MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

yok canım başlamadık daha dr bi baksın tahliller bi yapılsın öyle başlıcaz artık
istesek de başlayamazdık zaten çünkü o aralar felaket griptim

Alpellaa: Sat 20 şubat :18:
Aycaece: Sat 18 şubat :18:
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart :18:
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart :18:
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart :18:
Daısytulıp: Sat 11 şubat, bat 10 mart :18:
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart :18:

Son düzenleme:
merhaba kızlar

aranızda ovulasyon testi yaptıran var mı ?
benimde reglim 28 güde bir oluyor ancak son iki aydır 28 günden daha kısa sürüyor ee byle olunca da acaba yumurtlama günümü yanlış mı hesaplıyorum diyorum !

beni de listeye eklermisinizlütfen

sat: 26 şubat
bat 19 mart

hoşgeldin canım valla benim de düzenim şaştı bilmiyorum ben şeffaf akıntıya göre takip edicem heralde ama uzun zaman böyle giderse ve başaramazsak almayı düşünebilirim o testlerden.. sende şeffaf akıntı oluyor mu normalde yumurtlarken

slm kızlar ben aranıza katılabilirmiyim sat 20 şubat bat 19 mart 28 günde bir oluyorum. akıntı başladı ama çok şefaf bakalım geçen ayda seffaf akıntıyı geldiği zaman ilişki yaşamıştık tutmadı artık bu ay bakalım şansımız olur. alpella ilişki zamanı nelere dikkat edieyim sabah veya akşam olması değiştirir mi?

tamam düzelttim canım.. yumurtlama günü kadınlarda yumurta akına benzer şeffaf ve hafif yapışkan bir akıntı oluyormuş bende de oluyor normalde ben ordan anlıyorum ama sende hiç belirti olmuyorsa o zaman illa ki o testlerden yapmak gerekir heralde ya da şansa bırakcaksın :)

şansa bırakamam artık canım yaş oldu 33 benim yaşıtlar ikinciüçüncüyü yapıyorlar ben daha bir tane bile yapamadım

canım sabahları spermler daha hareketli oluyormuş diye biliyorum ama sonuçta herkes sabah mı yapıyo sanki.. ilişkiden yarım saat önce eşine sade bi kahve yap, ilişkide de pozisyonlara dikkat et (google'da var), yarım saat ayaklarını yukarı kaldır vs gibi öneriler var canım umarım en kısa zamanda sonuç alırız ayy çok heyecanlıyım acaba ilk hamilemiz kim olacak???

Alpellaa: Sat 20 şubat
Aycaece: Sat 18 şubat
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
Daısytulıp: Sat 11 şubat, bat 10 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart

cnm bir google bakıyım ozman teşekkürler bu ay kahveli pozisyonlu deneyelim bakalım tutcak mı? umudum her ay daha da azalıyor bakalım hayırlı neyse o olsun ama insan bir anda hamile kalmak istiyor.

cnm bir google bakıyım ozman teşekkürler bu ay kahveli pozisyonlu deneyelim bakalım tutcak mı? umudum her ay daha da azalıyor bakalım hayırlı neyse o olsun ama insan bir anda hamile kalmak istiyor.

aynen ben de çok tez canlıyım hemen olsun istiyorum bakalım hayırlısı.. ne zamandır deniyosun canım?

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim. Çok farklı bir yer burası, birbirini hiç tanımayan insanlar bir anda birbirleriyle kaynaşıyorlar. Hem de çıkarsızca... Çok hoşuma gitti. Ben de bu ay hamile kalmayı isteyenlerdenim. Ben aslında 6-7 aydır istiyorum ama olmadı bir türlü. Doktor en az 8 ay geçsin o zaman bakarız,daha çok erken demişti,ön tetkiklerde hamile kalmamam için bir sebep olmadığını söylemişti...
Adetim yeni bitti, bu ay bir de soğan kürü deniycem. Forumda birçok kişi bu kürden sonra hemen hamile kaldıklarını yazmış. Belki de bu açılan konu uğurlu gelir dediğiniz gibi... İsteyen herkese Allah nasip etsin inşallah..

selammm kızlar..
bende mart ayını bekliyorum :)
aranıza katılabilir miyim ?
alpellacım seninle aynı anda gebe kalmıştık inşallah bu sefer de öyle olur
hep beraber gebe oluruz 9 ayı geçiririzzz (amin)
sat 11 şubat
bat 11 mart

soğan kürü mü? ilk defa duyuyorummm hemen bakayım

ben az çok biliyorum soğan kürünü.
çoğu kişi deneyip olumlu sonuç almış..
genellikle adetleri düzensiz olanlarda ve pco teşhisi konulan bayanlarda çok işe yaramış..
kk^da bu konuyla ilgili bir sürü topic var :)

selamlar herkese... bende 10 aydır istiyorum... sat 24 şubat. bat 22 mart. incir-havuç kürüne başladım bu ay... 4. günündeyim... inşAllah faydası olur... mart ayında hamileler kervanına bizde dahil oluruz Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…