düşünsene aksam aksam halıları balkonda hahha mılletın alaycı bakışlarnı bılıorumm ben cok yapıorum temzlık her dakıka nie evde oldgm için sreklı temz evlerı tmzle durr off off tırlatcam yakındaa
düşünsene aksam aksam halıları balkonda hahha mılletın alaycı bakışlarnı bılıorumm ben cok yapıorum temzlık her dakıka nie evde oldgm için sreklı temz evlerı tmzle durr off off tırlatcam yakındaa
aslında bende sen gibi değilde2 güne bir yapsam iyi olcak bu ara boşladım haftasonu girince araya toz heryer
Bu arada ikimizin bilgisayarıda kafayı yedi tatlım
Bu arada ikimizin bilgisayarıda kafayı yedi tatlım
olsun sen benm gbi olma bencede koruyan kıyaftlerı alıp tekrar sılkeyip öle katlıorum manyaklstm yyaaa..ama sen calışıosun hem kım pisletcek koca evı bı sen bi kocişin sallaa:)
Haklısın valla 2 haftada anca kirleniyo zaten tamamen elimi çektiğimde oda toz işte 2 saatte bitiririm akşam başladığımda tabi başlayabilirsem
en iyisi bugün süpürgeyle viledamı yapayım yarında toz alırım işlem tamam zaten heryerim ağrıyor nedense içim çekiliyo sanki
Cidden bugün kimsecikler yok burda hayrolsun
hamişlık belırtısı anacım o inss hamişsndr canımmm..bndee öle yaptm zaten tozu yarına bıraktım
inşallah allah söyletiyodur tatlım isteyen herkese versin çok güzel bir duyguydu valla.
5 gündür böyleyim başım döner gibi şişkinlik bulantı hissi belirtileri biliyorumya daha kötü oluyo böyle bilmek aslında bilmemek dahamı iyiydi ne ümitleniyor insan
görüşürüz canım allah emanet ol iyi alışverişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?