cıkmıo kız hem cıkması içinde 3 gn fala gecmesı lazm kız benım öle dusenlı deıl adetlerm gunune gn deıl ama bu ay cok guzel dedı yumrtaıklarnda prblem yok dedı gayt ıı calışıolr dedı evet rahım duvarnda brde oaradaıkı yummurtlamman dolyı da dedi ya rahat ca cok ii bı dr cok ılglenıo bnmle saolsn bakalm pazt gtcem kana
oh oh süpeeeeeeeeeeeerrrr
bayram edicez bayraaammmmm
gel kız yaptıralım süper olurrr :)
inss..senınn beyazlımn huzurun habrleryle vee dgr ark hbrleryle bolca göbek atarzz...kızzz bacım yıne zaten dun gece annem ve rahmtlık babam bana 2 canlısın dıodu :)
ayy çok güzel bir rüyaymışş...
Rabbim hayra çevirsin.
ki hayırlı zaten:)
canoşşşş ben şu sıpayı uyutiim.
gelirimyine mucaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bebişime iyi bak teyzesinin kuzusu oooooo
ben geldim arkadaşlarr...
kızlar çizgi kesin vardı eşimde gördü ama silik oldugu için içimiz rahat etmedi yarın tekrar yapcam test bakalım ondada net çizgi cıkarsa pts kana gitcem doktoruma
zam gelmişşş ona dasizin dr lar ne fiyata bakıyorlar ? burda devlet hastanesi imkanım yok cok kötü hastane cunku..
ayy inaşşallah yaa hayırlısıyla kanda da görelim iyice rahatlıayacagızz
seni de tebrik ederiiimm okudum yazdıklarını hadi hayırlısı mujdeyi bekliyoruz kısa zamnda canımm
aynen sende bende rahatlıcaz ben belkıde yarın kanda baktrım ama bilemem pazt de olablr canımm
baktır istersen biran önce ögrenirsen tedbirli olursun dikkatli olursun.. ben emin gibiyim artık belirtilerim de arttı bugun regl de olmadım günümdü.. midem bulantım kasık batmam cok fazla dünden beri bi de ufak bas dönmeleri basladı dün anneme sordum ben de hamileyken aynı öyle oluyordum dedi degişik bi baş dönmesi ama hayırlısı tabi takrar test yapıp emin olup ona göre kana gitcez bakalım..
ya bendee tabıkı emınm emın olmasam süphelenmem bu kadr ben dgrlerınde ne yasdysam o old ya dr ins var dıınce tamam dedık ama insan dymak grmek ıstıo yanıı...ama sennde var ben bunu sana dıodm kızlarla ohh ohh yandann
arkadaşlar topiklerde kural mı var EGER İKİ KİŞİ ONLİNE KALIRSANIZ KONUSMAYIN diye topikteki hamileler dagıldı pek giren yok bazı kızlar da başka topik acmışlar iki üç kişi kaldı diye onlar konusmayacak mı yazmayacak mı?
Allah askına sacmalamayın biraz yaa..
öyle bi kural varsa biz de bırakalım topigi söyleyin.
herkes gitti diye bizdemi kullanmıyacagız topigi yaa
evet canım sen de biran önce gör rahatlayalım inşallah ayy bak duamız kabul oldu şükür yazın istanbulda göbüşler şiş şiş buluşuruz diyorduk ya
hadi inşallah rabbimin iznile bi aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?