kızlar ben adet oldumHTML:
gelecek ay beni heyacanlkandırmıyo çünkü ta mayıs beşinde belli olur
canımmmmm benim inşallah hamişsindirrrrrrrrr göbeciğinde bebişşşşşş vardır
yoksa kurt yerine bebiş vardıda ondan mı karnın kaşınıyordu
addd83 arkadaşım inşallah bu gün buraya hamileeeyyyiiiiiiimmm yazarsın rabbim gönlündekini versin inşallah allah hepimizi sevindirsin inşallah
battasımmmmm daha erken cıkmıyormuymus bu sonuc yawwwwwwwwww
Ben bile cook heycanlandım:))
kıslar bende çok heycanlayım yaaa ama içimden bi ses ''yok'' diyoooo çünküü hiç dogru düzgün belirtim olmadıya hep hayırlısını istedim yoksada hakkımda hayırlsı bu der yine allahıma tevvekül ederim az kaldı kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mayısa kadar çooook vakit varr o vakte kadar boş durmayacaksın işte.. kürlerden uyguladınmı hiç..?
yok canım ilk denememdi dün soğana başladım çünkü 35 günde anca adet oluyorum tatı kötü bilmiuorum devam edebilir miyim
kıslar bende çok heycanlayım yaaa ama içimden bi ses ''yok'' diyoooo çünküü hiç dogru düzgün belirtim olmadıya hep hayırlısını istedim yoksada hakkımda hayırlsı bu der yine allahıma tevvekül ederim az kaldı kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyy heyecanla beklioruz canım.
Ama neden 5saat sürüyor ki :s
hastanelerde 2saate veriolar. Belki çıkmıştır olamazmı?
yok canım benim oldugumun yerde tahliller hastaneye gidiyorr sonuçlarda anca çıkıyoo sabah 9.30 verdim 15.30 da alırsın sonucunu dedi kadın hayırlsıı canım dua ediyorum bol bol kısmett:=()Miyim acabaaaaaaaaaa???
canım bi tlf etsen kk arkdaşım çok merakediyor desen.belki tlf bilgi alırsın şimdi işten erken çıkma ihtimalim var öğrenemem diye korkuyorum p.tesiye kadar
canım bende kullanıyorum şuanda soğan kürünü.. bugün 11.günüm.. ilk başlarda banada çok kötü geliyodu ama burnumu kapatıp 2 seferde içiyorum sonrada ağzıma naneli şeker atıyorum hiç kokusu kalmıyo.. dene tavsiye ederim.. ama soğan kürüne adet olduktan 7 gün sonra başlaman gerekiyo...
kızlarr salavatı tefriciye diye bi dua var 4444 defa okunuyormus
ve allahın izniyle ne dileğin varsa kabul oluyormus..sizinle paylasmak
istedim..ben baslamayı düşünüyorum regl bittikten snra..
kızlarr salavatı tefriciye diye bi dua var 4444 defa okunuyormus
ve allahın izniyle ne dileğin varsa kabul oluyormus..sizinle paylasmak
istedim..ben baslamayı düşünüyorum regl bittikten snra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?