- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
ben tek gece korunmadım.o gün sonrası 3 gün adet sancısı çektim.3 günün sonunda sancı azaldı, fakat burnum acaip koku almaya başladı. hemde çoookkk. eşime dedim ben hamişim.
yok canımmm daha 1 kerede ve 4 gün geçti ilişkiden dedi.
e gör bak dedim. adete 4 gün kala idrar yaptım tek çizgi çıktı.rüyamda çift çizgi görünce 1-2 gün kala kanda çıktı... işte böyle . rabbim sizede aynı duyguları yaşatır inş...
bat 31 mart.. gecikme var. aylar önce de bi kez böyle olmuştu ama o zaman hiç hamileymişim gibi gelmiyordu. hapı yeni bıraktığım aydı sanırsam.
onun dışında günü gününe gelir senin dediğin gibi.
inşallah canım ya inşallaaahhhhh rabbim sağ salim versn bize bebeklerimizi..
gözlerim çok acıyor çok fenayım değecek inşallah tüm bu yorgunluğuma....
annesinin bitanesi nazlı bebeği gelsin artık
Rüyamda erik gördüğümden beri de canım nasıl erik istiyor.. ağzım sulanıyor resmen..
Rabbiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm duy sesimizi rabbiiiiiiiiiiiimmmm hayırlısıyla veer bebişlerimiziiiiiiiiii
oofff deliricem yaaaaaaaaaa
selam kızlaaaaarrrrrrrr
yepyeni güneşli bir güne merhabaaaaaaaaaa
nasılsınız bakalımmm???
günaydın hanymmmmmmmmmm..... uyu uyu anne dinlensin ki bebiş iyi olsunnnn
insallah canımmmm dua edelim hayırlısıyla gelsin annesine kuzumm
günaydınn canımm valla ben ii im ama brazdannn temızlıge baslıcan dagılms olucambacım rüya gördum anlatıcm sana ...beyazlımmm nerelerdesın gülümmm (
selaammm
heyecanlı ve stresliiii... sen nasılsıınn
ayyy temizlik benim de yapmam lazım.
allahtan dün mutfagı felan halletmiştim de.
şimdioturma odası salon felan var. girişirbitiririm hemnencik.
sana da kolay gelsinkuzu. kendiniçok yorma olurmu?
rüyanı de merakla bekliyorum yafriiiiiiii
oyyyyy güzel heyecanlar bunlar canım:)
inşallah meleğin seninledir...
bende iyiyimşükür.
bat ayın 7si.
kaldı 5gün. ama umutlu degilim desem yeridir.
belirti gözlemlemiyorum artık. belki ondandır...
ahhh teyzosu var ins allahı iznyle umut edıorum şikayetlere bakarak cunkum benm hamişlkler ödemle baslıo ve bu ayda en buyuk belırtı ödem zati elım ayagım şişio..kızzz okudum sen kan vermsın insss hamişsndr allahn zinyle insssssss cokk heycanlandm hee ...eşimd dun cok israr ettı yarın gt hmn dr a var bnce agrılarn var yıne dedi bn gtmıcem yarın onunla gecm inss
:118: beyazlııımmmm hanyyyyy hadi kızlaaarrr toplaşalımmm
simdiden tsk ettım canım benm de aynen az mtfakta dgrlrı odalar...neysee ruyamda bı yakın arkadasımız la yan yana oturuorum ama ben bse dedım o da dedkı elını karnıma koyarak bu bebegın sucu ne dedi anlamadım kız hemde o arkdasta erkek he namazı nıyazı yerınde insan o nıe dedı anlmadım yorumlayın fıstıklarımm
ayyy innnnnnnnnşallah canım yaaaaa iiinnnşşşalllaahhhhh bebişin seninledir.
bekle ki yarın olsun şimdi yawww
tünaydınnnnn
Umarım bende senin yaşadığını yaşamam canım.. Gecikme var . Kan verdim sabah. 4 saat sonra çıkcak.. Oofff stresim azalmıyooorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?