aranıza yeni katıldım sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum mart 'ın 6-7 si gibi belli olcak benimde inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Allah'ın izniyle.baharı karnımızda bebişlerimizle karşılamayı diliyorum.sevgilerimle...
batım 5 nısan bekle bekle geçmıyo ya(
selam kıslar sonucumu aldım çok şükür bthcg 1.28 miş bu ay nasip olmadı nisan ayında çalışmalara devaaaam hayırlısı dedim hep hayırlısı böyleymiş şükürler olsun rabbime canlar dua ediyorum bol bol nasip rabbim ol demedikce olmaz inş.tez zamanda hepimizi evlatlarımıza kavuşturur rabbim öptüümm canlar :)
test yapıcamda korkuyom ya mapusta gün sayıyo gibiyim sankı:)
günaydıııınnnnaminn inşallahh... ovulasyon testi yapsanız daha iyi olmazmıydııı:44::44:
rica ederim canım. aynen bende merak ediyorum ama yapcak bişey yok. Az önce kan verdim geldim gelirken de test aldım geldim..
NEGATİFFFFFF...
belki bebek var ve idrarda hcg yeterli değildi. Bu bile beni üzmeye yetti. Böyle olmasını istemiorsan dayanıcaksın arkadaşım
kızlar sabredin biraz.bebüşleriniz varsa idararda belli olmaya bilirrrr.az dişinizi sıkın 3gününüz kalmış
günaydıııınnnnaminn inşallahh... ovulasyon testi yapsanız daha iyi olmazmıydııı:44::44:
rica ederim canım. aynen bende merak ediyorum ama yapcak bişey yok. Az önce kan verdim geldim gelirken de test aldım geldim..
NEGATİFFFFFF...
belki bebek var ve idrarda hcg yeterli değildi. Bu bile beni üzmeye yetti. Böyle olmasını istemiorsan dayanıcaksın arkadaşım
normal adet gibimiydi? yerleşme kanaması olmasın kız o:44::44:
ay nerde canım nerde anca bikaç saate anlarım normal adet mi değilmi diye kahverengi hala.ay dur ya heycanlandım.peki yerleşme filan değilse neden erken olmuştur.aaaaaaaaaaaaaaaa
çok muydu peki? normale göre kanaman nasıldııııııı???
hadi inşallah bidaha mı geliyor yoksaaaaaa
ilaç falan kullandıysan özellikle kanı sulandıran falan (asprin ve türevleri) onun etkisi olabilir. inşallah kahverengi kalırrr
ben sanmıyorum 5 gün erken gelmez düzenliyse.. inşallah hamilesindiiiiiiiirrrrr.. kendiminmiş gibi heyecan yaptım yeminle
bende 4 te alcam sonucumu. vakit geçmiyoooorrrrrrrrrrrr
ay canım hadi inşallah valla özleden yazar bulurum hediyenide yollarım inan hiç aklıma gebelik gelmedi.şimdi gittim baktım hala kahve rengi inşallah hep öyle kalır .Allahım nolur bebek olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?