MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ppppffffffffffffff
arayıp da hamileyiiimmmm... darısı başınaaa diyip gülenler yokmu deli oluyorum
2 tane oğlu olup da kızım olcak diyerek hava atarken bir tane daha oğlun olur da bunları yutarsın die düşünmüomusun aceba??
neymiş sağ kasıgı pıt pıt atıyormuş da bu kız demekmiş.
neymiş poposu büyyomuş kızı olucakmış
sırf ben kız istiyorum diye böyle de inat yapılmazki kardeşim yaaaaaaaaa

allah gönlündekini versin cnm amaaaann boşver sağlıklı olsunda ne olursa olsun evlat bu yani:))

Tuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm ya bosver sen onlariiiiiiiiiiiiiiiiii

biliyom üzülüp eksik hisedebilirsin kendini ama bak canim bir oglun var Allah önce ona saglik versin!!!

hem ne olursa olsun cinsiyeti,saglikli ve hayirli olsun yeter!!! gerisi cok ileri planda gelir

üzme kendini emiiiii

yahu bu benim buseferki durum bi tuhaf simdi yine biraz kan geliyor ama cooook cok af edersiniz ben bu kulak cöpleri oluyor ya 3-4 saat önce onunla kontrol ettim,

acaba o mu kanatiyo?????

ki cocuk olsa o zarar vermez dimi sonucta o kadar derine gitmiyor ki

cnm yapma öle kulak çöpüyle falan bpşver sen hemen bi hastaneye gidip kan versene

cnm yapma öle kulak çöpüyle falan bpşver sen hemen bi hastaneye gidip kan versene

ayyyy kiz burada öyle olmuyo ben almanyadayim yaaa

ama dedim gibi ondan önce yoktu iste simdi geldi yine sahiden o kulak cöpüden mi oldu?????????????:26::26::26::26:

ki niye kan geldi ki????

sonucta rahimde demekki pihtilar var ki kan geliyor demi?

canım gönlünü ferah tut Allah a şükür ki evladın var ve daha çok küçük daha böyle düşüncelere kapılma Allah'ın gücüne gider yoksa

cnm kulak çöpünden olup olmadığını bilemiyorum ama öle kulak çöpü falan dokma vajinana ne olur ne olmaz dedimya bnm fikrim bi doktora görün.....

selam kızlaarr... şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin

selam kızlaarr... şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin

Masallah bin bir kere

Allahim saglikla kucagina verip anali babali büyütsün,anasina babasina ve topluma hayirli olsun Insallah bu cuma gününün hayirina Allahim duysun sesimizi...

Allahim hepimize hayirli evlatlar versin saglikla

canmm yaa allahaa çok şükür bebişin varr..allah gönlüne göre versin
inşallah hayırlısıyla bu defada kızın olur :)inşallah benmde bebişim olur hayırlısıyla..

haber varmı merak ettiim inş hamilesindir

Sistemdeeeeeeeeeee sorun varmış kıslarrrrrrrrrrrrrr çıkmamış sonuç saat 5 te bidaha sor dedilerrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlısı artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bunada şükür :=)

kıslaarrrr bu ay bi dua zinciri kuralım hergün bi kişi için
batı en yakın olana dua okuyalım..bildiğiniz etkili dua
varsa konusalım hemen..tabi bu benm fikrim,siz ne dersiniz..
sonucta müslümanın müslümana duası kabul olurmus :)

tesekkurler canm,o nasıl yapılıyo..suan ben reglim son günü
baslasammı acaba..

Canim Saracoglu diyor ki 25 güne kadar kullan ve demiyor ne zaman baslaman gerektigini.

yani basla yarin derim ben...

yarim litre veya biraz daha fazla kaynayan klorsuz suya at böyle 12 adet inciri ortadan bölerek ellerinle

ve 15 dakika kaynat sonra al ocaktan ilimasini bekle ve süzerek ic...

demiyor baktigim vidyoda ac karnina mi degil mi ama ac karnina yap,

dün bir arkadasta öyle dedi burada...böyle 15-20 dakika sonrada yemek ye.

günde bir kere yapman yeterli bunu

ben sabahlari yapiyorum

dün basladim.

bu kür yumurta gelisimini ve catlamasini sagliyormus....

yani cok iyiymis diyor Saracoglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…