MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

yaa arkadaşlar ben bişey danışıcam size.. şimdi ben 12 martta regl oldum.. pko olduğu içinde regl döngümü bilemiyorum çünkü düzensiz.. bat en fazla 35 gün oluyo ama.. bugün 19. günümdeyim yumurtlamamda oldu büyük ihtimal çünkü akıntım vardı.. son 2 gündür kasıklarımda özellikle sol yumurtalığımda acaip bir kasılma hissediyorum.. sanki biri yumurtalığımı sıkıyo geri bırakıyo gibi.. ilk defa böyle bir kasılma yaşıyorum..... bi yandanda bu ay soğan kürü uyguluyorum ve 11. gündeyim soğan kürünün tek faydası iltihap atmama yardımcı olması oldu.. sizce kasılmalarımın nedeni nedir..?? hamiş olmam ihtimal ne kadar..?? engin tecrübelerinizle beni aydınlatırsın çoooook mutlu olurumm :))))) herkese hayırlı cumalar.... (az önce hepinize dua ettimm.. bi arkadaş sela ile cuma ezanı arasında edilen dualar kabul olur dedi bende dua ettim hepimize :)

ay canım sen hamilesin bence twilight valla bişeyler tokuşturucaz halaylar çekicez gibi git bi tahlil yaptırda kk rahatlasın

ama senin önemli bi durum sonuçta regl olmuşun ve kesilmiş zaten bunun için doktora gitmen lazım. gebelik yoksa bile neden reglin o kadar az oldu diye ... zaten doktorun ilk yapacağıda gebelik kontrolü olur... git git..

yooooooook bekliyimmmmmmmmmmm yoktur biseyyyy

bakalim eger adet devam gelmezse ama o hafif sancilar devam ederse o zaman test yapmak zorundayim...

bu testi ac karina yapmak zorunda degiller demi??? yani kan almayi

canımmmmm benim inşallah hamişsindirrrrrrrrr göbeciğinde bebişşşşşş vardır

yoksa kurt yerine bebiş vardıda ondan mı karnın kaşınıyordu

canım inşallah hamilesindir hiç hamile kalmadım keşke belirtilerini yorumlayabilseydim ama inşallah vardır bebek.

genelde olur otür kasılmalar hamilelikte batıp çıkma gibi şişkinlik gibi hisler umarım bebek belirtisidir allah gönlüne göre versin tatlım

addd83 arkadaşım inşallah bu gün buraya hamileeeyyyiiiiiiimmm yazarsın rabbim gönlündekini versin inşallah allah hepimizi sevindirsin inşallah

genelde olur otür kasılmalar hamilelikte batıp çıkma gibi şişkinlik gibi hisler umarım bebek belirtisidir allah gönlüne göre versin tatlım

inşallah yaaa.. adet sancısı olmadığına yüzde 100 eminim... belirli bir yerde kasılma başlıyo yukarı doğru kayıyo gibi sanki... İnşallah hamişimdiirrr :)))

canım sen ne yaptın.regli oldunmu yoksa beklemedemisin hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…