merhaba arkadaşlar.eski üyeyim ama foruma hiç katılmamıştım. 39 yaşındayım ve 8 aylık evliyim.yılbaşından bu yana bebek için çalışıyoruz ama henüz bişi yok sanırım. sat 10 şubat; bat ise 8 mart, yani 1-2 güne belli olacak ama yok gibi çünkü regl belirtileri var. Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
ben bu mart ayini bide bu formu totem yapmistim simde resimide koydum ki ne istedigimide belirteyim dedim :)))))))
totemler tamam , kurler son hiziyla devam eee sizlerde varsiniz tamamdir bu ay Allahin izniyle :))
benim icimede polypoly doguyo nedendir bilmiyorum hadi insallahhh bugrup hamis olsun sonrada bebeklerimiz bulusturalim insalllaahhhh
kizlar gebelik idrar testleriyle hiccccccccccc ugrasip kafayi yormayin bence direk kan tahlili kesin sonuc hem onceden hem kesin digeri erken gormuyo fslsndi filandi derken strese sokuyo eee zaten bizde potansiyel hunili stresliler olarakkkkk gerek yok bence direk kan testi enn temiz
2008 topiğimiz vardı.oda önceleri yavaş ilerledi. dedim kızlar bak ben gebe kaliiim hepiniz peşpeşe kalcanız.espri yapıyorlardı ....
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben hamiş kalınca peşime hepsi kaldımıııııııı ay bide 3 üz bekleyenimiz vardı.2 tanede 2iz annemiz. 2 sene bebeği olmayanlar vardı . hepsi hamiş kaldı. tabi arada 4-5 tane düşük olan arkadaşımız oldu maalesef. hatta benle aynı gün gebe kalan arkadaşım aynı gün amniosentez olduk.o düşürmüştü işlem sonrası.oğlu vardı.geçen haberini aldım 2 tane olmuş şimdiiiiii. çok güzel bi grup vardı...çok uğurluydu... benim ayağım uğurludur.
önce allahın izniyle herkesin bebeği olsun dileklerimleeee.
ghepinizi öptüm kızlarrr....
allah herkese kırmızıları göstersin ama çift çizgili kırmızılarııı
ya tablo yapmayı bilen birini bulamadım
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnağzından bal damlıyor arkadaşımm....
bu arada size laf yetistirirken yemegimin dibide tuttuuu :)))))))))) amann canimiz sagolsun yeterki yumurtalarimiza bisey olmasinn :)))))
yemek monumuzude paylasima aciyorum :
marcimek corbasi
yumurtali ispanak (folik asit varmiss hee ona gore)
kiymali makarna uzerine sarmisakli yogurt ( manti taklidi yapiyooooooooo)
pek alakasiz ama valla benden bunlar cikti bugun :)
kızlar benim bu ay sol tarafımda ağrı vardı dün geceden beri o ağrı yok bu sefer sağ tarafta ağrı var çifter çifter mi yumurtluyorum acaba?? bat'a 9 gün var normal günümde olursam hala daha yumurtluyor olabilir miyim yoksa incirden mi??? bi de diyelim ben hamile kaldım ama incire devam ediyorum şu an, bi sakıncası olur mu??
bu üçünün cevabını istiyorum
bu arada size laf yetistirirken yemegimin dibide tuttuuu :)))))))))) amann canimiz sagolsun yeterki yumurtalarimiza bisey olmasinn :)))))
yemek monumuzude paylasima aciyorum :
marcimek corbasi
yumurtali ispanak (folik asit varmiss hee ona gore)
kiymali makarna uzerine sarmisakli yogurt ( manti taklidi yapiyooooooooo)
pek alakasiz ama valla benden bunlar cikti bugun :)
ya tablo yapmayı bilen birini bulamadım
Satdaşım 'idilga' tavsiyelerini dikkate alıyorum..çok teşekkür ederim..bu arada ovulasyon testi yapacak mısın...yapacaksan ne zaman?sevgileeerr
NAZ cimmmmm ben gecen ay 12. gunde yumurtladim 13. gun yine yaptim devam ediyodu ama ben dayanamam biliyorum 11. gun baslicam insallah yani 14 mart ama bu sefer o tarihe kadar denemeden bekliyoduk bu ay maydanoz sut buharinda oturup adetin 5. gecesi baslaniyormus 5 gece yapiliyomus yani ben 10. gece ilk denememi yapicam 13 mart sonrasinda gun asiri deneme ama hergun testi yaparim
ayy hale bak yatak odasindan canli baglanti gibi oldu :)))))
kocisim sizi kiskanmaya basladi bu arada :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?