Hanyyyyy
canim yaaa
bu ne ben niye dügün adet olmadim
acaba sadece öylesine mi?
anam ellerimin üzerindeki damarlar baya belirginlesmis,buda bir umut mu????
offff ya Allahim sen koru aklimi
Hanyyyyy
canim yaaa
bu ne ben niye dügün adet olmadim
acaba sadece öylesine mi?
anam ellerimin üzerindeki damarlar baya belirginlesmis,buda bir umut mu????
offff ya Allahim sen koru aklimi
kardesim canım tabiki ümitnı kaybetme benım ark hem adet old hmde hamişti bılıomsn kı sen az oldun canım dr daha gelirse kan sökulmedın gelmzse canım allahn iznyle var ins kardesm ne olr umudunu yıtrmee(
O umut
o bekleyis ama ellinden bisey gelememesi umud etmekten dua etmekten baska
diyorum ki Allahim varsa göster bana
yoksada tez zamanda yolla
aminn arkadasım aminnn ya rabbim arkadasımn yüzünü glder tez zamnda aminnn...
Amin canim
Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün Insallah
canim bak ne diyecem
annem diyor ki senin dedigin gibi,diyor ben elleyip karnimi hisediyordum hamile oldugumu
Ahhh ahhh bak yine doldu benim gözler.
hamilelerin sorularini vs okuyup duruyom
hakıkaten mi kızzzz
canım yaaa yapma ölee canm arkdasm benımm benmd gzlerımı doldrdun yapma böle bak annende sölemss
Evet canim annem hep öyle anlarmis 6 haftalik falan iken...
canim ya cok istiyorum...
ve düsün bu anormal durumlar hani insani dahada deli ediyor ya
ne yapayim yaslar akiyor
kizlar demin dayanamdik esimle test yaptik malesef testde hamile degilsiniz yaziyordu((((((( cok üzgünüm o kadarda belirtim vardi , gerci bat ´03.04. ama yinede
al bitane olumsuz daha allahım ya fıstıgım idrar testınde adet geckmsenden rahat on gn en erken 1 hafta önce cıkıo valla bakma bz dayanamayıp yapıorz ümtle bekle arkadasm allahn iznyle yakıda hamiş kalrsn yakında mujdelı haber verrsn bizee
farkınadayım canım ark benım ne olrsun moralın yerıne gelsın allahn iznyle hamişsn deilsen ble yakındr gülüm yapma ne olrsun(
Cok Sagol arkadasim allah hepimizin kalbine gore verir insallah. Daha hersey belli degil ama hayalkirikligi oluyor malesef
Cok Sagol arkadasim allah hepimizin kalbine gore verir insallah. Daha hersey belli degil ama hayalkirikligi oluyor malesef
Dogru diyorsun allahtan ümit kesilmez, bana umut verdizin icin cok Tesekkurler bitanemcanım arkdaşm allah sennde gnlune gre versın ama balım benım adetım gctı kaç kez kan testı yaptrmadm cıkmadı kı idrarda zor erkenken hele düşün ve yenıden mıtlen balım
Canim Allahim karnini doldurmus olsun!!!
Bekle daha henüz hic bir anlama gelmez bu test
Canim Allahim karnini doldurmus olsun!!!
Bekle daha henüz hic bir anlama gelmez bu test
Dogru diyorsun allahtan ümit kesilmez, bana umut verdizin icin cok Tesekkurler bitanem
Aminnnn hepimizinkini insallah canlarimmmmeniste az sizin kadar mutlu olurum haberlerinizi alirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?