MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

belki geçdöllenme olmuştur da yeni artıyordu ozaman degerin?
çok ilginç 5 gününgeçmiş oluyor. bi idrar testi daha yapsana?
elinde var nasıl olsa ne dersin?

tünaydın canım .stres falan yaptıysan gecikebilir balım.bi kaç gün daha gelmesse tekrarla kan tahlilini belki geç döllenme olmuştur

aminn bacım amınn ben bse söledım bse yapıcam dıe ondan dedı ama orayı hatırlamıorum bennn(31:

belki geçdöllenme olmuştur da yeni artıyordu ozaman degerin?
çok ilginç 5 gününgeçmiş oluyor. Bi idrar testi daha yapsana?
Elinde var nasıl olsa ne dersin?

sanmıyorum canım yaaaa şuan işteyim zaten yapamam da sanmam geç döllenme oldugunu banada çok ilginç geliyooo biraz daha bekleyip doktora gideyim diyorummm :=)

evet kardesımm toplasalımdaa beyazlımm yokk ona gelınce ceza verelım bencee saatlrdr yokkk

evet haketti o cezayı.gelsin hele çökelimtepesine

ben sendençok umutluyum canım. rabbim yarın bize hayırlı haberler vermeni nasip etsin inşallahhhh
ah bu kocalar yokmuuuu :) çok aceleci ve heycanlı oluyolar bukonularda

tünaydın canım .stres falan yaptıysan gecikebilir balım.bi kaç gün daha gelmesse tekrarla kan tahlilini belki geç döllenme olmuştur

stressim var yaaa sınavalrım var onu dert ediyoo olabilirm bakalım yaa geç döllenme olmamıştır yaa son halvet tarihim yumurtlama günüm olan 19 mart yani nerden baksan 15 gün omuş bence bebek olsa şimdiye burdayım der kendini belli ederdi diye düşünüyorummm :=)

kan testi yaptırmıştım ya ondan içim rahat daha 30 marta yaptırdım testii olsa çıkardı zaten bence stress yada mevsim degişikliği olabilirrrrrrrrrrr hayırlısı hakkımızda canım :))

aynenn hemde nasıl cökerız tepesıne konusmasına frsat brakmayalımm aynenn ya cok telaşlı düştü brı en sonuncunnda kalbı drdu ya ikide bir onu söluo bana delirdı benm gbi dıookı 2 cocuguma sahıp cıkamadın dıo gülerek

Son düzenleme:
slm hatunlar size bir sorum olucak benim göğüslerimde sızlama var ama kol altı kısımından değil uc,iç ve üst taraftan bir ağrım var arada sızlama yapıyor ve ellediğimde çok canım acıyor bat 8 nisan acaba adet sızlaması mı diyorum ama adet sızlamalarında kol altından oluyormuş ağrı bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfeeennn çok karışığım

seni dövcem hee..ne demkk o yok öle bse varsada yoksada burada oll tamam mı canm arkadasım öptm senıı tatli uykularr

güzel haberlerle gel inşallah canımmmm

kizlarrrr ben geldimmmmmm merhabaaaa

nasilsiniz??

ben yeni kalktim kahvaltimi yaptim

bugün tembelim incir kürümü yapmadim

canım sölım hemn benımde gunler öncesı sızlamstı haı tutarızya elimzle oralar sızlıo deıosan hamişlıkte oluo tatlm benım öle olmstu cok sızladı oralar hatta gnum iice gecnce de uçlrı catlmstı ıslaktı uclarıı

nasilsiniz??

iii bacım sen nasılsın afiyet olsunn...nirdesinn sen saatlrdır nirdeee biz tubilosh um la senı beklıyruzzz(

Son düzenleme:
seni dövcem hee..ne demkk o yok öle bse varsada yoksada burada oll tamam mı canm arkadasım öptm senıı tatli uykularr

kız ben senin yerinde olsam biidrar çıbıı alırdım yaa
nası duruyosunnn
bide emin e yakın sın.
eczane yakınsa bi gidipgelsene

nasilsiniz??

hoşgeldin deeeeeeee,
NERDESİN SEN BU SAATE KADAAAAAAAAAAARRRR
yakıştımı kız sana hee
sıyırık kardeşler sabah en geç 11 oldumu burda sıraya dizilmeli

şaka bi yana hoşgeldin yafri. özledik

kız ben senin yerinde olsam biidrar çıbıı alırdım yaa
nası duruyosunnn
bide emin e yakın sın.
eczane yakınsa bi gidipgelsene

bacım benım cıbıkta cıkmıyyy.(( ugrasamam hem işim vaaa benımm temslk yapmam lazm pis kadın oldmm hem sizi de brakmak istmıorumm

hoşgeldin deeeeeeee,
NERDESİN SEN BU SAATE KADAAAAAAAAAAARRRR
yakıştımı kız sana hee
sıyırık kardeşler sabah en geç 11 oldumu burda sıraya dizilmeli

şaka bi yana hoşgeldin yafri. özledik

eveeeeettt haklısınnnn kardeşimm saat 11 dedimi hekess buraadaa olsun yoksaaa ceza verek gelmeyenee hahhahah ne kadar güzel ol dan dan dan saatınz geldı grubaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…