29 martta olması gereken adetim hala gelmedi 30 martta kan testim 1.28 çıkmıştıı neden gecikme oldu acaabaa normalde şaşmaz ama yumurtlama günüme göre 14 günüde geride bırkatımmm gelsede artık çalışmalara başladak yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dimiiiiiiiii böyle bir durum yaşayan var mı aranızdaaaaaaaaa ???
29 martta olması gereken adetim hala gelmedi 30 martta kan testim 1.28 çıkmıştıı neden gecikme oldu acaabaa normalde şaşmaz ama yumurtlama günüme göre 14 günüde geride bırkatımmm gelsede artık çalışmalara başladak yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dimiiiiiiiii böyle bir durum yaşayan var mı aranızdaaaaaaaaa ???
:44:
rüyalarda birçok şey bildirilir insana canım.
ben çok inanırım rüyalara.
bu bebeğin suçu ne derken ne demek istemiş olabilir onu pek anlamadım ama adetin geçenekadar kendine çok dikkat et cnm. bebişinseninleyse güzelce yerleşsinn...
Rabbim rüyanı hayra çevirsin inşallahh
belki geçdöllenme olmuştur da yeni artıyordu ozaman degerin?
çok ilginç 5 gününgeçmiş oluyor. Bi idrar testi daha yapsana?
Elinde var nasıl olsa ne dersin?
evet kardesımm toplasalımdaa beyazlımm yokk ona gelınce ceza verelım bencee saatlrdr yokkk
ayynen bacım benn dun pis bı kadın oldumm vee esşim gunduz öglen işe gtti bılıosun snra ben masayı toplmadım düşün aks geldı sasirdı cok merve dıo sen toplardın ne oldu sana yok sende bseler var dedi adam dklarca kendıne gelemedı sok old daha öncee öle bse yapmadım cunku braz temzlk manyagıym ....he bacım ben degl eşim dokuzdgurcak heeebenden cok heycanlı sankı o dogrcak varsa bılem kız sende hala tık yok demı oh ohh olma olmaa
tünaydın canım .stres falan yaptıysan gecikebilir balım.bi kaç gün daha gelmesse tekrarla kan tahlilini belki geç döllenme olmuştur
benim de yok artık.. Hafif baş dönmesi. Midede tuhaflık. Bulntı gibi ekşime gibi.. Tıka basa dolu gibi çoookk aç gibi:44::44:
Allahım bu neeeeeeeeee
10 gün sabredemez insan kıızzzz... Ki bi de acabaaaaaaa diye gitcekmiişşş... Ne kadar şüphecisiinnn
Ben 2 gün gecikti diye kesin gözüyle bakarkenn
evet haketti o cezayı.gelsin hele çökelimtepesine
ben sendençok umutluyum canım. rabbim yarın bize hayırlı haberler vermeni nasip etsin inşallahhhh
ah bu kocalar yokmuuuu :) çok aceleci ve heycanlı oluyolar bukonularda
alpella nın çıkmamıştı sanırım:44::44:
hakkımızda hayırlısı olsun en önemlisi..
kızlaaaaaaaaarrrrrrrr öpüyorum herkesi...
ben uyucam azıcık. çok fena oldu gözlerimmm...
4 te çıkcak en geç buçukta burayım.. gelirsem güzel haberi veririm ama gelemezsem bilinki yok.. kendimi sigaraya vercem...
Allaha emanet olun nolur sizde dua edin
alpella nın çıkmamıştı sanırım:44::44:
hakkımızda hayırlısı olsun en önemlisi..
kızlaaaaaaaaarrrrrrrr öpüyorum herkesi...
ben uyucam azıcık. çok fena oldu gözlerimmm...
4 te çıkcak en geç buçukta burayım.. gelirsem güzel haberi veririm ama gelemezsem bilinki yok.. kendimi sigaraya vercem...
Allaha emanet olun nolur sizde dua edin
slm hatunlar size bir sorum olucak benim göğüslerimde sızlama var ama kol altı kısımından değil uc,iç ve üst taraftan bir ağrım var arada sızlama yapıyor ve ellediğimde çok canım acıyor bat 8 nisan acaba adet sızlaması mı diyorum ama adet sızlamalarında kol altından oluyormuş ağrı bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfeeennn çok karışığım
kizlarrrr ben geldimmmmmm merhabaaaa
nasilsiniz??
ben yeni kalktim kahvaltimi yaptim
bugün tembelim incir kürümü yapmadim
seni dövcem hee..ne demkk o yok öle bse varsada yoksada burada oll tamam mı canm arkadasım öptm senıı tatli uykularr
kizlarrrr ben geldimmmmmm merhabaaaa
nasilsiniz??
ben yeni kalktim kahvaltimi yaptim
bugün tembelim incir kürümü yapmadim
kız ben senin yerinde olsam biidrar çıbıı alırdım yaa
nası duruyosunnn
bide emin e yakın sın.
eczane yakınsa bi gidipgelsene
iii bacım sen nasılsın afiyet olsunn...nirdesinn sen saatlrdır nirdeee biz tubilosh um la senı beklıyruzzz(
hoşgeldin deeeeeeee,
NERDESİN SEN BU SAATE KADAAAAAAAAAAARRRR
yakıştımı kız sana hee
sıyırık kardeşler sabah en geç 11 oldumu burda sıraya dizilmeli
şaka bi yana hoşgeldin yafri. özledik
sallanip gidiyom bacimmm
ya ben uyudum iste tekrar esimi kaldirip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?