ahh canım hamile olamadığı her ay insan çatacak yer arıyor zaten :)
bencede burada biraz olsun unutuyoruz en azından şakaya vuruyoruz
yola birlkte başladığım tüm arkadaşlarım gebe kaldı bu 5 ay içinde
onlar hep buranın uğuruna inandılar bende inanıyorum artık, gelecek bebeğim hissediyorum.
bikaç aydır herkes bu huni hediye ediyor bana koleksiyon yapıyorum
senden de gelirse hiç fena olmaz yani :)))
aslında işin özü şu kiiii bebiş gelince huniyi atacağım
inş rabbim umutlarını haklı çıkarsın canım bebeğin gelsin merakla bekliyorum güzel haberlerini...
Kızlaaaaarrr bişi yok test negatif. Ama ben biliyorum hamileyim benDaha çok erkennnnn
perisokocum belirtilerini paylaşır mısın bizle, gerçi ilk zamanlar belirtiler yanıltıcı olabiliyormuş adet ile karıştırıldığı için.. ama ilk belirti annenin hissetmesi derler neler hissediyorsun fiziksel ve ruhsal olarak?
Kızlaaaaarrr bişi yok test negatif. Ama ben biliyorum hamileyim benDaha çok erkennnnn
okuduklarıma göre çok kendimizi dinlememiz gerekiyor...canım senle aynı gün batımızz....
Evet topik ziyaretçi patlaması yaşadı ne güzel adrenalin salgıladık eğlendik işteeee. Benimde istediğim buydu
Hep diyorum yaa Allahım önce senelerdir bekleyenlere versin inşallahhh. Bu ay olmazsa hiç üzülmem ama olursa mutluluktan deliririm.
Yahu kızlar şu hassas test nasıl oluyorkiiiii?????
hcg değerin 25 in üzerine çıkınca o ucuz testlerde çıkıyor.Yahu kızlar şu hassas test nasıl oluyorkiiiii?????
hcg değerin 25 in üzerine çıkınca o ucuz testlerde çıkıyor.
hassas testlerde o değer 10 olunca bile çıkıyor. fiyatıda diğerine göre tuzlu biraz...
hassas testin ismi cismi markası ya da markaları var mı? en erken kaç günde yapılabiliyor? eczanelerde bulunabiliyor di mi?
ben bu mart ayini bide bu formu totem yapmistim simde resimide koydum ki ne istedigimide belirteyim dedim :)))))))
totemler tamam , kurler son hiziyla devam eee sizlerde varsiniz tamamdir bu ay Allahin izniyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?