MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aaaaaaaa
neden okadar geciktikiii
hayırlısı Allah'tan be canım...
bunda da vardır bir hayır...
bidahaki ay gelir bebişimiz inşallah
hany daha gitmedi dra.
ya yarın yadaçarşamba gidicek.

gelmemezlik yapma kuzu yaa...
özleriz seniiiiiiii

İnşallah canım ya evet şu bir hafta öncesinden başlayan karın ağrım yok mesela. Bakalım beş gün daha bekliycez artık

Artık bu konuda pek kimse takılmıyor sanırım önceden çok kalabalık olurdu herkesler nereye gitmiş yahuuu

tubiloshh sen ne yaptın? gördün mü kırmızıları yoksa?

Merhabalar... uzun süredir sizerin yazdıklarını okuyorum. çok güzel paylaşımlar. İnşallah Allahım herkesin gönlüne göre verir. Benim de bebek düşündüğüm günden bu yana 7 ay geçti. bu ay ovl testine başladım o işten de bişey anlamadım. Aranızda kullanan ve aşina olan varmıdır?

günaydınlar kuzularım... allahımın izniyle ben buguün soğan kürüne başlıyorum. insallah hayırlısı olurda rabbımın ıznıyle bu ay hamile kalabılırım. umutlarım buyuk ınsalah...

canım hayırlı uğurlu olsuın
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

istersen bizim siteye gel peri ve pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak olana burası geç ilerliyor
hadi gellllllllllllll

merhabaa.. bende 1,5 yıllık evliyim.çoook sevdiğim işm nedeniyle çocuğu hep erteledm.ama bu sıralar her gördüğüm bebeğe erir biter oldum.:)bende istiyorum artıkkkkk.:)

slm kızlar dişim apse yaptı 3 gündür bişe yiyemiorum. ne yapmalıyım nasıl geçer bu

slm kızlar 6.5 haftalık hamileyim kesen büyük sıvın da fazla dedi canım sıkıldı 15 günsoraya çağırdı nedemek bu kese büyüklüğü sıvı çokluğu

slm kızlar...

tüm hamile kalanları tebrik ediyorum inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.
Ben 2009 geliniydim. 85 doğumluyumç hemen hemen herkesin derdi olan ev konusuna öncelik verip ev aldık 2010'da, ödüyoruz bakalım. 2018 bizim kurtuluşumuz olacak :)
Erken bebek sahibi olmak istememe rağmen, erteledik. her çocuk rızkıyla doğar derler, doğrudur. fakat ona daha iyi bir gelecek sağlayabilme, her istediğini alabilme düşüncesiyle birazcık ertelemek zorunda kaldık. şimdi bebek için çalışma tarihimiz 2013 yazı, 2014 baharına da doğum kısmetse.
Allah herkesin kalbine göre versin.

Tüm isteyenlere en kısa zamanda :)

merhaba canm..benimde 2,5 yaşında bir kızım var..kısmetse kızıma kardeş için çalışmalara başladık..geçen ay tutmadı bakalım bu ay olacak mı

arkadaşlar hafif enfeksiyon kapmışım doktor antibiotik verdi ben aslında mantar sandım ama enf. dedi, o antibiotik faydalı olurmu kullanan varmı enfeksiyon için hiç? gebe kalmayı etkilermiki bu mikrop ? inş. gçer antibiotik ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…