgi bilemiyorum inanki hayırlısı artık a.s

Allahım isteyen herkese versin en kısa zamanda hemde ben yarın emin olurum galiba halen inanamıyorum çünki

Allahım isteyen herkese versin en kısa zamanda hemde ben yarın emin olurum galiba halen inanamıyorum çünki

Aaaaaaaaaaayyyy tüylerim diken diken oldu eyvahedigeldismile İnşallah sendedir kuzun yaa :Saruboceq: Ama silik çıkması önemli bir durum diye biliyorum yani nerdeyse kesin gözüyle bakıyorlar. Hatta forumda böyle bir konu var test fotoğraflarını koymuşlar bak bir istersen, hamilelik testi falan gibi bir adı vardı konunun. Yaaaaa nolur hamile ol, benim de perşembe test günüm, ilk güzel haberimiz olursun sıra sıra da arkandan geliriz hepimiz inşallah :Saruboceq:

inş. canım vardırda benden sonraki herkesde güzel haberler verirler. baktım canım o konuya pozitif diyo orda ama inanki inanamıyorum şaşkınım valla beklemiyodm hiç belki ondandır yada çok ümitlenmekmi istemiyorm bilmiyorum karışık duygular içindeyim Allahım herkese nasip etsin inş.:Saruboceq:

pozitif görünüyo sevinmelimiyim şimdi ne yapmam lazım kaydirigubbakcemile3
6 yıl bekledikten sonra şaşkınlık halen inanamıyorum yarın kan testi yaptırınca kesin inanacam galiba kaydirigubbakcemile3

Ümitlenmek istemiyorsun tabiki haklı olarak. Neyse sabret 1 güncük daha. Ama inşallah hamilesindir. Dışarı çıkın bugün eşinle, kafanı dağıt aklına getirme hiç, zaman geçmez yoksa kaydirigubbakcemile3 İnşallah güzel haber vereceksin bize :Saruboceq: Ama öğleni falan bekleme sabah git yaptır hemen meraktan ölürüm eyvahedigeldismile

Ya uhde bu arada anlatsana ne gibi değişiklikler oldu sende, belirti olabilecek şekilde ne farklılıklar vardı yani :uhm: Ben seni hamile ilan ettim de , belirtileri soruyorum :teytey:. Sana sakin ol diyorum ben heyecanlandırıyorum resmen :dance:

tamam canım sabah giderim zaten sonucu alır almaz haber veririm sizlere hayırlısı artık ne diyeyim Allahım isteyen herkese nasip eder inş.

canım aşılamanın 2 günü bel ağrısı kasık ağrılarım vardı, kaydirigubbakcemile3sol gögsüm felaket şişti ve canım yanıyodu ama sağ gögsüm normaldi acı falan yoktu, bel ağrım hiç geçmedi zaten bazen hafif bazen şiddetli kasık ağrılarım hep hafif batma şeklinde oluyodu en belirgin değişiklik bende mide yanması oldu gece bile mide yanmasından dolayı uyandım, son iki gündürde sabah hafif mide bulantısı oldu, başıma ani batma şeklinde ağrılar girdi ama çok uzun süreli olmadı böyle canım

tamam canım sabah giderim zaten sonucu alır almaz haber veririm sizlere hayırlısı artık ne diyeyim Allahım isteyen herkese nasip eder inş.

uhdecim inşallah hamişsindir canım.silik çıkması büyük ihtimalle pozitif olduğunu gösterir.ben bu ay idrar testi almadım her ay artık sıkıldım tek çizgiden.benimde kan testim yarın olacak.kan testi yaptırıp kesin çıksın istiyorum.inşallah senden sonra hepimiz veririz güzel haberleri.dua et bize canım.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Göğüsler haricinde tümü bende de var. Sende test silik çıktı bana noluyorsa havaya giricem nerdeyse kaydirigubbakcemile3 Neyse canım ya inşallah diliyorum güzel olacak haberin. :Saruboceq:

canım hayrlı olsun inş kan tetinde pozitif çıkar senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin

pozitif görünüyo sevinmelimiyim şimdi ne yapmam lazım kaydirigubbakcemile3
6 yıl bekledikten sonra şaşkınlık halen inanamıyorum yarın kan testi yaptırınca kesin inanacam galiba kaydirigubbakcemile3

Slm UHDE'cim ben pek giremiyorum nete konulara yabancı kalıyorum en son yazıanları ouduktan sonra gözlerime inanamadım tabiki sevin cnm okurken o adar çok heyecanlandımki ay cnm inşallah hamilesindir :CüvCüv: allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benimde 10.gün oldu göğüs ağrım dahada geçmedi hadi hayırlısı artık.Güzel haberlerini beliyoruz cnm.:lepi:

slm geçmiş olsun arkadaşım neden öyle olduki sen şu an beklemdesin degilmi?benim gibi benimde inanılamaz başım agrıyor kendine dikkat et canımsempatiksalakcinni
sagol canım benım bugun bırazdaha fazla agrım var bogazımda hayırlısı beklemedeyım neyapsam karar veremıyorum son kez asılama denesemmı acaba bılmıyorum senın su dr ada sınır oldum haa hem okadar para verecen sonra ılgı gormıyecen offff sıkmak lazım bogazlarınıkötükedihüso
canım geçmiş olsun..içtiğin çaylar kadınlar için çok faydalı özellikle rahim için.
saolasın yaaa cok faydalı dıye ıcıyorum bende ama esım korkutunca bende korktum hamıle kalan bıle var bu cayları ıcıpte hayırlısı bakalım..
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: haydı halaya canım ayyyy bende aklıma hamıle kaldıgımda cıkan cok sılık cızgıyle ogrenmıstım ınsallah kan sonucundada pozıtıf gorursun sonucu ama hamılesın canım yaaa coook guzel hemen kan testı yaptır kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…