MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Mrb kızlarrrrr ben geldimmmm Nasılsınız
Yoksa unuttunuz mu beni
4 gündür giremiyorum internete. Bi baktım 150 sayfa var okumam gereken. Biri bana özet geçebilir mi yeni haberleri

selam canim hosgeldin

yanlislik olmasin ama ADD kan testini nonucu negatifti

baska ne varrrrr

bende delilikler oldu iste

adet cok az geldi

baskaaaaaaaaaaaaaaa baskaaaaaaa bilemiyecemmmm

selam canim hosgeldin

yanlislik olmasin ama ADD kan testini nonucu negatifti

baska ne varrrrr

bende delilikler oldu iste

adet cok az geldi

baskaaaaaaaaaaaaaaa baskaaaaaaa bilemiyecemmmm

Hımmm yeni hamişimiz yok yani
Hayırdır canım sana noldu adetin az gelince test falan yaptın mı

Biz sabırsızlanıyoruz hemen öğrenmek için, ama aslında beklemek lazım. zaten bebiş varsa belli oluyo bir süre sonra. Ben de geçen ay 4 gün önce yapmıştım test,negatif çıkmıştı. Hem o zaman üzüldüm, hem de hadi erken yaptığım için çıkmamışsa diye hep umutlandım ama boş yere kafama takmışım. Bu ay çok rahatım akışına bıraktım hiç düşünmüyorum. Olursa olur olmazsa olmaz... :82:

Hatta bugünlerde ovülasyon dönemimdeyim ama hiç uğraşmıyorum. Bakalım ben de 1 kere denedik oldu diyenlerden olurum belki Belki de hiç kafama takmadım oldu bu ay diyenlerden olurum.

Son düzenleme:
Iste o yüzden bende diyorum varsa eger bir kac güne belli olur zaten.

cünkü hep hayal kirikligi insani yipratiyor

Iste o yüzden bende diyorum varsa eger bir kac güne belli olur zaten.

cünkü hep hayal kirikligi insani yipratiyor

varryaa biz bi gttik yıne baslamıssn ahh ahh lara baa gelıo terlık içidekı oo seylere heee...candost canm hosgeldın hamiş var bızm kız hatrlamıo ecrın46 bu hafta hamiş oldgnu ögrendı canımm

beyazlımm bacım ben geldın sen gttin nöbet tutuyoh biz sanırım birimz geleo birimz gidıoo

Iyiyiz canım ne olsun işteyim ben pek sık yazamıyorum malesef ama sizin yazdıklarınızı devamlı takip ediyorum
sen nasılsın yormamışsındır umarım kendini temizlik iş güç derken

Iyiyiz canım ne olsun işteyim ben pek sık yazamıyorum malesef ama sizin yazdıklarınızı devamlı takip ediyorum
sen nasılsın yormamışsındır umarım kendini temizlik iş güç derken

ahh canım arkdasım sanada kolay gelsın tsk ettım saol ehh braz halı flan herseyı sılkeledım ama o ydu azcık mtfak flan anlıcan arkadasım evım ev oldu

Ne güzel sen kurtulmuşsun bende bu akşam biraz yapacağım inşallah gözüm alırsa tabiki bu arada allahtan halı falan yok benim temizlikte ))

Ne güzel sen kurtulmuşsun bende bu akşam biraz yapacağım inşallah gözüm alırsa tabiki bu arada allahtan halı falan yok benim temizlikte ))

düşünsene aksam aksam halıları balkonda hahha mılletın alaycı bakışlarnı bılıorumm ben cok yapıorum temzlık her dakıka nie evde oldgm için sreklı temz evlerı tmzle durr off off tırlatcam yakındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…