canım yumurtlama dönemin geçtimi.
canmm benm 3 gün yogun oluyo,4 ve 5. gün
lekelenmeler oluyo regl dönemnde..bugun 5.günüm..
şöle bişe duydum ama net bilmiyorum..reglin son günü
beraber olunca hamile kalma ihtimali varmıs,biliyomusun?
geçti temelleri attık. 8 gün oldu. 9 gün sonrada adet olma günüm
canım benim 7 gün sürüyor pazara inş temizlenirim.son gün derken temizlendiğimiz günün akşamaımı .ilk defa duydum :26:
canlar günaydın.
hamiş arkadaşlarım bana bi cvp verir misiniz. bat a 10 gün var benim kasıklarımda ağrı oluyo normalde olmayan bişi.sizde bebek olunca böle oldu mu?:26:
evet canm bnde yeni duydum ama bilmiyorm işte :)
herseyden umut besliyorumm :) sen kac yıllık evlisin,bide kac
ay oldu korunmayı bırakalı..
canımm allah gönlüne göre versin.. Inşallah bebişin tutunmuştur ve bugün o büyük mutluluğu yaşarsın..
inşallahh canmm inşallahh hayırlısıyla hamişsindir..
Dualarım seninlee :) cuma günü yüzü hürmetine
inşallahh hepmiz hamiş kalırızz..
slm canım.anlaşılan heyecan dorukta.hadi bakalım inş 15.30 da hayırlı haberler alırsın.bu gün dualarımız senin için balım
günaydın kızlaarrr,keyifler yerindedir inş. Addd83 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hemen yaz sonucu çıkınca
Günaydin kizlar
adet oldum ya evvelki gün
dün bitti
yani cok af edersiniz toplam yarim cay bardagi bile yoktu desem yeridir.
ve suan hala yok bisey
bu ne ki yaaaa simdi????
en az üc gün sürer bende ve daha fazla gelir tabiii:26::26::26:
offff yaaa diyordum ya üzerine mi görüyom acaba piskolojimin oyunu mu?
çok sagolun canlar inş.bakalım 1 ay bekledim zor gelmedii ama şu 5 saat geçmez gibi hayırlısıııı bakalım bide hiç gebelik belirtim yok yaaa pek fazlaa umudumda yok aslında ama olsun bu heycanı yaşamak bile çok güzelmiş şükürler olsun inş.güzel haberler verebilirim veremesemde nisan ayında güzel haberlerimiizi paylaşırız kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :=)Olucaz allahın izniyle
slmlar arkadaşlar
benim bebişim evlenince hiç korunmadım 6. ayımda oldu
o yüzden sabredin kimin hemen olmuyor
sıkmayın canınızı bekleyin
Allah zamanı gelince yolluyor merak etmeyin
çok sagolun canlar inş.bakalım 1 ay bekledim zor gelmedii ama şu 5 saat geçmez gibi hayırlısıııı bakalım bide hiç gebelik belirtim yok yaaa pek fazlaa umudumda yok aslında ama olsun bu heycanı yaşamak bile çok güzelmiş şükürler olsun inş.güzel haberler verebilirim veremesemde nisan ayında güzel haberlerimiizi paylaşırız kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :=)Olucaz allahın izniyle
canım o yerleşme lekelenmesi olabilir
offffffffff
bilmiyorum yaaa
o kahve rengi lekelenmem vardi adetten önce olan olmustu,
eeee evelki gün adet olduk güya
oda iki gün bile düzgünce sürmedi!!
ya gercekten cok az geldi
iste yarim cay bardagi bile olmasa gerek belki
simdi ne bu yani? bisey yok gelmiyor suan??:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?