MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ahh bacımm hamişken cok ruya gruluo bende cok göruom smdıkk ins olmazsnn

SLM kıslarrrrrr..
nasılsınız..bıkac gundur gıremedım çatladım meraktan...
işler younlaştı malum yaz gelıo bıze sezon acılıyo havacılık malum
ben hala regl olmadım cancanlar yafuuu ama dun tes yaptım 2.çizgi gokkkkk:26:
gecen ayın 7sınde olduydum bu ay 5ınde olmam gerekıodu...ama yok hala yok...eşimle gecen ay cok az gorusebıldık malum çapraz calısıoz...
ihtimalimde cok az ama genede bi umut acaba dıorum...bu testler hanı cok gecınce gcersız oluo demı testı yaptım baktım 2.çizgi yok yaklasık 2-3 saat sonra baktım sankı cok hafıf var gıbı çizgi ıkıncı...ama şişim ben hala yarın bıtane daha alıp bakıcam gene ..gecen ayda gecıktıydı reglm pisikolojik mi oldum nepisikolojınınde etkıledıını okuduydum bıyerde su regl i pöööffff yaaaaaaaaaaaaa

kızlar hepinize iyi geceler:) bir hafadır yoktum.. burdan uzak kaldım... bu arada hamiş haberi veren olduysa hepinizi kutlarım kızlar.. geçmiş yazıları okumadım artık hepsi yarına kaldı :)

şimdi gelelim bana; kızlar ben martın 18'inde regli oldum.. bugün sabah inanılmaz bir göğüs ağrısı ile uyandım.. sanki regli olacakmışım gibi ağrıyordu. 2-3 gündür belim de inanılmaz ağrıyor.. bu arada her zaman bayıla bayıla yediğim döneri dün yiyemedim geri gönderdim koktu burnuma..
kasıklarımda inceden bir sızı şeklinde ağrı var.. ama adet olmama daha 10 gün var minimum...

ne oluyor böyle meraklardayım.. acaba diyorum... ???? off yardımmm...

Slm kızlar dün bat tarihimdi ama hala hastalanmadım göğüslerim fena sızlıyor ama bu seferde adet sızlaması olmasını istemiorum hayırlısı bakalım eğer hastalanmazsam cuma günü kan testi yaptırıcam

selam canım benimde dün bat tarihimdi bende olmadım bu sabah test yaptım hiçbirşey çıkmadı sadece tek çizgi.çok moralim bozuldu

Günaydın kızlar, ne yapsam sizce yaaa fikir verin test yapmak için erken mi sizce...

henüz cok erken boşuna kan ve ya israr testi yapma bence bekle bakalım biraz daha ama için rahar edecekse bi idrar testi de yaoabilirsin ama cıkmaz sanırım

Herkese merhaba :)

Bende Şubat ayı sonunda ilacı bıraktım.Şuan 5 haftalık hamileyim.Cumartesi doktora gittik.Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. :)

Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Slm kızlar benim adetime 5 gün var ama geçen aylaraa nazaran ne ağrım var ne sızım ne hamilelik belirtisi ne başka birşey...Geçen ay iki hafta öncesinden kasıklarımda sancılar mide yanması felan vardı adet gördüm.Bu ay bıraktım peşini artık olursa olurrrr olmazsa bir dahaki ay dedim.Şimdide hiç bir belirti iz yok...Acaba neden yine regl mi olcammm

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Ya neden kimse cevap vermiyorkiii :

tatlım kafaya takmadıgın zaman çok daha kolay hamile kalıyor insan.
hepimizin yaptıgı en büyük hata hamilelik belirtisi aramak zaten...
adet belirtisine bakmamız lazım aslında.
adet belirtisi yoksa adet gelmiyor.piskolojik olarak hamilelik belirtisi yaratabiliyoruz ama adet belirtilerini piskolojik olarak yok edemiyoruz...
senin de adet belirtin yokmuş.
inşallah da olmazsın canım.
daha gününe 5 gün var.
İnşallah güzel haberler verirsin bize ve İnşallah meleğin seninledir tatlım...

kızlar 44 gun oldu halen adet olmadım ama hamilede değilim azönce doktora gıttım adet sökturucu verdıı,benım umutlar bıdahakı aya kaldıı.hany senı merakedıyorum tatlım gıttınmı doktora..sızlerden özür diliyorum ama bıdaha topıge gırmıycem nezaman gırıyosam dengelerım bozuluyo acaba öylemıyım böylemıyım dıye herkeze bolşanslar dılıyorum ınş..hepimiz hamıiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…