- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
yok canim arkadas bi kac gündür ugramiyo ondan
Estafurullah canim,
anam ben baktim hec bisey gelmiyo elime
Estafurullah canim,
anam ben baktim hec bisey gelmiyo elime
tabi aklından cıkmıcak kı belirtıler var cunku ve adetıne var 10 gun delirtme benı sankı adetın 10 gn gecmste test yapms negatfi görmuş gbi düşünuosun kendıne gel ltfen brde senden bise yapmanı istıcem aptalca bulma benım eşim öle anladı hamiş oldgumu gecen sefer ark kocası öle alams bize söledı yaptk ve o ay hamiştımm bak yere yat ve karnına bebek kesesının oldgu yeri bılıosun oara elınnle bastr böle dört elını yatk seklde yap kı anla elıne sert bse gelıosa yumurta seklde böle ve o yer o sert olan seyın yerı agrırsa ultrasnda agrırya dr byaptnda heh işte o zamn ins hamişsin eşim gercekten o ay var dedi vard sertlk hakıkaten bazı blgı yerlerınde yazıo ya bı yere dayandgnzda karnınzda hassalık varsa hani hamiş olma ıhtımallerndekı sıtelrde düşün dene mantıklı elını gezdr bastrrak karnında canım gercekten sertk varsa sancı verıosa az bastrdugnda ve o setlk yer degstrıosa bebeişin oldgu kese o işte ben o sayede anladm dr önce gunlr önce hmde adetımden dene ve söle ne olrr
canım denedim de, agrı oluyor hafif.
tam olarak çözemedim ama...
birsürü bişi gelio elime
sanırım sez. le doğum yaptıgım için daha bagırsaklar felan yerine oturmadı
yarın da bakim bakalım. haydi kızlar ben yatar. iyi gecelerrrr mucxxx
canım aynen söledıgm gbi mi yaptn yataga uzanıpta mı yaptın canımm dört parmagnla dr un ultrason aleyle yaptgi gbii elını basılı tuttarken dairesel yaptn m...yanlş anlama ark elıme geld demenı beklıormmdaa bebişş yaniii..
yok canim ben sadece düz parmaklarimla yaptim yani acik sekilde parmaklar birbirine birlesik
ikisi elle öyle gezindim
ama uzandim koltugun üzerine...
canim tam anlamadim desem
selamlar arkadaşlar.bende 1,5 yıllık evliyim bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım.Allahtan hayırlısı.
iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi dualarım sizinle siz de bana dua edin...
sağolasın inşallah tüm isteyenler için
yok anacim bi haltta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?