- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
naaaaaaannnn kendine ve huzura sevin sen
ben yarın olurum gör bak.
nebilim yaw kız doğuyo içime :)
sağlıklı olsun da,,,
bacımm inss sende hamişsin ya rabbım dur sesımı guldr yuzumuzu ya rabbımm....hee teyzosu eşimd kız cocgunu cok sevıo saglıklı olsn ama
ayyyy huzurrrrrr
hamişsin nan senn
adet de olmadııııııınnnnnnnnnnn
hany seni hiç demiom zaten.kızını büyüt
cidden kuzum yaaaaa hamiş deilsem ben cidden çok sevincemmm
ozaman yüzüm gülücek yaaaaaaaaa
kızzz bacımm sende de varr ohh eniştem unutmuş yandan yandaaasendee hazrlann bnceee bugnde olmadın ohh ohh..kızz bacım ben korunmasız yaptm ama yatmadım hc hemn kalktım ben istemıodum öle beklrtıler olnca acaba dedm düşün benm öle oldysa senn haylı haylı olduuu
tatlım yaa benimgünüm hiç geçmez. gör bak yarın tamamdır.
bat 7 nisan ya benim.
normalde 28 günde oluyordum 2 aydır 30 güne çıktı.
hayatımda ilk defa 30 günde oluyorum.
sabah güzel haberi veririm sanakırmızı kart yediiiiiimmm die
bak sen bacını cokk sınırlendırosun sölım sana heee bu arada gectmz ay 31 cektı hatrlatrımohh ohhh insss bugn olmazsn insss
yaa kızlar testi yaptım çizgi cıkmadı 5 dk olducertain ismi testin başka yokmuş dün dbest marka yapmıştım görülecek kadar cıkmıştı noluyo şimdii niye cıkmıyorr
yaa kızlar testi yaptım çizgi cıkmadı 5 dk olducertain ismi testin başka yokmuş dün dbest marka yapmıştım görülecek kadar cıkmıştı noluyo şimdii niye cıkmıyorr
bak sen bacını cokk sınırlendırosun sölım sana heee bu arada gectmz ay 31 cektı hatrlatrımohh ohhh insss bugn olmazsn insss
certain efazla güvenilmiyor. endişe etme. ben battan bir gün önce yaptım negatif. 1 gün geçti battan. kırmızılar gelmedi. certain le yaptım ben de. algılamıyor belki de
teşekkürler pedro inşallah dediğin gibidir yarın tekrarlıcam ama o da certain iki tane almış kocam inşallah onda cıkar delircem boşuna mı sevindim yacertain efazla güvenilmiyor. endişe etme. ben battan bir gün önce yaptım negatif. 1 gün geçti battan. kırmızılar gelmedi. certain le yaptım ben de. algılamıyor belki de
canım belki testbozuk felandır?
hemen sıkma canını. bak adet olmadın???
tatlım nette de ayın 7 si dio
boşuna sevinme.
yha yüreeme incekti yaaa
evet canım olabilir...
başka bir marka alıp dene olmazmı?
yada kanda mı baktırıcan?
innnnnnşallah hamilesindir yaa
kızlar mantar ialcı fitili kullanacağım bir hafta sürecek cinsel ilşki yasak mı
evet tatlım. bende kullanmıştım bir süre.
o enfeksiyon ilişki esnasında erkege geçip onda bekliyor,
sonra sen iyileşince yine bir ilişkide sana geri dönüyor.
o açıdan tavsiye edilmiyor.
kaşıntıdan dolayımı kullanıcanfitili???
merhaba hannyy
mutlu haberlerim varr...hanı 215 çıkan degerım var ya bı daha yaptık tahlıl tammmm 773 olmuşşş :)))))))))))))))
merhaba ayyyyyy cok sevındımm cokkk hadii hayrlı olsunn teyzesii yesın onuuu rabbım saglgyla kucagına almayı nasip etsin insssskardesim cok sevındım yaaa kızlarr nerdesınızzz bı anne daha geldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?