MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canımmmmm benim inşallah hamişsindirrrrrrrrr göbeciğinde bebişşşşşş vardır

yoksa kurt yerine bebiş vardıda ondan mı karnın kaşınıyordu

addd83 arkadaşım inşallah bu gün buraya hamileeeyyyiiiiiiimmm yazarsın rabbim gönlündekini versin inşallah allah hepimizi sevindirsin inşallah

battasımmmmm daha erken cıkmıyormuymus bu sonuc yawwwwwwwwww

Ben bile cook heycanlandım:))

kıslar bende çok heycanlayım yaaa ama içimden bi ses ''yok'' diyoooo çünküü hiç dogru düzgün belirtim olmadı ya hep hayırlısını istedim yoksada hakkımda hayırlsı bu der yine allahıma tevvekül ederim az kaldı kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Anammmmmmmmmmmmm ne diyon sennnn

yahu dur hele diyom ya hicccccc belirtisi olmayan kadinda cok!!!!!

Insallah kiz zillllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamilesindir

mesaj tekrarı.....................................

Son düzenleme:
mayısa kadar çooook vakit varr o vakte kadar boş durmayacaksın işte.. kürlerden uyguladınmı hiç..?

yok canım ilk denememdi dün soğana başladım çünkü 35 günde anca adet oluyorum tatı kötü bilmiuorum devam edebilir miyim

yok canım ilk denememdi dün soğana başladım çünkü 35 günde anca adet oluyorum tatı kötü bilmiuorum devam edebilir miyim

canım bende kullanıyorum şuanda soğan kürünü.. bugün 11.günüm.. ilk başlarda banada çok kötü geliyodu ama burnumu kapatıp 2 seferde içiyorum sonrada ağzıma naneli şeker atıyorum hiç kokusu kalmıyo.. dene tavsiye ederim.. ama soğan kürüne adet olduktan 7 gün sonra başlaman gerekiyo...

canım hepimiz heyecanla senden gelcek haberi bekliyoruz.inş vardıırrr inş hamişsin

kızlar selam, sabah test yaptım negatif çıktı. hayırlısı Allah'tan.
benle beraber kan veren eltim hamile çıktı. bugün tekrar kan verdi bakalım.rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
bende yeni bebiş fikrini bahara erteledim.
hepinizi öpüyorum. ama yanınızdayım gitmiyorum bir yere :)

ayyyyyy heyecanla beklioruz canım.
ama neden 5saat sürüyor ki :S
hastanelerde 2saate veriolar. belki çıkmıştır olamazmı?

ayyyyyy heyecanla beklioruz canım.
Ama neden 5saat sürüyor ki :s
hastanelerde 2saate veriolar. Belki çıkmıştır olamazmı?

yok canım benim oldugumun yerde tahliller hastaneye gidiyorr sonuçlarda anca çıkıyoo sabah 9.30 verdim 15.30 da alırsın sonucunu dedi kadın hayırlsıı canım dua ediyorum bol bol kısmett:=() Miyim acabaaaaaaaaaa???

canım bi tlf etsen kk arkdaşım çok merakediyor desen.belki tlf bilgi alırsın şimdi işten erken çıkma ihtimalim var öğrenemem diye korkuyorum p.tesiye kadar

canım adam videoda adetten önceki on günde başlayın diyo

kızlarr salavatı tefriciye diye bi dua var 4444 defa okunuyormus
ve allahın izniyle ne dileğin varsa kabul oluyormus..sizinle paylasmak
istedim..ben baslamayı düşünüyorum regl bittikten snra..

canım o dua olduğundan adetliyken de okunuyo normal namaz abdesti al adetsen bile ve oku

evet tatlım var böyle bir dua ama dikkat et ne bir eksik nede fazla okumaman gerekliymiş sıkı takip et arkadaşım hoca o söylemişti

canlar benim kistim falan yok yeni muayene oldum soğanı direk geçsem nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…