- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
insallah bebisin seninledir kuzuu ne heycanli ya bende yarin test yapcam adet olmazsam tabi gerci pek olcak gibi deilim hic adet sancilarim yok... ben 3 nisanda test yapmistim 2.cizgi yok denecek gibiydi dunde ruyamda ultrasnda bebisimn kesesini gordum ayy bu cok kucuk diyodum dr a kedi yawrusu gibi hahaha:):):) bu ara hep boyle cok ruya goruyorum hayirdir ins.
inşallah dedigin gibi olur canım coookk sagolll umut oluyo yazdıklarınız.. sen de durum ne??
ahh bacımm hamişken cok ruya gruluo bende cok göruom smdıkkins olmazsnn
Slm kızlar dün bat tarihimdi ama hala hastalanmadım göğüslerim fena sızlıyor ama bu seferde adet sızlaması olmasını istemiorum hayırlısı bakalım eğer hastalanmazsam cuma günü kan testi yaptırıcam
kızlar hepinize iyi geceler:) bir hafadır yoktum.. burdan uzak kaldım... bu arada hamiş haberi veren olduysa hepinizi kutlarım kızlar.. geçmiş yazıları okumadım artık hepsi yarına kaldı :)
şimdi gelelim bana; kızlar ben martın 18'inde regli oldum.. bugün sabah inanılmaz bir göğüs ağrısı ile uyandım.. sanki regli olacakmışım gibi ağrıyordu. 2-3 gündür belim de inanılmaz ağrıyor.. bu arada her zaman bayıla bayıla yediğim döneri dün yiyemedim geri gönderdim koktu burnuma..
kasıklarımda inceden bir sızı şeklinde ağrı var.. ama adet olmama daha 10 gün var minimum...
ne oluyor böyle meraklardayım.. acaba diyorum... ???? off yardımmm...
kızlar hepinize iyi geceler:) bir hafadır yoktum.. burdan uzak kaldım... bu arada hamiş haberi veren olduysa hepinizi kutlarım kızlar.. geçmiş yazıları okumadım artık hepsi yarına kaldı :)
şimdi gelelim bana; kızlar ben martın 18'inde regli oldum.. bugün sabah inanılmaz bir göğüs ağrısı ile uyandım.. sanki regli olacakmışım gibi ağrıyordu. 2-3 gündür belim de inanılmaz ağrıyor.. bu arada her zaman bayıla bayıla yediğim döneri dün yiyemedim geri gönderdim koktu burnuma..
kasıklarımda inceden bir sızı şeklinde ağrı var.. ama adet olmama daha 10 gün var minimum...
ne oluyor böyle meraklardayım.. acaba diyorum... ???? off yardımmm...
selam canım benimde dün bat tarihimdi bende olmadım bu sabah test yaptım hiçbirşey çıkmadı sadece tek çizgi.çok moralim bozuldu
bekle biraz daha cnm belki daha idrara geçmemiştir hemen moralini bozma yani ümidin oldun içinde inşallah hamişizdir
Herkese merhaba :)
Bende Şubat ayı sonunda ilacı bıraktım.Şuan 5 haftalık hamileyim.Cumartesi doktora gittik.Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. :)
Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Slm kızlar benim adetime 5 gün var ama geçen aylaraa nazaran ne ağrım var ne sızım ne hamilelik belirtisi ne başka birşey...Geçen ay iki hafta öncesinden kasıklarımda sancılar mide yanması felan vardı adet gördüm.Bu ay bıraktım peşini artık olursa olurrrr olmazsa bir dahaki ay dedim.Şimdide hiç bir belirti iz yok...Acaba neden yine regl mi olcammm
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Ya neden kimse cevap vermiyorkiii:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?