merhaba kızlar
aranızda ovulasyon testi yaptıran var mı ?
benimde reglim 28 güde bir oluyor ancak son iki aydır 28 günden daha kısa sürüyor ee byle olunca da acaba yumurtlama günümü yanlış mı hesaplıyorum diyorum !
beni de listeye eklermisinizlütfen
sat: 26 şubat
bat 19 mart
slm kızlar ben aranıza katılabilirmiyim sat 20 şubat bat 19 mart 28 günde bir oluyorum. akıntı başladı ama çok şefaf bakalım geçen ayda seffaf akıntıyı geldiği zaman ilişki yaşamıştık tutmadı artık bu ay bakalım şansımız olur. alpella ilişki zamanı nelere dikkat edieyim sabah veya akşam olması değiştirir mi?
canım sabahları spermler daha hareketli oluyormuş diye biliyorum ama sonuçta herkes sabah mı yapıyo sanki.. ilişkiden yarım saat önce eşine sade bi kahve yap, ilişkide de pozisyonlara dikkat et (google'da var), yarım saat ayaklarını yukarı kaldır vs gibi öneriler var canım umarım en kısa zamanda sonuç alırız ayy çok heyecanlıyım acaba ilk hamilemiz kim olacak???
Alpellaa: Sat 20 şubat
Aycaece: Sat 18 şubat
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
Daısytulıp: Sat 11 şubat, bat 10 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
cnm bir google bakıyım ozman teşekkürler bu ay kahveli pozisyonlu deneyelim bakalım tutcak mı? umudum her ay daha da azalıyor bakalım hayırlı neyse o olsun ama insan bir anda hamile kalmak istiyor.
aynen ben de çok tez canlıyım hemen olsun istiyorum bakalım hayırlısı.. ne zamandır deniyosun canım?
bu ay 3.ayımız olacak.
anladım canım inş topiğimiz uğurlu gelir
soğan kürü mü? ilk defa duyuyorummm hemen bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?