MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

şu hassas test nasıl oluyor canım yaaa olmazsa bende alayımm

iki tane alıyım o zaman hem sabah yaparım hem akşam olurmu ki
ya çok merka ediyorum ya

ay zaten o merakımızdan oluyor herşey canım.bende sen gibiyim. alınca hemen yapayım diyorum. erken oluncada pişman oluyorum... ay bide çıkıyormu çift çizgi. valla büyük sürpriz olur.inşşş

Canım biliyorsun ben hamile kalamayınca topiği suçlayıp burası beni geriyor girmiycem bir daha dediiiiiiiiiim ama dayanamadım kendi kendine insan kuruyorda kuruyor bundan sonra buralardayım şekerim anlatıp rahatlıyorum bak öğlene kadar sebepsiz ağlama isteği vardı şimdi gitti yani o haleti ruhiye bundan sonra bu topikte buluşuruz arada ekim topiğindeki hamile arkadaşlara da ziyarette bulunuruz
Bu arada sen hunini buldun mu yahu resimde hala hunim nerede diyorsun yoksa sana fırfırlı bir huni göndereyim diyordum benimkisinin bir benzeri eeee aylardır ha bu ay ha şu ay derken ben bir yılı tamamladım huniler renk renk , boy boy her ay dediğim gibi ben bu aydan umutluyum bu ay bana bebeğimi getirecek

canım ben pek anlayamadım ya,
10 gün önce yumurtladıysan sen, nasıl adetine 10 gün varki şimdi
yumurtladıktan sonra 14-15 . gün adet oluyorz, döngün kaç ki senin
bu işte bi gariplik var, eğer öyleyse adetine 3-4 gün var senin o zmn...
biraz tut idrarını 3-4 saatlik olması lazım ve su içmemen lazım
idrar seyreltik olunca çıkmaz, sabah idrarıyla yapsan daha garanti aslında
ama madem testin bol dene dur :)
hadi bakalım hayırlısı.

Amin.. Arapçasını her gün 1 kez okuyorum, sizlerde okuyun, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. müminin mümine ettiği dua daha makbuldur bunu da unutmayalım

ahh canım hamile olamadığı her ay insan çatacak yer arıyor zaten :)
bencede burada biraz olsun unutuyoruz en azından şakaya vuruyoruz
yola birlkte başladığım tüm arkadaşlarım gebe kaldı bu 5 ay içinde
onlar hep buranın uğuruna inandılar bende inanıyorum artık, gelecek bebeğim hissediyorum.
bikaç aydır herkes bu huni hediye ediyor bana koleksiyon yapıyorum
senden de gelirse hiç fena olmaz yani :)))
aslında işin özü şu kiiii bebiş gelince huniyi atacağım
inş rabbim umutlarını haklı çıkarsın canım bebeğin gelsin merakla bekliyorum güzel haberlerini...

Elmadaş:yaşı benden küçük belli 2,5 aylık evli (taptaze gelin) oda bizden, çalışmalar yapıyor... (inşşşş en kısa zamanda canımmmmm )
Alpella : 25 yaşında- 1,5 yıllık evli - 1 boş gebelik geçirmiş... Yeni yeni bebiş düşünüyor.çalışmalar başladı ( hadi inşşşşşşş)
hazaal:28 yaşında - 4 yıllık evli.çalışıyor oda bebiş için.... oda bu ay hamiş olacak inşş)
tarçın10: 28 yaşında- henüz 1 yıllık evli ( taze gelin ) - bebiş düşünüyor...çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
hazelrose:28 yaşında-henüz 1 yıllık evli (oda taze gelin) - beiş düşünüyor... çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
medmus: 28 yaşında - 3 yıllık evli (bu artık taze gelin falan diilll ) - 1 yıldır bebiş için çalışmalar devam ediyor (hadi inşşşşşşş)
poly(bendenizzzzz):30 yaşında-5 yıllık evli (taze maze diilim hatta kartlaşmaya başladım sanki)- 1 kızı+ 1 mol gebelik var. Bu ay başladı çalışmalara...
meestrraaa:32 yaşında - 4,5 yıllık evli -çalışmalar devam - bu ay inş uğurlu gelecek
idilga:36 yaşında. 6 aydır çalışıyor... oda bu ay inş hamiş olacakkkk

Kızlaaaaarrr bişi yok test negatif. Ama ben biliyorum hamileyim ben Daha çok erkennnnn

Son düzenleme:
ay zaten o merakımızdan oluyor herşey canım.bende sen gibiyim. Alınca hemen yapayım diyorum. Erken oluncada pişman oluyorum... Ay bide çıkıyormu çift çizgi. Valla büyük sürpriz olur.inşşş

ayyyy ağzından bal damlıyo kız inşallah ya valla çok güzel sürpriz olur inşallah yaaa allahım duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yokhcum 19 Şubatta adet olup 27 şubatta yumurtladım, erken yumurtladım yani. Ondan 10 gün geçti yumurtlayalı, olduysa erken döllenme olmuştur belki diye şansımı deniym dedimm Bat da 18 Mart

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…