MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

olacak olacak bu ay olacaaaaaaaak dediydi desin senin de benimde burdaki herkesin bebişi gelecek kız kep atma töreni gibi huni atma töreni yaparız o zaman kurtuluruz her ay hamile miyiz değilmiyiz derdinden bir tür sınav gibi geçiyor her ayımız mezun olmayı hakediyoruz yani hele ben 12 ay oldu yeter artıkın hunilerimizi çıkartalım kafamızdan

Kızlaaaaarrr bişi yok test negatif. Ama ben biliyorum hamileyim ben Daha çok erkennnnn

perisokocum belirtilerini paylaşır mısın bizle, gerçi ilk zamanlar belirtiler yanıltıcı olabiliyormuş adet ile karıştırıldığı için.. ama ilk belirti annenin hissetmesi derler neler hissediyorsun fiziksel ve ruhsal olarak?

Evet topik ziyaretçi patlaması yaşadı ne güzel adrenalin salgıladık eğlendik işteeee. Benimde istediğim buydu
Hep diyorum yaa Allahım önce senelerdir bekleyenlere versin inşallahhh. Bu ay olmazsa hiç üzülmem ama olursa mutluluktan deliririm.

Canım yumurtlama günümden beri göğüslerim şiş acıyor, belim acıyor. Bugünde tam göbek deliğimin bi karış altında sertlik hissettim. Ayaklarım buz gibi hep ısınmıyor. Bacağıma kramp giriyor birde. Ruhsal olarakta zaten neşeli bi yapıya sahibim sürekli mutluyum ama 3 gün önce 2 saat boyunca ağladım sebepsiz. Karnımda çekilmeler oluyor bide. Bugünde içerde inşaat çalışması var gibi. Bakalım. Hayırlısı canım

merhaba arkadaşlar.eski üyeyim ama foruma hiç katılmamıştım. 39 yaşındayım ve 8 aylık evliyim.yılbaşından bu yana bebek için çalışıyoruz ama henüz bişi yok sanırım. sat 10 şubat; bat ise 8 mart, yani 1-2 güne belli olacak ama yok gibi çünkü regl belirtileri var. Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

canimmmm istersen bu aksam bi deneme daha yap derim ben yumurtluyoda olabilirsinn sansa birakma isi yada yarin sabah dene ??????????????????????

bizimde heyecana adrenaline ve mutlu haberlere ihtiyacımız varmış demek ki :) hani çorap söküğü gibi gider derler yaaa belli mi olur herşey Allahtan herşeyin hayırlısı Allah herkese bu duyguyu yaşamak nasip etsin

hcg değerin 25 in üzerine çıkınca o ucuz testlerde çıkıyor.
hassas testlerde o değer 10 olunca bile çıkıyor. fiyatıda diğerine göre tuzlu biraz...

hassas testin ismi cismi markası ya da markaları var mı? en erken kaç günde yapılabiliyor? eczanelerde bulunabiliyor di mi?

hassas testin ismi cismi markası ya da markaları var mı? en erken kaç günde yapılabiliyor? eczanelerde bulunabiliyor di mi?

kaç gün derken hcg hormonun vucuttaki artışa göre değişiyor.ama adete7 gün kala çıkanlarda oluyormuş.günü 4 gün geçenlerde. yani hcg hormonuna bağlı...
eczanelerde çeşit çeşit var.

allahım perisuko dövcem seni de bu kadar erken yapılırmı!!!! hala yumurtluyor olabilirsin belli olmazki....

bu ne kızlar sayfalar uçmuşşşşşşşşş ben yemek yapana kadar......
çok şükür işim bitti burdayım...
lettuce testi yap akşam hemen ve buraya yaz lütfen........

ben bu mart ayini bide bu formu totem yapmistim simde resimide koydum ki ne istedigimide belirteyim dedim :)))))))
totemler tamam , kurler son hiziyla devam eee sizlerde varsiniz tamamdir bu ay Allahin izniyle :))

benim icimede polypoly doguyo nedendir bilmiyorum hadi insallahhh bugrup hamis olsun sonrada bebeklerimiz bulusturalim insalllaahhhh
kizlar gebelik idrar testleriyle hiccccccccccc ugrasip kafayi yormayin bence direk kan tahlili kesin sonuc hem onceden hem kesin digeri erken gormuyo fslsndi filandi derken strese sokuyo eee zaten bizde potansiyel hunili stresliler olarakkkkk gerek yok bence direk kan testi enn temiz

ben bu mart ayini bide bu formu totem yapmistim simde resimide koydum ki ne istedigimide belirteyim dedim :)))))))
totemler tamam , kurler son hiziyla devam eee sizlerde varsiniz tamamdir bu ay Allahin izniyle :))

ama napıyoruz sakin oluyoruz tamam tamam olmaya çalışıyoruz :)) ve gebelik testi için adet dönemini beklemeye çalışalım sabredelim derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…