Hadi derya ya nerdesin:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
Sabah 9 da kan versen 10 da çıkar hadi en geç 11 de haer vermen gerekirdi, kudurduk meraktaaaaaaan boshayallersmile
olsun canım hakkındfa hayırlısı ohhh baslıyosun demekkı bebısın gelıcek hadı bakalım yolumuzu acda bızde gelelım pesınde canımkaydirigubbakcemile5bence stress yaptın dr ıslerıne ondan olmustur ılactanda olabılır hadı bakalım guzel haberler artık buna ıhtıyacımız var hamıs gormek ıstıyoruz arrtık bası cek gulum halaya katılalım bızde:teytey::teytey:geçmiş olsun canım test yaptırdım negaif üzülsemi sevinsemi bilemedim MONODOKS bu ilacı hamileyken kulanmamak gerekiyormuş bende kulanmıştım çünü bebegin düşmesine sebep olabiliyor zararlı yani o yüzden iyi oldu hasta olmam sevindim zaten şimdi hastada oldum stresten gecikti sanırım ahhh işte böyle canım.
canım kocaman bir negatif hastada oldum ilaç kulanmıştım ya herhalde hasta olunca sevinen bi ben varım dır şu sitede o ilaç düşüge sesbep olabiliyormuş yada hiçbirşey olmuyormuş bebege ya hiç ya hep o kadar şey yaşadımki hamiş olsaydım bide düşük olsa mahvolurdum birde ilaç kimyasal bi zarar filan verirdi belki insanın aklına herşey geliyor ama birdaha hangi ilaç olursa olsun okumadan asla içmiyecegim bana iyi ders oldu doktorlarada güvenmiyecegim onlarda çook yogun oldukları için karıştırabiliyorlar bazan en iyisi kendimizin doktoru olmak.
olsun canım hakkındfa hayırlısı ohhh baslıyosun demekkı bebısın gelıcek hadı bakalım yolumuzu acda bızde gelelım pesınde canımkaydirigubbakcemile5bence stress yaptın dr ıslerıne ondan olmustur ılactanda olabılır hadı bakalım guzel haberler artık buna ıhtıyacımız var hamıs gormek ıstıyoruz arrtık bası cek gulum halaya katılalım bızde:teytey::teytey:
en yakın aşılama yapanlar burdadır sanırım aşılamanın özelde maliyeti nedir ben öğretmenim ya da devlet ne kadarını karşılıyor bilen var mı<*
en yakın aşılama yapanlar burdadır sanırım aşılamanın özelde maliyeti nedir ben öğretmenim ya da devlet ne kadarını karşılıyor bilen var mı<*
canım başı çekicem ben önden siz arkadan sırayla hamiş kalıcaz tüpten umutluyum bizimde yüzümüz gülecek inanıyorum biede anne diyen birer bebişlerimiz olucak :teytey::teytey::teytey:
canım bugün işe gitmedim 2.saate sonuç aldım hastanede yaptırdım testi negatif o ilaç ya düşük ya tututor yüzde 50 yani allahtan hastada oldum. doktorla konuştum uzunca hafta içi gidicem işte tüp işin hazırlıklara başlıyacagız bugün kocamla gezdik bütün gün stres atık biraz işte biraz buruk bir şekilde herkezin en az 2. bebişi vardı alışveriş merkezindeolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile allahım inşallah ilk tüpüşlerde bizede kısmet eder bizlerinde üzünü güldürür sen hasta oldunmu.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim biraz uzak kalayım bebek mevzusundan diye ben tüp bebek için iğnelerimi vuruldum yarın istanbula gideceğim salı günüde yumurtalarım toplanacak tabiii herşey yolunda giderse çok heyecanlıyım arkadaşlar iğnelerr mahvetti beni aşılamanın ki zor diyordum arattı onu valla çok canım yandı iğnelerden inşallah sonucu iyi olur çektiğim acıları unuturum bari. allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin gönlündeki bebek muradını versin inş.
slm ben özelde yatırdım 130 tl aşılama ilaçar 100 tl muane 80 tl ama senin ignede olabilir onlar biraz pahalı olabilir o hastanın durumuna göre degişir ama sgk bilmiyorum orada uygundur herhalde zaten bende uyguna yaptırdım ben 7. yıldır hastası oldugum için doktorum benden fazla para almamış olabilir.ben istanbulda yaptırdım sen kocelidesin galiba hayırlısı olsun
sen infertilite gurubundamısın problem ne sizde ben infertilite gurubundayım...
sgk hemen yapıyorlarmı bilmiyorum kaç yılık evlsiniz onlar biraz işi uzatıyorlar ve şarları varmı aslında bizim kızlardan sgk yaptıran vardı ama bu akşam yok gazi ünüversitesinde yaptırmıştı memeundu o daha iyibilr.
hadi inşallah canım pozıtıf olalım bune durgunluk bızdekı yaa demı 2011 bızım yılımız olucak kucaklarımız dolacak haydın halaya kızzlar hehhe bu saattekaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:
Hayırlısı olsun canım ya tüpü bekliyor seninki, sıkma canını. Ben daha adet olamadım, farlutsls rsğmen. Son 5 gün hala olmazsam gideceğim merkeze zaten. Bu hafta bol şans o zaman sana , inşallah güzel olur herşey....
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için. Ankara tüp bebek merkezi hakkında hiç ir bilgim yok. Kıbrısı düşündüğüm zaman aradığımda yumurta takibini ankara tüp bebekte yaptırın toplama işlemine gelin demişlerdi. Anlaşmaları olduğunu iliyorum yani sadece. Ama sevindim başkentin içine sinmesine. Doktoru ve merkezi sevmek çok önemli bence. Üzüldüm kanamanın sebebi için de. Kesin onlar da iliyorlardır da sebebini nasılsa değiştiremeyeceğiz durumu neyse böyle devam etsin diye ilgisiz kaldılar demek. Folbiolu nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum ama bende soracağım ilk iş başka bir folikasite geçip geçmemeyi.
Çok teşekkür ederim tekrar, inşallah bu defa tedavin iyi geçer ve en kısa sürede güzel haberlerini alırız.
ne demek, paylaşmak için burdayız :)
doktorum adetin 2.-3. günü gel dedi ama...
cuma günü olacağım diye beklerken pazartesi oldu daha kanama falan yok
yrn sabah bi test yapayım evde diyorum... bellllki normal yolla olmuştur.... hani bellllki...
biz de beklemedeyiz
aaaaa topik öksüz kalmışş kıslarr nerelerdesınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?