MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bu ay bende oyle oldum az kahverengı geldı sonra adet gunumde geldı hastalandım

Selam kızlar.Ya size bişiy sorucam.Doğum kontrol hapı kullanıpta,hamile kalmayı düşündüğü için bırakan varmı?Ve bıraktıktan sonra adetlerinde düzensizlik oldumu?Olduysa ne zaman düzeldi?

ayyyyyhayırlı olsun tatlım yaaaaaaaa :)
2. düşünmüştümbir süre. ama artık düşünmüyorum :)
muhabbet amaçlı burdayım.
rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsinnn...
emziriosan o sadece az sıkıntı olur.
çok sevindim yaa :)

sanırıııııımmmmm coook iyiyim sen nasılsın?
sorularıma dalmadan önce halini sorayım da ayıp olmasın bebem kihkihkih

kız sabah testi yaptımm çizgi cıktı dikkatli bakınca görülecek kadar koyu degil ama var yani sonucta..
pozitif mi demektir yaa kocişim sevinmedi hala emin olamadıgı için kan testi yapınca sevinecekmiş emin oluncaa
ben kendi kendime seviniyorum
dogru mu yapıyorum sence pozitif sayılır mı ?

cıkmam lazım tekrar gircem sen yaz bana güzel güzel cevaplar tamam mı bi de sen hastaneye gittin mi sonuc ne yaz yaz sen ben girince okuyacam tamam mııııııııı
şimdi cıkmam lazım mucksss görüşürüz bi iki saat sonra

iyim canım ...sen naslsn dicem sen uçmusun kızz bununn için bse söleyemıodum yukarıda okudysan test yapan balca arkadasmzn da aynı öle oldu sabah yap dedk yaptı vee pozitıf veee hemen belrms bu sefr 2 czgii düşünn artıkk bebbbmmm inssss yaaaa inss sbah ac karnına yap bence tekrar insss vardrr yaa öle gözukuoo

Hamişler neredesiniz yahu?

Aşkolsun valla size, ne zamandır bakıyorum hamile kalana kadar uğrayanların hepsi yok son iletilerde Hani beraber devam edicektik??

geçmişi okuyordum da geldim hany size SÜRPRİİİİZZZ diye bagırmaya gelmiş de olabilirrriiiiimm

ayyyyyyyy keşkeeee :)

bir tane daha test yokmu ya?
yada yakında eczane?
yada yada engüzeli yarın kan tahlili yaptır canım
bugün adetolmaman en güzel cevapzaten :)
ayyyyyyyyyyyy heycan yaptımmmmmmm

bak sen şunaaaa bana cevapbilem yazmioooo
küsmüyüz kız????

ahh bacım sana küsermyım hiçç yoksn dıem yazmım dedım gelınce yazarım hemen dedım nasılsa ben ajanım ya sana küsen bayılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…