hımmmmm sende bendensin
ama senin önemli bi durum sonuçta regl olmuşun ve kesilmiş zaten bunun için doktora gitmen lazım. gebelik yoksa bile neden reglin o kadar az oldu diye ... zaten doktorun ilk yapacağıda gebelik kontrolü olur... git git..
hımmmmm sende bendensin
ay canım sen hamilesin bence twilight valla bişeyler tokuşturucaz halaylar çekicez gibi git bi tahlil yaptırda kk rahatlasın
Kan testini yaptırdım sonucumu saat 15.30 da alacam hadi bakalım bana dua edin cuma günü niyetineeeeeeeee hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlarrrrrrrrrrr :) çok heycanlıyım çok farkılıymış yaaaaaaaaa sonucu ne olursa olsun şimdiden rabbime binlerce kez şükürler olsun aminnnnnnnn.........
canım inşallah hamilesindir hiç hamile kalmadım keşke belirtilerini yorumlayabilseydim ama inşallah vardır bebek.yaa arkadaşlar ben bişey danışıcam size.. şimdi ben 12 martta regl oldum.. pko olduğu içinde regl döngümü bilemiyorum çünkü düzensiz.. bat en fazla 35 gün oluyo ama.. bugün 19. günümdeyim yumurtlamamda oldu büyük ihtimal çünkü akıntım vardı.. son 2 gündür kasıklarımda özellikle sol yumurtalığımda acaip bir kasılma hissediyorum.. sanki biri yumurtalığımı sıkıyo geri bırakıyo gibi.. ilk defa böyle bir kasılma yaşıyorum..... bi yandanda bu ay soğan kürü uyguluyorum ve 11. gündeyim soğan kürünün tek faydası iltihap atmama yardımcı olması oldu.. sizce kasılmalarımın nedeni nedir..?? hamiş olmam ihtimal ne kadar..?? engin tecrübelerinizle beni aydınlatırsın çoooook mutlu olurumm :))))) herkese hayırlı cumalar.... (az önce hepinize dua ettimm.. bi arkadaş sela ile cuma ezanı arasında edilen dualar kabul olur dedi bende dua ettim hepimize :)
canım inşallah hamilesindir hiç hamile kalmadım keşke belirtilerini yorumlayabilseydim ama inşallah vardır bebek.
yaa arkadaşlar ben bişey danışıcam size.. şimdi ben 12 martta regl oldum.. pko olduğu içinde regl döngümü bilemiyorum çünkü düzensiz.. bat en fazla 35 gün oluyo ama.. bugün 19. günümdeyim yumurtlamamda oldu büyük ihtimal çünkü akıntım vardı.. son 2 gündür kasıklarımda özellikle sol yumurtalığımda acaip bir kasılma hissediyorum.. sanki biri yumurtalığımı sıkıyo geri bırakıyo gibi.. ilk defa böyle bir kasılma yaşıyorum..... bi yandanda bu ay soğan kürü uyguluyorum ve 11. gündeyim soğan kürünün tek faydası iltihap atmama yardımcı olması oldu.. sizce kasılmalarımın nedeni nedir..?? hamiş olmam ihtimal ne kadar..?? engin tecrübelerinizle beni aydınlatırsın çoooook mutlu olurumm :))))) herkese hayırlı cumalar.... (az önce hepinize dua ettimm.. bi arkadaş sela ile cuma ezanı arasında edilen dualar kabul olur dedi bende dua ettim hepimize :)
genelde olur otür kasılmalar hamilelikte batıp çıkma gibi şişkinlik gibi hisler umarım bebek belirtisidir allah gönlüne göre versin tatlım
kızlar ben adet oldumHTML:
hayırlısı olsun canım... sıkma canını... önümüzdeki ay daha sıkı çalışırsınn sende... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?