MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hoş geldin canım. nisanın 6-7 simi

günaydınnn kızlarr...... hayırlı ve bol bebekli bir hafta olur inşallaahhh... :) bu hafta benimde olup olmadığı ortaya çıkar inşallah.. adetlerim düzensiz batım ne zaman bilmiyorum ama bugün 22. gün :) hadi hayırlısıııı :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa battaşımmm :)) gel yamacıma tey tey tey
bu ay biz bence bol bol badem,incir,bal muz,ceviz vss.... alıp yedrelim kocişlermize
sıkma canını canım ya beraber yürüdük biz :) bu ay tutar insşşallhh:)
benim bat 22 Nisan oldu şimdi erken oluca.

çok haklısın arkadaşım tamam belirti var sende

kızlar sabredin biraz.bebüşleriniz varsa idararda belli olmaya bilirrrr.az dişinizi sıkın 3 gününüz kalmış

kızlar sabredin biraz.bebüşleriniz varsa idararda belli olmaya bilirrrr.az dişinizi sıkın 3 gününüz kalmış

canım ya bu sabah bişey oldu içime sanki saniye bile geçmiyo içim kıpır kıpır canım beni anlıyosundur şu haberi almaya o kadar ihtiyaçım varki

ay bıde benım aceleme bakın geçen ay cıkardım daha spırali hemen olmaz sanırım ama yınede beklıyo insan işte(ben bu aydan sonra hazıranda calışacam bıde 2 kızım var buda oglan olsun dıye duşunuyoz çin takvımınde mart ve hazıran oglan gorunuyo benım ıcın benım için farketmez aslında ama izsanoglu işte gonlunden gecırıyo rabbım hapeımızın gonlune göre versın

ovulasyon testide yapmadım cnm yaa... daha 6 aylık evliyim henüz o aşamalara gelemedim :)

mrb kızlar
şimdi benim reglim saat gibidir 30 bilemedin 29 günde tam zamanında olur bebek yapmaya karar verdikten sonra yani 2 aydır geçen ay 3 gün önce oldu ve normalde 7 nisan olması gereken bat bu sabah oldu.neden böyle oluyor çok şaşkınım 5 gün önceden oldu doktora gitsem mi bunu yaşayan varmı daha önceden hadi bi yardım edin kafam çok karıştı.

ayy sevındım yaa inşallh tutar .. ben 100 kıloyla dogum yapıyom yaa 2 cocugumdada bıde onu duşunuyom (
40 kılo alıyom şuan 58 kıloyom bakalım bu olursa ne edecem ((

aaaaaaaaaaaaaaaa

çok muydu peki? normale göre kanaman nasıldııııııı???

hadi inşallah bi daha mı geliyor yoksaaaaaa
ay nerde canım nerde anca bikaç saate anlarım normal adet mi değilmi diye kahverengi hala.ay dur ya heycanlandım.peki yerleşme filan değilse neden erken olmuştur.

ay canım hadi inşallah valla özleden yazar bulurum hediyenide yollarım inan hiç aklıma gebelik gelmedi.şimdi gittim baktım hala kahve rengi inşallah hep öyle kalır .Allahım nolur bebek olsun .

ay canım hadi inşallah valla özleden yazar bulurum hediyenide yollarım inan hiç aklıma gebelik gelmedi.şimdi gittim baktım hala kahve rengi inşallah hep öyle kalır .Allahım nolur bebek olsun .

ay sende bebek için tahlil vermişsin inan kendi derdime düşmüşüm yeni okudum daha ya hadi inşallah hayırlı haberlerle sevinirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…