:))) benimde ilk denemem biliyomusun gerci gecen ay korunmayı bırakmıştık amma zaten ilişkiye girdiğimizde adetime 5 gün vardı ve o yuzden olmayacagını bılıyodum cunku adetlerım duzenlıdır benım. bu aya ya kısmet dedık ılk defa:))
hayal kırıklıgı olarak dusunme..pozıtıf enerjıden yanayımdır her zaman..gelecek zamanı beklıyodur olmas ıse..ama ınsallah allah gonlune gore verır ve sende de bı sılık cızgı çıkartır ınsallahh..ben vala saskınlıktayım hala ama takmıyorum işin açıkçasıda nede oolsa silik çizgi belkide test arızalıdır..olmassa olmas napım ölimmi:))))
sende pozitıf düşün canım güzel enerjiler yolluyorum sana bakk:))))
yarın kırmızı kartı görmezsem akşam tahlil yapiyim mi sizce biraz daha mı bekliyim
ben simdiye kadar hic korunmadim esim korundu, hormon haplari almadim adetimde düzenlidir. evet allah kismet ettikten sonra kimse bunu degistiremez. ayyyy canim aldim enerjileribende sana yolluyorum burdan. dogru zamanda bebislerimiz bize gelecektir allahin izniyle bugün dua edelim cuma gecesi hem
biz seninle çok uyuştuk ya:)) ben de hiç korunmadım eşim korundu hep:))
bak cuma olduğunu unutmuşum ben bu günün:)) inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul eder.senın için ve burda tum bebek ısteyenler için dua edıcem bı de kendım için:)))
bak cuma olduğunu unutmuşum ben bu günün:)) inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul eder.senın için ve burda tum bebek ısteyenler için dua edıcem bı de kendım için:)))
evet canim :) ayni nerdeyse bende dua edicem hepimiz icin allah dualarimizi duyar insallah. sen kac senedir evlisin?
3. yılımızdayız..mayısta 30 oluyorum:))
bu arada ben artık kaçayım..malum yarın iş var..
ama guzel haberlerını beklıyorum akşam burda..
kendine çok ıyı bak dualarını eksık etme .. ıyı geceler..
merhaba kızlar
Bende yeni katıldım aranıza nerden başlayım bilmem ki 3 yıllık evliyim ilk ve ikinci hamileliğim düşükle sonuçlandı.8 aydır da kendiliğinden olmuyor bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 5 nisan da adet olmam gerek olmassam tutmuştur demektir.Neolur dualarınızı esirgemeyin bir müslümanın bir müslümana duası kabul olurmuş bende benim gibi umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma duacıyım Allahım bütün bebek isteyenlere tattırsın bu duyguyu
günaydınlar...........
canlar günaydın.
hamiş arkadaşlarım bana bi cvp verir misiniz. bat a 10 gün var benim kasıklarımda ağrı oluyo normalde olmayan bişi.sizde bebek olunca böle oldu mu?:26:
Kan testini yaptırdım sonucumu saat 15.30 da alacam hadi bakalım bana dua edin cuma günü niyetineeeeeeeee hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlarrrrrrrrrrr :) çok heycanlıyım çok farkılıymış yaaaaaaaaa sonucu ne olursa olsun şimdiden rabbime binlerce kez şükürler olsun aminnnnnnnn.........
günaydınn battaşş :))
Kan testini yaptırdım sonucumu saat 15.30 da alacam hadi bakalım bana dua edin cuma günü niyetineeeeeeeee hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlarrrrrrrrrrr :) çok heycanlıyım çok farkılıymış yaaaaaaaaa sonucu ne olursa olsun şimdiden rabbime binlerce kez şükürler olsun aminnnnnnnn.........
naparsın şekerüm nasıl gidiyor.reglin bitmeye ne kadar var.bitsede çalışsak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?