MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ayy cok sevindim yazdıklarından canııııımmm cok sagooll sen beni sevindirdin Allah da seni sevindirsin göbüşün bebis dolsuunnn (ve hepimizin de) AMİİİNNN
bi de ben bu ay yumurtadan igrendim bi haftadır sofrada yumurtayı görünce kahvaltı bile yapamadım bu belirti olabilir mii

yoook dün dersimi aldım ben bi daha erkenden kan vermek falan da yok sana da yasaklıyorum birlikte yapcezz yavruum
ayy cok güzel olsun hersey lütfeennn Allah bize nasip etsin inşallah

ne demek arkadasım rabbim hepimizi güldürür inss..tabi ben hep aserdım ve ekmekten igrendım bendee düşün yanii bunlar erken belırtıler canımmm .inss hamişsinnn:) benmd ilk te oldgu gbi canım tatlı istıo vee ilk kez hamişsem tabi kılo aldım gecen sefer kılo vermstımm send kılo drumları nasıl canım

kayınvalidemler geliyorlar yoldalar sanırım inmek üzereler aradılar şimdi ben cıkıyorum o yüzden kızlar sık sık giremem bu hafta girdigimde müjde vermeyi umut ediyorumm sizde bana dua edin lütfenn öpüyorumm sizi iyi ki varsın desteginiz cok iyi geldiii
muckkkssss canlarımm görüşürüz
hayırlı gecelerr

ben bir iki gün de iki kilo fazla cıktım tartıda dedim adet olcam kesin şişkinlikten cok cıkıyo şimdi bi kilo tekrar düştü bilemiyorum ki ama cok da yemiyorum mide bulantım var biraz hafif hafif rahatsız ediyor

aaa kızlar bu arada insan hamiş oldugu ay ve devamnda cok uyuyosa muhakak kızı oluo ve sadce kendını dınler gbi sancısı olunca erkek oluo yasanmıs ondan söluorum canlarımm sizde bu ay nolduu belirtısı olan ark beklıorummm...

habersiz koyma bizi canım olurmuuuuuuu?????

evet canım bende cok yemıorum ama eşim ve yakın ark kılo aldın az dıoo benmde mıdem bulanıo sabahlrı özellıkle canım belırtıler aynı bzde canm bat ta oldgu gbii ben bellırtle olmadan önce ben aks ne yedımde mıdemm bulanıo dıodum dusn ne zamndr bulanıo aferdrsın bulandugı an mıdemde ne varsa cıkarmak istıorum sennde öle oluo mu canım?

selam kıslar sonucumu aldım çok şükür bthcg 1.28 miş bu ay nasip olmadı nisan ayında çalışmalara devaaaam hayırlısı dedim hep hayırlısı böyleymiş şükürler olsun rabbime canlar dua ediyorum bol bol nasip rabbim ol demedikce olmaz inş.tez zamanda hepimizi evlatlarımıza kavuşturur rabbim öptüümm canlar :)

canım ben bu ay kendimden çok ümitliydim ama,,,
dün sabah test yaptım (10 günüm varken) 2.çizgi gri gibiçıktı sonrasında kan tahlili yaptırdım 2 çıktı.şokkk oldum.
sabah yine testyaptım negatif çıktı...
ama halen belirtilerim devam ediyor. bel agrısı,kasıkagrısı vs...
bat 7 nisan sence ümidimi kesmelimiyim??

kızz tabii kesmee benım olayı anlatımda ümıtlen ümıt oldgunnu anla canım daha 10 gn var dıosn cuknku on gun ne demk bılıomsn bak benım gecen sefer gunum gelmeden ka yaptrdm 2 kusr cıktı gunum gectı yaptrdım 2 kez yıne cıkmadı gunum tam17 gun gectı snra cıktıı düşün yaniii canımm bncee ümidni yitirme kesınlkle gunune var daha cnkı benmde aynen öle olduu beta hcg bebiş yerleştkten 1 hafta snra ykselmeye baslıo bu nedr senn yumrtlama zamnndan 10 gn snra hesapla bak daha erken den yapmısn senn ayy ins belırtılere gre hamişin insss

olsun canım benim. birdahaki aya inşallahhh :112:
sen bu tatlılık ve pozitiflikle çoğa kalmaz güzel haberi verirsin bize
hangi bebiş senin gibi bir anne istemez kiiiiii

canım sakın üzülme ins bi daha kı ay rabbim nasip edr btanem hepimz dua edıoruz birbırımızee ins hepimz hamiş kalcaz bu topiktee:)

güzel yorumun için teşekkür ederim tatlım.
bilmem ki ya...
bu ay hamiş olmazsam bahara ertelicez de...
çalışmaya devammı diosun?
eşim çokistiyordu bu ay yaa...
bende öyle ama hayırlısı Allah'tan.

olsun canım benim. birdahaki aya inşallahhh :112:
sen bu tatlılık ve pozitiflikle çoğa kalmaz güzel haberi verirsin bize
hangi bebiş senin gibi bir anne istemez kiiiiii

çok sagol canım inş.olacak canım en hayırlı zamanda olacak inş.ben inanıyorum bugün olmadıysa rabbimin bildigi vardır ben tam tevvekülle ona sıgındım ve hiç üzülmedim rabbime isyan olur diye aglamadım bile ,çünkü biliyorum ki en hayırlısı rabbim benden daha iyi bilir ..
hepimiz çok güzel anne olacagız sende çok güzel bir annesin allahım kenena uzun ve güzel bir ömür nasip etsin inş. amin..

güzel yorumun için teşekkür ederim tatlım.
bilmem ki ya...
bu ay hamiş olmazsam bahara ertelicez de...
çalışmaya devammı diosun?
eşim çokistiyordu bu ay yaa...
bende öyle ama hayırlısı Allah'tan.

tabi devam et kız bak sennde kocan istıoms benım kocam gbi devam et tabii kız dur hem hamişsin belkı daha var gunune rabbim yuzunu güldrecek ins

ben oğlumda hiç miğde yanması yaşamamıştım hamileliğimde?
sence miğdede yanma bir belirtimidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…