- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
arkadaşlar bende mart ayında başlayanlardanım çoooook istiyorum inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir hayırlı olurrrr,bende aranızdayım artık kabul ederseniz:))))
evet kardesim bır daha para verme poztf cıkrsa haftaya drek dr gdrsn keseyı grmeye daha mantıklı olur bacımcım
kız kese mese moda sokma hemen beni
hele bir yarın olsun bakalım
bu arada oğlumun pepe saati
açim de izlesin. bende bişiler hazırliim canım. eşim gelir 1-2 saate.
öptüm bebişide senide
görüşürüzzzzzz
hoşgeldın canımm ins yakında hamiş olursun canımm ne demek burası hrkese acık seve seve senınle de konusurz hosgeldın tekrardan kendıne tanıtrmısn bze kaç yllk evlısn falan fılan işte:)
hoşbulduk canım sağolasınnnnnn
daha 7 aylık evliyim anaokulu öğretmeniyim çocukları çok sevyorum ama artık kendi bebişim olsun istiyorum
adetim gecikti 5 gün filan ama psikolojik olmasından korkuyorum inş değildir de hamileyimdirrrr:=))))öyle işteee
cok sevındım iyiki aramıza geldın..bende 1,5 senedr evlıyım 1 düşügm 1 karnmda ölen var rabbım hayrlısını versın..demk anaokulu öğretmenısın cok ii ya ins kendı yavrunuda en yakn zamanda kucagına alırsın....bua arada adetm gectı dedın nrmalde duzenlı oluomusn pekı?
Tekrardan sapolasın canım benim.
Ya ocaktan sonra düzensiz olduğu ay oldu ilk ocakta çok gecikti sonra diğer ay yine normal,bu ay yine gecikti.
Bilmiyorum ama dediğim gibi ilk defa bu ay başladık ,çok dualar ediyorum ama hep diyorum Rabbim bebeğim yoksa adetim gelsin.
Bilmiyorum adet ağrısı var ama gelen yok eşimde belki hamilesin az bekle diyo hayırlısı yaaa ama çoook istiyrm
Ocakta adetim geciktiğinde kan testi yaptırdım doktor kan değerlerin çok iyi bir sorun yok dedi zaten 2-3 gün sonra da oldum bilmiyorum bu ay neden geciktii
canım rabbım dualarını geri gecvirmesn en yakın zamanda hamiş kal ins hamişisndr de bu kadr gectyse vardr bırsey hayrlısı allahtan inss hamişsindr canm rabbım gnlune gre vrsın..gebelık tstı al aks yap belkı cıkar[/QUOT
amiiiiin inş hepimize az daha sabredeim bakalım hayırlısı
huzurcum sende hg cnm nasilsin? kimyasal gebelikten supheleniyodun sonuc noldu?
hany nbr cnm nasilsin gorusmeyeli :) kimsecikler yok.... ben daha adet olmadimmm sende durumlar nasil?
h.b. geçmişi okudum da cevap var mı diye ondan gec yazdım k. bakma.. halen şüpheleniyorum ama neyden şüpheleniyorum onu da bilmiyorum ki.. aksam pembe kandan sonra başka bişey gelmedi bi de sabah kalktıgımda kahverengi iki damla geldi yine akşama kadar bişe yok sancı da geliyor arada ne oluyor bilmiyorum
ee kardeşim ne duruosun gt hemen kan ver yaa belkım bse vardr yaa durma böle
yarın gitcem kardeşim inşallah haftasonu burda hastane imkanları cok kötü şehir merkezine gitmem lazım onu da istemedim yarın bi kan veriyim ona göre kendi doktoruma giderim.. bosuna o kadar yolu gitmek istemiyorum yarın ki duruma göre artık hareket ederim. face mesaj attım sana baktın mı?
taamam kardesim en yakn zamnda gdıosn kan verıosn tamam mı yok bakamdm smdi acıorum face i..
inşallah canım yarın sabah gidicem bakalım dua et hakkımda hayırlısı olsun
h.b. geçmişi okudum da cevap var mı diye ondan gec yazdım k. bakma.. halen şüpheleniyorum ama neyden şüpheleniyorum onu da bilmiyorum ki.. aksam pembe kandan sonra başka bişey gelmedi bi de sabah kalktıgımda kahverengi iki damla geldi yine akşama kadar bişe yok sancı da geliyor arada ne oluyor bilmiyorum
onemli deil canim ya....bence sen hamilesin ve bu yerlesme kanamasi aklina kotu seyler getirme hem yarin dr a da gitcekmissin suprizzzz bebisin seninleeee haha ayy ins ya:):)
canımm iiyim ne olsun bende olmadım kı dr gttim adete 1 gn kala baktıı cok ilglendı zaten eskı dr um yumrtalklarn cok ii calışıo cok hzel faln dedi snra yumtlamıssn bu ay dedi ins var dedi yanı bnde de belrtıler arttı bakalım canım yakında tekrar gdrcegım hayrlısı oh oh olma olma daha ii ne yptn cıbık falan yaptn mı? yapsana ne durosn canım ben senn yerıne heycanlandm kan flan ver bse yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?