MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ben simdiye kadar hic korunmadim esim korundu, hormon haplari almadim adetimde düzenlidir. evet allah kismet ettikten sonra kimse bunu degistiremez. ayyyy canim aldim enerjileri bende sana yolluyorum burdan. dogru zamanda bebislerimiz bize gelecektir allahin izniyle bugün dua edelim cuma gecesi hem

bence yapma ben yaptım bin pişman oldum iki gündür ruh gibiyim bence batını bekle valla insan üzülüyo bide boş yere üzülmek var yine de sen bilirsin ben de dayanamayan biri olarak seni anlıyorum

biz seninle çok uyuştuk ya:)) ben de hiç korunmadım eşim korundu hep:))

bak cuma olduğunu unutmuşum ben bu günün:)) inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul eder.senın için ve burda tum bebek ısteyenler için dua edıcem bı de kendım için:)))

evet canim :) ayni nerdeyse bende dua edicem hepimiz icin allah dualarimizi duyar insallah. sen kac senedir evlisin?

evet canim :) ayni nerdeyse bende dua edicem hepimiz icin allah dualarimizi duyar insallah. sen kac senedir evlisin?

3. yılımızdayız..mayısta 30 oluyorum:))

bu arada ben artık kaçayım..malum yarın iş var..

ama guzel haberlerını beklıyorum akşam burda..

kendine çok ıyı bak dualarını eksık etme .. ıyı geceler..

iyi geceler canim, tamam sende bol bol dua et. yarin görüsmek üzere güzel haberlerle insallah

canımm duların için teşekkürler burdaki en güzel olanşey herkezin herkeze duacı ve dua etmesi harika birşey allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bebişin göbüşündedir canıımm güzel haberlerini alıırz inşallah benimde bat 4 nisan artıkk sabırsızlıktann ölücem falat ben dayanamayıp test yapmıştım dün ama tek çizgi çıktı fakat umudumu kaybetmiyorum hakkımızda hayırlısı canımm

canlar günaydın.
hamiş arkadaşlarım bana bi cvp verir misiniz. bat a 10 gün var benim kasıklarımda ağrı oluyo normalde olmayan bişi.sizde bebek olunca böle oldu mu?:26:

Kan testini yaptırdım sonucumu saat 15.30 da alacam hadi bakalım bana dua edin cuma günü niyetineeeeeeeee hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlarrrrrrrrrrr :) çok heycanlıyım çok farkılıymış yaaaaaaaaa sonucu ne olursa olsun şimdiden rabbime binlerce kez şükürler olsun aminnnnnnnn.........

canlar günaydın.
hamiş arkadaşlarım bana bi cvp verir misiniz. bat a 10 gün var benim kasıklarımda ağrı oluyo normalde olmayan bişi.sizde bebek olunca böle oldu mu?:26:

canım yumurtlama dönemin geçtimi.

Canımm Allah gönlüne göre versin.. İnşallah bebişin tutunmuştur ve bugün o büyük mutluluğu yaşarsın..

inşallahh canmm inşallahh hayırlısıyla hamişsindir..
dualarım seninlee :) cuma günü yüzü hürmetine
inşallahh hepmiz hamiş kalırızz..

slm canım.anlaşılan heyecan dorukta.hadi bakalım inş 15.30 da hayırlı haberler alırsın.bu gün dualarımız senin için balım

naparsın şekerüm nasıl gidiyor.reglin bitmeye ne kadar var.bitsede çalışsak artık

canmm benm 3 gün yogun oluyo,4 ve 5. gün
lekelenmeler oluyo regl dönemnde..bugun 5.günüm..
şöle bişe duydum ama net bilmiyorum..reglin son günü
beraber olunca hamile kalma ihtimali varmıs,biliyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…