MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

naaaaaaannnn kendine ve huzura sevin sen
ben yarın olurum gör bak.

nebilim yaw kız doğuyo içime :)
sağlıklı olsun da,,,

bacımm inss sende hamişsin ya rabbım dur sesımı guldr yuzumuzu ya rabbımm....hee teyzosu eşimd kız cocgunu cok sevıo saglıklı olsn ama

ayyyy huzurrrrrr
hamişsin nan senn
adet de olmadııııııınnnnnnnnnnn

hany seni hiç demiom zaten.kızını büyüt

kızzz bacımm sende de varr ohh eniştem unutmuş yandan yandaaa sendee hazrlann bnceee bugnde olmadın ohh ohh..kızz bacım ben korunmasız yaptm ama yatmadım hc hemn kalktım ben istemıodum öle beklrtıler olnca acaba dedm düşün benm öle oldysa senn haylı haylı olduuu

tatlım yaa benimgünüm hiç geçmez. gör bak yarın tamamdır.
bat 7 nisan ya benim.
normalde 28 günde oluyordum 2 aydır 30 güne çıktı.
hayatımda ilk defa 30 günde oluyorum.
sabah güzel haberi veririm sana kırmızı kart yediiiiiimmm die

bak sen bacını cokk sınırlendırosun sölım sana heee bu arada gectmz ay 31 cektı hatrlatrım ohh ohhh insss bugn olmazsn insss

yaa kızlar testi yaptım çizgi cıkmadı 5 dk oldu certain ismi testin başka yokmuş dün dbest marka yapmıştım görülecek kadar cıkmıştı noluyo şimdii niye cıkmıyorr

Son düzenleme:
yaa kızlar testi yaptım çizgi cıkmadı 5 dk oldu certain ismi testin başka yokmuş dün dbest marka yapmıştım görülecek kadar cıkmıştı noluyo şimdii niye cıkmıyorr

certain efazla güvenilmiyor. endişe etme. ben battan bir gün önce yaptım negatif. 1 gün geçti battan. kırmızılar gelmedi. certain le yaptım ben de. algılamıyor belki de

canım belki testbozuk felandır?
hemen sıkma canını. bak adet olmadın???

bak sen bacını cokk sınırlendırosun sölım sana heee bu arada gectmz ay 31 cektı hatrlatrım ohh ohhh insss bugn olmazsn insss

tatlım nette de ayın 7 si dio
boşuna sevinme.
yha yüreeme incekti yaaa

certain efazla güvenilmiyor. endişe etme. ben battan bir gün önce yaptım negatif. 1 gün geçti battan. kırmızılar gelmedi. certain le yaptım ben de. algılamıyor belki de

evet canım olabilir...
başka bir marka alıp dene olmazmı?
yada kanda mı baktırıcan?
innnnnnşallah hamilesindir yaa

teşekkürler pedro inşallah dediğin gibidir yarın tekrarlıcam ama o da certain iki tane almış kocam inşallah onda cıkar delircem boşuna mı sevindim ya
canım belki testbozuk felandır?
hemen sıkma canını. bak adet olmadın???

tatlım nette de ayın 7 si dio
boşuna sevinme.
yha yüreeme incekti yaaa

evet canım olabilir...
başka bir marka alıp dene olmazmı?
yada kanda mı baktırıcan?
innnnnnşallah hamilesindir yaa

evt adet olmadım onunla teselli oluyorum inşallah da olmam bakalım yarın tekrar yapcam dua edin

kızlar mantar ialcı fitili kullanacağım bir hafta sürecek cinsel ilşki yasak mı

kızlar mantar ialcı fitili kullanacağım bir hafta sürecek cinsel ilşki yasak mı

evet tatlım. bende kullanmıştım bir süre.
o enfeksiyon ilişki esnasında erkege geçip onda bekliyor,
sonra sen iyileşince yine bir ilişkide sana geri dönüyor.
o açıdan tavsiye edilmiyor.
kaşıntıdan dolayımı kullanıcanfitili???

mantardan dolayı canım kullancam bu ay o zmana yumurtlama günüm kaçar :2:

canım bencede testtendr uzulme sakın allahın ıznyle hamişsin...ins bugn falanda olmazsın garantı olur hemm inss hamişsn canım uzlme bak benmde testlrde hamiş olmama ragmez kaç cıkmamıstı..

merhaba hannyy

mutlu haberlerim varr...hanı 215 çıkan degerım var ya bı daha yaptık tahlıl tammmm 773 olmuşşş :)))))))))))))))

merhaba hannyy

mutlu haberlerim varr...hanı 215 çıkan degerım var ya bı daha yaptık tahlıl tammmm 773 olmuşşş :)))))))))))))))

merhaba ayyyyyy cok sevındımm cokkk hadii hayrlı olsunn teyzesii yesın onuuu rabbım saglgyla kucagına almayı nasip etsin inssss kardesim cok sevındım yaaa kızlarr nerdesınızzz bı anne daha geldıııı

ohh ohh yandan yandann kızz cok sevındım yaaa kızlarrr gelın nerdesınzzz sevınelım hep brlıkteee

merhaba ayyyyyy cok sevındımm cokkk hadii hayrlı olsunn teyzesii yesın onuuu rabbım saglgyla kucagına almayı nasip etsin inssss kardesim cok sevındım yaaa kızlarr nerdesınızzz bı anne daha geldıııı

çokkk teşekür ederimmmm...

aminnnnn diyorum tum duaların için.. tüm dileyenlerin başına inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…