MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

merhabalar ben de şu anda adetim biz 5 aylık evliyiz ama bebek çalışmalarına başlıcaz umarım olumlu bi sonuç alırız önerileriniz var mı peki bu konuda :)

merhabalar ben de şu anda adetim biz 5 aylık evliyiz ama bebek çalışmalarına başlıcaz umarım olumlu bi sonuç alırız önerileriniz var mı peki bu konuda :)

allah gönlüne göre versin tatlım tez vakitte
en fazla 2 günde bir ilişkiye giriyorsun sonrasındada yataktan kalkmadan belinin altına yastık koyarak en az 15 dk yatıyorsun
bu şekilde yumurtlama gününüde kaçırmamış oluyorsun

bu arada canım arkadasm ins hayrlı habrlerle gel okum bende sevınım...sayın sıyırk kardeslr mensupları sizi cok öptm gelırsenız bu msjmı okuym öptmmm

nöbetleşe gelioz bencede
sıra bende.
temizlik edcem dedim. elimi biyere atmadan hamiş eltim aradı.
hatırlıyosundur, benim için test yaptırmaya gitmiştik, o hamiş çıkmıştı
herneyse işte aradı çaya gelcem dedi,o ve 2 çocugu geldiler,ardından kayınvalidem de geldi, sonra eşimin yengesi ve kuzeni de katıldılar bize.
temizlik yapmamışım allahtan dedim :) çocuklu misafir sonuçta.
ohh sen yapmışın temizliği maşallah.

canım hayatın sonu değil ya?
bizde çatlıcak yumurtamı biter be kuzuuuuuuuu
yine yeni umutlar başlicak. umutsuz yaşanırmı?
foruma girmemezlik etme yaa, tabii o şekilde rahat olucaksan bişey diyemem tabii ama, geyik yaparız o şekilde de kafanı dagıtırsın he?
hemen böyle ümitsizliğe kapılma tatlım.

görüşürüz kızlar çıkıyorum şimdilik. mutfagımı topliim az.

sıyırık kardeşler öptüm sizide

canım üzülme.hayırlısı olsun. diyorum ama ben de her ay adet olunca zırlamaya başlıyorum. eşimde kızıyo

bilmiyorum kafaya takmamak için ne yapmak gerek?

hosgeldınn cıceginiz burnunzda :) he cocuk hakkında sana yardımcı olacak cok arkadas var burada merak etme canım tekrar hosgeldın..aramıza:)

yaaa sakın cıkmaa ne olur aramızdan gitmee ne olursun canım arkadsım olsun canın saolsun bacım önumzdekı ay olur lütfen brakma bızı hep brlıkte bebiş calışmlarna devam edlım yapma böle bu delı yı nasıl brakırsın hem dger kızlarda senı cokk sevıo gtmee

slm kızlar hafta sonu gıremedım nete 27 martta adet olmam gerekıyordu ama ben olmadım ve halende olmadım bugun gıdıp kan testı yaptırdım ama Negatıf malesef,ben nıye adet olamıyorum ya ılk kez böle oluyo 7 gun geçtı dıle kolayyyyyyy

canım hayrlısı olsun bekle belkıde gec döllenme olmustr ALXFA sana da söluorum olmazsanz kesın gec dölenmedr benm de öle oldu ya ümıdınızı kesmeyınn benmde 1 hafta gecmstı kan yaptırodum cıkmıodu snra adetm 15 gunu gectkten snra cıktı kanda valla bakın kendınızı yıpratmayn ya varsa sabredınn

canım hayrlısı olsun bekle belkıde gec döllenme olmustr ALXFA sana da söluorum olmazsanz kesın gec dölenmedr benm de öle oldu ya ümıdınızı kesmeyınn benmde 1 hafta gecmstı kan yaptırodum cıkmıodu snra adetm 15 gunu gectkten snra cıktı kanda valla bakın kendınızı yıpratmayn ya varsa sabredınn

aman yaaaw biz sıyırmışız ne bakion bize.
bende ban bu ay hamile olmadıgımı düşünüyorum ama üzülmüyorum.peki neden?
çünkü kökü bende (KOCAM)
canını hiçbirzaman sıkma. hayat güzel. zamanı gelince o güzel hayatına bebişin de dahil olucak.
eminimki bu çok uzun sürmicek

canımm tubiloshh nasılsn hosgeldınn :))

ajanmısın mübarek
hemen sobeledin beni

hoşbuldum yafriiiiiimmmmmmmmm
yorgunum yaw. mutfak fenaydı. alelacele bişeyler hazırlamak adına mutfagımı mahfetmiştim.ama temizledim şükür.
sen nasılsın?

aynenn canımm..bu arada cok komıktı köku bendee bnce kökü herıflerde anacımm onlar olmasa nah bize cocuk hoş bız olmasakta olmıcakta teml onlarr

huzuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
canım naber?
belirtilerin devam ediomuuuu
bak senden ve hany den pozitifi istiom bu ay. ben anlamam

ajanmısın mübarek
hemen sobeledin beni

hoşbuldum yafriiiiiimmmmmmmmm
yorgunum yaw. mutfak fenaydı. alelacele bişeyler hazırlamak adına mutfagımı mahfetmiştim.ama temizledim şükür.
sen nasılsın?

evettt ajanım yafrumm senı beklıodum grubumuzu yanii burada...hee anacım bnm mutfakta mahvolms haberm yok sonunda aynen btii halılar flan ufak ufak yaptm bseler ama ter temz old evm snra btmedı gttim markete emzlk malzemelerı aldım attm dgrlrını de

nan ben zaten kökü bende diyerek herifi kastetmiştim benim ya koca o bakımdan

nan anladım bacımm ben ne dedm kök bizim ama kocalrda iş btıo bebiş konusunda onu dedm yanlş anlama canımm tabi bzde kökler ama ben kıskancm herif benım ama ne yapim kıskanıorumm sende ölemsın bacımm

ohhh hamarat kardeşim benim :)
ev temiz olunca insanın içi rahat oluyor ya dimi.
beyazlım bugün pek gelmedi yaw çoki hmal etti biziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…