MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

elinize basılı tutarken dairesel oksayın kı daha ii anlayın yumurta sekılnde oluorr..kesee

Estafurullah canim,

anam ben baktim hec bisey gelmiyo elime

canım aynen söledıgm gbi mi yaptn yataga uzanıpta mı yaptın canımm dört parmagnla dr un ultrason aleyle yaptgi gbii elını basılı tuttarken dairesel yaptn m...yanlş anlama ark elıme geld demenı beklıormmdaa bebişş yaniii..

canım denedim de, agrı oluyor hafif.
tam olarak çözemedim ama...
birsürü bişi gelio elime
sanırım sez. le doğum yaptıgım için daha bagırsaklar felan yerine oturmadı
yarın da bakim bakalım. haydi kızlar ben yatar. iyi gecelerrrr mucxxx

canımcım sertse ovalse ins bebişş.tamm canm ii gecelr öptm seni

yok canim ben sadece düz parmaklarimla yaptim yani acik sekilde parmaklar birbirine birlesik

ikisi elle öyle gezindim

ama uzandim koltugun üzerine...

canim tam anlamadim desem

selamlar arkadaşlar.bende 1,5 yıllık evliyim bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım.Allahtan hayırlısı.

yok canim ben sadece düz parmaklarimla yaptim yani acik sekilde parmaklar birbirine birlesik

ikisi elle öyle gezindim

ama uzandim koltugun üzerine...

canim tam anlamadim desem

bak smdı parmaklarn brlesık yanı yanyana bi seklde yatak odasndakı yatagnda ayaklar duz uzat ve elını karnınn tam altına koy dairesl dokun bastr yani sert bse varsa sancı oluo bastrdgn yerde ve ovalse dıkkatlı bakk heryerıne bak karnınn ama solda da olablr ama genelde alt tarafa bak tamm hade yap gel nolr

iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi dualarım sizinle siz de bana dua edin...

selam arkadaşlar benimde yakında regl olmam gerek.ve 2. günü aşağıdaki kürü yapıcam kısmetse..çok araştırdım ve hamiş kalan o kadar çok kişi var ki..bana umut oldu..Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…