merhabalar ben de şu anda adetim biz 5 aylık evliyiz ama bebek çalışmalarına başlıcaz umarım olumlu bi sonuç alırız önerileriniz var mı peki bu konuda :)
bu arada canım arkadasm ins hayrlı habrlerle gel okum bende sevınım...sayın sıyırk kardeslr mensupları sizi cok öptm gelırsenız bu msjmı okuym öptmmm
kızlar ben bi süre foruma girmicem. daha doğrusu bu tarz topiklere uğramıcam.kafama takmamam lazım. düşünmemem lazım...
kür araştırıyorum onları denicem bir ay boyunca.
hepiniz çok destek oldunuz arkadaşlığınız sıcaklığınız...teşekkür ederim
hepinizi çok seviyorum.. özel olarak ,,, hanymmm canım arkadaşım çok sağol desteğin için...
çok yıpranıyorum normal bi yapım yok sanırım..
allaha emanet olun
kızlar ben bi süre foruma girmicem. daha doğrusu bu tarz topiklere uğramıcam.kafama takmamam lazım. düşünmemem lazım...
hepinizi çok seviyorum.. özel olarak ,,, hanymmm canım arkadaşım çok sağol desteğin için...
allaha emanet olun
merhabalar ben de şu anda adetim biz 5 aylık evliyiz ama bebek çalışmalarına başlıcaz umarım olumlu bi sonuç alırız önerileriniz var mı peki bu konuda :)
allaha emanet olun
slm kızlar hafta sonu gıremedım nete 27 martta adet olmam gerekıyordu ama ben olmadım ve halende olmadım bugun gıdıp kan testı yaptırdım ama Negatıf malesef,ben nıye adet olamıyorum ya ılk kez böle oluyo 7 gun geçtı dıle kolayyyyyyy
slm kızlar hafta sonu gıremedım nete 27 martta adet olmam gerekıyordu ama ben olmadım ve halende olmadım bugun gıdıp kan testı yaptırdım ama Negatıf malesef,ben nıye adet olamıyorum ya ılk kez böle oluyo 7 gun geçtı dıle kolayyyyyyy
canım yaa.. doğru diyorsun da ben sizlerden görüp çok pis gaza geliyorum
sonra da hüsran.. Saatlerdir ağlamaktan içim çıktı sen güldürdün valla beni.. Allah da seni güldürsün canım benim...
elinde değil insanın. Tabi hayırlı zamanı vardır elbet ama .... ama işte..
öpüyorum çok............
canımm tubiloshh nasılsn hosgeldınn :))
aman yaaaw biz sıyırmışız ne bakion bize.
bende ban bu ay hamile olmadıgımı düşünüyorum ama üzülmüyorum.peki neden?
çünkü kökü bende (KOCAM)
canını hiçbirzaman sıkma. hayat güzel. zamanı gelince o güzel hayatına bebişin de dahil olucak.
eminimki bu çok uzun sürmicek
aynenn canımm..bu arada cok komıktı köku bendee bnce kökü herıflerde anacımm onlar olmasa nah bize cocuk hoş bız olmasakta olmıcakta teml onlarr
ajanmısın mübarek
hemen sobeledin beni
hoşbuldum yafriiiiiimmmmmmmmm
yorgunum yaw. mutfak fenaydı. alelacele bişeyler hazırlamak adına mutfagımı mahfetmiştim.ama temizledim şükür.
sen nasılsın?
nan ben zaten kökü bende diyerek herifi kastetmiştimbenim ya koca o bakımdan
evettt ajanım yafrumm senı beklıodum grubumuzu yanii burada...hee anacım bnm mutfakta mahvolms haberm yok sonunda aynen btii halılar flan ufak ufak yaptm bseler ama ter temz old evm snra btmedı gttim markete emzlk malzemelerı aldım attm dgrlrını de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?