MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aslında bende sen gibi değilde 2 güne bir yapsam iyi olcak bu ara boşladım haftasonu girince araya toz heryer

alxfa canımm nerdesınn senn sonuç ne oldu canımmm hani bucukta buradaydınn kızz hadii bize hayrlı haberler ver canm arkadasımm:18:

aslında bende sen gibi değilde 2 güne bir yapsam iyi olcak bu ara boşladım haftasonu girince araya toz heryer

alxfa canımm nerdesınn senn sonuç ne oldu canımmm hani bucukta buradaydınn kızz hadii bize hayrlı haberler ver canm arkadasımm:18:

olsun sen benm gbi olma bencede koruyan kıyaftlerı alıp tekrar sılkeyip öle katlıorum manyaklstm yyaaa..ama sen calışıosun hem kım pisletcek koca evı bı sen bi kocişin sallaa:)

olsun sen benm gbi olma bencede koruyan kıyaftlerı alıp tekrar sılkeyip öle katlıorum manyaklstm yyaaa..ama sen calışıosun hem kım pisletcek koca evı bı sen bi kocişin sallaa:)

Haklısın valla 2 haftada anca kirleniyo zaten tamamen elimi çektiğimde oda toz işte 2 saatte bitiririm akşam başladığımda tabi başlayabilirsem
en iyisi bugün süpürgeyle viledamı yapayım yarında toz alırım işlem tamam zaten heryerim ağrıyor nedense içim çekiliyo sanki

hamişlık belırtısı anacım o inss hamişsndr canımmm..bndee öle yaptm zaten tozu yarına bıraktım

canımm benm cıkmam lazım temızlık malzemelrım btti almam gereklı cok öptum senı allha emant ol..

hamişlık belırtısı anacım o inss hamişsndr canımmm..bndee öle yaptm zaten tozu yarına bıraktım

inşallah allah söyletiyodur tatlım isteyen herkese versin çok güzel bir duyguydu valla.
5 gündür böyleyim başım döner gibi şişkinlik bulantı hissi belirtileri biliyorumya daha kötü oluyo böyle bilmek aslında bilmemek dahamı iyiydi ne ümitleniyor insan

bu arada canım arkadasm ins hayrlı habrlerle gel okum bende sevınım...sayın sıyırk kardeslr mensupları sizi cok öptm gelırsenız bu msjmı okuym öptmmm

aynen canm ins allah söletmstr ins hamişsndr deglsen bıle ins yakında kalırsn canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…