MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

biz 7 aydır evliyiz bu ayla 3 aydır istiyoruz.yani ben çok istiyorum.benle evlenen tüm arkdaşlar ilk ay hamile kaldılar biz sanki hemen olurmuş gibi bide korunduk aylarca .seninde ilk bebek için mi uğraşların.

gecikme filan var mı yoksa sende sabırsızlanıp daha günün geçmedne test yaptıranlardanmısın inşallah vardır inşallah .

canım bende 8 mart sat ama pko olduğu için 3. çatlatma iğnesi sonucu anca 32 mm oldu 17 18 19 mart ilişki oldu.18 mart sabahından beri kasuklarımda ağrı var.sende ağrı çekdim diyince umutlandım

ayyyyyyyyy o zaman sende var ay çok güzel ya hadi yaz burayada bak bekliyorum mutlaka

canm ins bebiştendir cünküm bende hamişken erık istedımmm

8 mart civarları sat olan ve yumurtlaması 24 25 26 olupda belirtiler neler....kasıklarımda ağrı var bir haftadır.bu pko olanlara Allah kolaylık versinnn...

günaydın hanymmmmmmmmmm..... uyu uyu anne dinlensin ki bebiş iyi olsunnnn
insallah canımmmm dua edelim hayırlısıyla gelsin annesine kuzumm

ahhh teyzosu var ins allahı iznyle umut edıorum şikayetlere bakarak cunkum benm hamişlkler ödemle baslıo ve bu ayda en buyuk belırtı ödem zati elım ayagım şişio..kızzz okudum sen kan vermsın insss hamişsndr allahn zinyle insssssss cokk heycanlandm hee ...eşimd dun cok israr ettı yarın gt hmn dr a var bnce agrılarn var yıne dedi bn gtmıcem yarın onunla gecm inss

günaydınn canımm valla ben ii im ama brazdannn temızlıge baslıcan dagılms olucam bacım rüya gördum anlatıcm sana ...beyazlımmm nerelerdesın gülümmm(

ayyy temizlik benim de yapmam lazım.
allahtan dün mutfagı felan halletmiştim de.
şimdioturma odası salon felan var. girişirbitiririm hemnencik.
sana da kolay gelsinkuzu. kendiniçok yorma olurmu?
rüyanı de merakla bekliyorum yafriiiiiiii

selaammm
heyecanlı ve stresliiii... sen nasılsıınn

oyyyyy güzel heyecanlar bunlar canım:)
inşallah meleğin seninledir...

bende iyiyimşükür.
bat ayın 7si.
kaldı 5gün. ama umutlu degilim desem yeridir.
belirti gözlemlemiyorum artık. belki ondandır...

simdiden tsk ettım canım benm de aynen az mtfakta dgrlrı odalar...neysee ruyamda bı yakın arkadasımız la yan yana oturuorum ama ben bse dedım o da dedkı elını karnıma koyarak bu bebegın sucu ne dedi anlamadım kız hemde o arkdasta erkek he namazı nıyazı yerınde insan o nıe dedı anlmadım yorumlayın fıstıklarımm

ayyy innnnnnnnnşallah canım yaaaaa iiinnnşşşalllaahhhhh bebişin seninledir.
bekle ki yarın olsun şimdi yawww

29 martta olması gereken adetim hala gelmedi 30 martta kan testim 1.28 çıkmıştıı neden gecikme oldu acaabaa normalde şaşmaz ama yumurtlama günüme göre 14 günüde geride bırkatımmm gelsede artık çalışmalara başladak yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dimiiiiiiiii böyle bir durum yaşayan var mı aranızdaaaaaaaaa ???

:44:
rüyalarda birçok şey bildirilir insana canım.
ben çok inanırım rüyalara.
bu bebeğin suçu ne derken ne demek istemiş olabilir onu pek anlamadım ama adetin geçenekadar kendine çok dikkat et cnm. bebişinseninleyse güzelce yerleşsinn...
Rabbim rüyanı hayra çevirsin inşallahh

poofffffffffff başıma bir ağrı saplandıııııııı

ayyy innnnnnnnnşallah canım yaaaaa iiinnnşşşalllaahhhhh bebişin seninledir.
bekle ki yarın olsun şimdi yawww

ayynen bacım benn dun pis bı kadın oldumm vee esşim gunduz öglen işe gtti bılıosun snra ben masayı toplmadım düşün aks geldı sasirdı cok merve dıo sen toplardın ne oldu sana yok sende bseler var dedi adam dklarca kendıne gelemedı sok old daha öncee öle bse yapmadım cunku braz temzlk manyagıym ....he bacım ben degl eşim dokuzdgurcak heee benden cok heycanlı sankı o dogrcak varsa bılem kız sende hala tık yok demı oh ohh olma olmaa

tünaydınnnnn
Umarım bende senin yaşadığını yaşamam canım.. Gecikme var . Kan verdim sabah. 4 saat sonra çıkcak.. Oofff stresim azalmıyooorrrr

inş.canım hamiş çıkarsın bende zaten hiç belirti yoktu hamilelige dairrr normal adet belirtilerim vardı şimdi oda yyok olmuş bitmiş gibi ilginç yaniiii:=) anlamadım du durumu eger 10 gün geçerse doktora gidecem neden gecikti acaba diyeeeeeeeeeee :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…