MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Battaşşşşşş, giremedim kacgündür simdide sırf senin için girdim çok yoğunum:))
ayyy bana özel mesaj at sonucu,insaallaaahhhhh hamişsinidrr canım brnim..Başından beri ikimizden biri diyordum D ben savdım sıra sende hadi bakalım hayırlısı :))

beyazlım git bi test al yap üzerine görsen bile çıkar demişti bana hemşire yani geçen ay bedne tutturdum üzerine gördüm diye ordan biliyorum al bi test yap olmadı kan testi yaptır böyle beklemek daha gıcık oy oy bu kadar dert ettin karamsarlık yaptın bi de hamileysen bunun üstüne ne yapmalı sana

canım bilmiyorum ama annemede böle olmuş bana hamile kaldıgında ama ne diyim dur üzülme hemen lütfen

inşallah bebiş yerleşiyordur yada üstüne görüyorsundur. hayırlısı olsun canım moralini bozma

canim bilemiyorum yaa bu ne ki simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ama bisey diyeyim mi sanki zaten adet sancimdA tuhafti,belkide ben kurgu yapiyommm,yahu dedik adet geldi tamam ama simdide bu

Canim Allah rahmet eylesin yengene.

Insallah senin güzel haberlerini alacaz

anam ne testi yaaaa bu sefer o testi yaparsam iyice tirlatirim

kiz onu bende düsünüyorum

diyom ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy birde hamileysem

yok anam yok artik kirk katir bana test mest yaptiramaz

hamile falan degilimdir herhalde baska sebebi var veya devamiii azzzzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
ay bu bebiş bize neler çektirecek kızlar nezaman dır gelmiyodum takmıyorum üzülmüyorum diyodum ama adet olmamla başımı sivilceler sardı hemde büyük büyük doktorda drek antibiyotik verir diye çıkmadım acıları çektim anca düzeldi

burda okumuştum kivi ananas aldım gerçi ananas kültürümüz mü var ay conserve yemiştim negüzeldi tatlı tatlı bu saman gibi yada ben almayı beceremedim

buhafta gıdaklama haftası çalışmalarda başlıcak

ve gerçekten ilk sayfayı görünce hayırlı bi topic hepsine

beyazlım buay benimde azdı havalardandır dedim üzmek istemem seni ama kimileri az olur ve yarım kahve fincenı bile yeterliymiş ama normalde çok olup buay az olduysan inşşallah

canım ben geçen ay hamile kalmıştım
doktra gittim adetim 10 gün gecikmişti kanama başladı olabilir dedi doktor üzerine görüyor olabilirsin dedi
ama olmadı malesef bebişim düşmüş düşük kanamasıymış o
anlaşılınca tekrar geleceksin içerde parça kaldıysa alacaz yoksa anne ölümlerine kadar yol açıyormuş o yüzden
dikkatli ol ve çok gecikmeeee........

Kizlar ya üzülme demiyeyimde yani sadece tuhaf bir durum biliyormusunuz:26:

yani daha dün diyordum üzerine mi görüyom,bugün adet madet ten eser yok...

cok af edersiniz

daha dün öglen taze kan gelmisti gördüm wc de af edersiniz

aman kırmızılar gelmesin diye dua ediyoruz gelincede çok gelse
bende buay az olunca ençok kistten korktum o yumoşlarda yumurtanın atılmamasından oluşuyomuş ya bol bol gelsinde temizlensin diye bakıyoruz
ay uzman olcaz doktorların da işi zor biz bilmişlerden
ben kürtajdan sonra yumurta takibnini sormuştum gülmüştü sana gerek yok onları olmayanlara yapıyoruz 6ay sonra görüşcez dedi hani 3ay geçti tık yok

canim bilmiyorum arti hicbisey bilmiyorum

bekliyeyim hele biraz bakalim ne olacak

Anammmmmmmmm kız gebelik senin başına vurmuşşşşşşşşşşş hahahhahhhah . Ölen yok Allahıma şükür doğan var doğaann ablam doğum yaptıııı minik yiğenimin kırkına gidiyorum kızzz Allah seniii hahahhahahhahhahahhahh

Merhabalar bende aranıza yeni katılanlardayım. bende 8 aylık evliyim. çocuk istiyoruz eşimle beraber ve mart ayında başladık calışmalara. sizlere birşey soracağım hanımlar. benım yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik. fakat bu dönemde sıklıkla ilişkye girmekten mi bilemiyorumm belimde çok fena ağrı ve ağzımın adıda o günden bu yana bozuldu. acaba bunun denedi nedir. bu arda sat günümde 9 nisan cevaplaınız bekliyorum tşk edıyorum... :)):):):):)

ne biliyim kiz kirkina gidiyoz dedin bende öyle sandim,ama bebek ugur getiri kisminda afallamistim:44:

ayyyyyyyyyyy Allah seni söyletiyor olsun Periciiiiiim

Canim henüz erken bence bisey demek icin

en iyisi mi biraz bekle daha

bu arada aramiza hosgeldin

Güzel belirtiler bunlarrr 2 güncük daha sabırr

şimdi bişey sorucam? ovulasyon testim 14- 15 martta koyu çift çizgi çıktı 16sında tek çizgi.. bu durumda en geç 16sında yumurtlamış olmam lazım.. ve 14 gün sonrası bugün oluyor... bugün benim bat'ım .... idrardan gebelik testi yaptım sabah negatif çıktı... regl olucam diye bekliyorum ama sürekli normal akıntım var.. ama regl sancısı da çekiyorum 3-4 gündür yoğun...

istanbul'uma benden selammmm söyleeee perişiimm onu cok özledigimiii söyleeeee
huzurcum nasılsın

iyiyim teşekkürler derincimm ya da nasılım bilmiyorum biraz duygusuz bilmiyorum ki yaa akşamda misafirim gelcek cok sık giremiyecem sizden ayrı napcaam onu düşünüyorum ara ara girmeye calışcam regl olmam inşallah dua edin bana..
sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…