kızlar 44 gun oldu halen adet olmadım ama hamilede değilim azönce doktora gıttım adet sökturucu verdıı,benım umutlar bıdahakı aya kaldıı.hany senı merakedıyorum tatlım gıttınmı doktora..sızlerden özür diliyorum ama bıdaha topıge gırmıycem nezaman gırıyosam dengelerım bozuluyo acaba öylemıyım böylemıyım dıye herkeze bolşanslar dılıyorum ınş..hepimiz hamıiş kalırız
tatlım kafaya takmadıgın zaman çok daha kolay hamile kalıyor insan.
hepimizin yaptıgı en büyük hata hamilelik belirtisi aramak zaten...
adet belirtisine bakmamız lazım aslında.
adet belirtisi yoksa adet gelmiyor.piskolojik olarak hamilelik belirtisi yaratabiliyoruz ama adet belirtilerini piskolojik olarak yok edemiyoruz...
senin de adet belirtin yokmuş.
inşallah da olmazsın canım.
daha gününe 5 gün var.
İnşallah güzel haberler verirsin bize ve İnşallah meleğin seninledir tatlım...
hoşbulduk canım sağolasınnnnnn
daha 7 aylık evliyim anaokulu öğretmeniyim çocukları çok sevyorum ama artık kendi bebişim olsun istiyorum
adetim gecikti 5 gün filan ama psikolojik olmasından korkuyorum inş değildir de hamileyimdirrrr:=))))öyle işteee
aaaaaaaa
neden okadar geciktikiii
hayırlısı Allah'tan be canım...
bunda da vardır bir hayır...
bidahaki ay gelir bebişimiz inşallah
hany daha gitmedi dra.
ya yarın yadaçarşamba gidicek.
gelmemezlik yapma kuzu yaa...
özleriz seniiiiiiii
Amiiiiiiiiiin :)
Merhaba hanimlar... Ben Cagri aranizda yeniyim ama surekli takip ediyorum. Ben 1,5 yillik evliyim. Ve aralik ayinda korunmayi biraktik. 3 aydir deniyoruz olmadi:-( artik umudumuz mart ayi. İnsallah bu topic bize ugurlu gelir. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin... Bat: 10 mart :2:
hamileyim
merhaba canm..benimde 2,5 yaşında bir kızım var..kısmetse kızıma kardeş için çalışmalara başladık. .geçen ay tutmadı bakalım bu ay olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?