Kan testini yaptırdım sonucumu saat 15.30 da alacam hadi bakalım bana dua edin cuma günü niyetineeeeeeeee hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlarrrrrrrrrrr :) çok heycanlıyım çok farkılıymış yaaaaaaaaa sonucu ne olursa olsun şimdiden rabbime binlerce kez şükürler olsun aminnnnnnnn.........
offffffffff
bilmiyorum yaaa
o kahve rengi lekelenmem vardi adetten önce olan olmustu,
eeee evelki gün adet olduk güya
oda iki gün bile düzgünce sürmedi!!
Ya gercekten cok az geldi
iste yarim cay bardagi bile olmasa gerek belki
simdi ne bu yani? Bisey yok gelmiyor suan??:44::44::44:
offffffffff
bilmiyorum yaaa
o kahve rengi lekelenmem vardi adetten önce olan olmustu,
eeee evelki gün adet olduk güya
oda iki gün bile düzgünce sürmedi!!
ya gercekten cok az geldi
iste yarim cay bardagi bile olmasa gerek belki
simdi ne bu yani? bisey yok gelmiyor suan??:44::44::44:
inşallah bebiş yerleşiyordur yada üstüne görüyorsundur. hayırlısı olsun canım moralini bozma
Günaydın kızlarrrr. Ben bikaç saate İstanbula gitmek üzere yola çıkıyorum. Yeğenimin kırkına gidiyorum. Uğur getirir minik meleğim inşallah bana... Pcyi alıcam yanıma ama bu kadar sık giremiyebilirim. ADDcim seni çok merak ediyorum. İyi haberlerle gel inşallah. Beyazlım inşallah yerleşme kanamasıdır, bi test felan yap.
Bata az kaldı bu ay hiçbişe hissetmiyorum. Bakalım Allah büyük nasip ettiyse olur inşallah. Öpüyorum hepinizi canlar kendinize çok iyi bakınn
Allah bagislasin canim,
saglikla kucagina versin
hamilemisin suan?
kac aylik?
beyazlım git bi test al yap üzerine görsen bile çıkar demişti bana hemşire yani geçen ay bedne tutturdum üzerine gördüm diye ordan biliyorum al bi test yap olmadı kan testi yaptır böyle beklemek daha gıcık oy oy bu kadar dert ettin karamsarlık yaptın bi de hamileysen bunun üstüne ne yapmalı sana
kiz onu bende düsünüyorum
diyom ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy birde hamileysem
yok anam yok artik kirk katir bana test mest yaptiramaz
hamile falan degilimdir herhalde baska sebebi var veya devamiii azzzzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaaaaaaa
ay bu bebiş bize neler çektirecek kızlar nezaman dır gelmiyodum takmıyorum üzülmüyorum diyodum ama adet olmamla başımı sivilceler sardı hemde büyük büyük doktorda drek antibiyotik verir diye çıkmadım acıları çektim anca düzeldi
burda okumuştum kivi ananas aldım gerçi ananas kültürümüz mü var ay conserve yemiştim negüzeldi tatlı tatlı bu saman gibi yada ben almayı beceremedim
buhafta gıdaklama haftası çalışmalarda başlıcak
ve gerçekten ilk sayfayı görünce hayırlı bi topic hepsine
beyazlım buay benimde azdı havalardandır dedim üzmek istemem seni ama kimileri az olur ve yarım kahve fincenı bile yeterliymiş ama normalde çok olup buay az olduysaninşşallah
canım ben geçen ay hamile kalmıştım
doktra gittim adetim 10 gün gecikmişti kanama başladı olabilir dedi doktor üzerine görüyor olabilirsin dedi
ama olmadı malesef bebişim düşmüş düşük kanamasıymış o
anlaşılınca tekrar geleceksin içerde parça kaldıysa alacaz yoksa anne ölümlerine kadar yol açıyormuş o yüzden
dikkatli ol ve çok gecikmeeee........
canim bilemiyorum yaa bu ne ki simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama bisey diyeyim mi sanki zaten adet sancimdA tuhafti,belkide ben kurgu yapiyommm,yahu dedik adet geldi tamam ama simdide bu
Canim Allah rahmet eylesin yengene.
Insallah senin güzel haberlerini alacaz
anam ne testi yaaaa bu sefer o testi yaparsam iyice tirlatirim
Anammmmmmmmm kız gebelik senin başına vurmuşşşşşşşşşşş hahahhahhhah . Ölen yok Allahıma şükür doğan var doğaann ablam doğum yaptıııı minik yiğenimin kırkına gidiyorum kızzz Allah seniii hahahhahahhahhahahhahh
Merhabalar bende aranıza yeni katılanlardayım. bende 8 aylık evliyim. çocuk istiyoruz eşimle beraber ve mart ayında başladık calışmalara. sizlere birşey soracağım hanımlar. benım yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik. fakat bu dönemde sıklıkla ilişkye girmekten mi bilemiyorumm belimde çok fena ağrı ve ağzımın adıda o günden bu yana bozuldu. acaba bunun denedi nedir. bu arda sat günümde 9 nisan cevaplaınız bekliyorum tşk edıyorum... :)):):):):)
Güzel belirtiler bunlarrr2 güncük daha sabırr
istanbul'uma benden selammmm söyleeee perişiimm onu cok özledigimiii söyleeeeeGünaydın kızlarrrr. Ben bikaç saate İstanbula gitmek üzere yola çıkıyorum. Yeğenimin kırkına gidiyorum. Uğur getirir minik meleğim inşallah bana... Pcyi alıcam yanıma ama bu kadar sık giremiyebilirim. ADDcim seni çok merak ediyorum. İyi haberlerle gel inşallah. Beyazlım inşallah yerleşme kanamasıdır, bi test felan yap.
Bata az kaldı bu ay hiçbişe hissetmiyorum. Bakalım Allah büyük nasip ettiyse olur inşallah. Öpüyorum hepinizi canlar kendinize çok iyi bakınn
huzurcum nasılsın
Canim henüz erken bence bisey demek icin
en iyisi mi biraz bekle daha
bu arada aramiza hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?