kızlar ya size birşey sorucam benim bat 8 nisan. dün çamaşırıma çok hafif kahverengi leke gelmiş adet oldum sandım bugün çamaşırımda tekrar normal beyaz akıntı gördüm. sizce bu nedir yerleşme falan olabilir mi. ama karnımda adet olacakmışım gibi ağrıyor
bu ay bende oyle oldum az kahverengı geldı sonra adet gunumde geldı hastalandım
hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah
Kız tuğbaaaa!!! 2.'yi mi düşünüyorsun? Benim kız 14 aylık oldu ve ben 5 haftalık hamileyimYani bende Mart ayında çalışanlardan olmuşum SAT net değil ama tahminen 1 MART.Tahmini doğum 06 aralık gözüküyor.
Bu arada hany teyzesi sen naptın canım gittinmi doktora
kız sabah testi yaptımm çizgi cıktı dikkatli bakınca görülecek kadar koyu degil ama var yani sonucta..
pozitif mi demektir yaa kocişim sevinmedi hala emin olamadıgı için kan testi yapınca sevinecekmiş emin oluncaa
ben kendi kendime seviniyorum
dogru mu yapıyorum sencepozitif sayılır mı ?
geçmişi okuyordum da geldim hany size SÜRPRİİİİZZZ diye bagırmaya gelmiş de olabilirrriiiiimm
kız sabah testi yaptımm çizgi cıktı dikkatli bakınca görülecek kadar koyu degil ama var yani sonucta..
pozitif mi demektir yaa kocişim sevinmedi hala emin olamadıgı için kan testi yapınca sevinecekmiş emin oluncaa
ben kendi kendime seviniyorum
dogru mu yapıyorum sencepozitif sayılır mı ?
iyim canım ...sen naslsn dicem sen uçmusunkızz bununn için bse söleyemıodum yukarıda okudysan test yapan balca arkadasmzn da aynı öle oldu sabah yap dedk yaptı vee pozitıf veee hemen belrms bu sefr 2 czgii düşünn artıkk bebbbmmm inssss yaaaa inss sbah ac karnına yap bence tekrar insss vardrr yaa öle gözukuoo
ayyyyyyyy keşkeeee :)
bir tane daha test yokmu ya?
yada yakında eczane?
yada yada engüzeli yarın kan tahlili yaptır canım
bugün adetolmaman en güzel cevapzaten :)
ayyyyyyyyyyyy heycan yaptımmmmmmm
bak sen şunaaaa bana cevapbilem yazmioooo
küsmüyüz kız????
yok lennnnnnn ne küsmesiiiiii
bat ın bugünmüydü yafriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?