MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Mrb arkadaşlar sanırım ben ovülasyon dönemimdeyim. 13.gün bugün. Dün akıntı oldu sürekli, bugün de kasık sancım var. :26: Benim merak ettiğim bir konu var: Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı? :106:

canımcim ben cuma ilişkiye girdim pazar akıntım oldu. galiba akıntıyla bitiyor. ama sen garanti olsun ilişkiye gir.ne zaman yumurtlama günün 100 de 100 belli değil... sen yinede çalışmalaa devam canımcım

tarçının gebelik için faydalarını biliyor muydunuz hemen başlıyoruz yapmaya

100 g kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın eklenir. Gün içinde tüketilir.

"Adetimin ilk günü hayıt suyu ve yanında bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı bal ve kaşığın yarısı ile tarçın içine de 10-15 tane çörek otu atarak karıştırıp içtim. Kahvaltılarımda iki adet kuru incir ile iki adet ceviz de yedim. Hiç ara vermedim. Bu bitkilere adet günlerim de dahil olmak üzere kullandım ve ikinci ay gebe olduğumuöğrendim."

"Arkadaşlar ben de kullanıyorum bu karışımı. Bu ikinci ayım kullanmaya başlayalı. 3yemek kaşığı bala bir yemek kaşığı toz çörek otu, 1 yemek kaşığı da toz tarçın koydum.Geçen ay sadece çörek otu tarçın bal karışımı yemiştim. her sabah aç karna ve yatmadan önce birer çay kaşığı yiyorum. ama bu ay bu karışıma 1 yemek kaşığı da polenkoydum. Hepsini karıştırdım. Bittikçe yeniden yapıyorum. "

UYARI: Burada önemli olan kısım, öğütülme işleminin kullanıma göre yapılmasıdır. Kesinlikle öğütülmüş çörekotu almayın. Çünkü Çörek otunun muhteviyatında bulunan uçucu yağlar ve diğer kıymetli bileşimler eğer öğütme işlemi uzun sürer ve bekleme söz konusu olursa niteliğini yitirebiliyor. Bunun için öğütme işlemini çok hızlı yapıp öğütülmüş çörekotunubir an evvel süzme kestane balı ile karıştırmalısınız. Balın kaliteli olması daha fazla şifa bulmanızı sağlayacaktır. Çörek otunun kestane balıyla kullanımı tavsiye edilir.

hayatım bak yukarıda; yeni mesajlar var yanında özel mesajlar onun yanındada hesaplamalar var

HESAPLAMALARI tıkla ve ovulasyon gününü bul canım çok güzel bir şekilde anlatıyor

hadi rastgele :)))
bizede bilgi ver tabi :)

canımcim ben cuma ilişkiye girdim pazar akıntım oldu. galiba akıntıyla bitiyor. ama sen garanti olsun ilişkiye gir.ne zaman yumurtlama günün 100 de 100 belli değil... sen yinede çalışmalaa devam canımcım

adet sonrası yuvarlak olarak 10 ile 14. günler arasında gelen şeffaf yumurta akı kıvamındaki akıntılar ovulasyonun yaklaştığını gösteriyor ama ovulasyonun bitiminde yine yumurta akı gibi ama bu kez çok kıvamlı sıkı ve bol miktarlı bir akıntı geliyor ki ben onun yumurtlama sonrasında geldiğini düşünüyorum tecrübelerime dayanarak ve sonrasında akıntı beyaz sarıya dönüyor süt gibi ve adet olmaya 2-3 gün kalana kadar devam ediyor

bendede aynı agrılar var korkuyorum psikolojiktir diye üçüncü denememiz sağ kasığım çok agrıyor bel agrımda var kendimi iki gündür çok yorgun hissediyom ama oyle uyuya kalma felan yok tabi sadece yorgun hissediyom ama adet gün 19 mart daha 11 gün senin ne zaman adetin üff ya bu ay hissettiklerimde psikolojikse......

Tühh ben kaçırmış olabilirim o zaman bu ay Gerçi akıntıdan 2 gün önce ilişki olmuştu ama sanki tam o gün olunca taze taze daha etkili olurdu gibi geliyo Neyse yapacak bişey yok artık :) Canım döllenme olduysa kasık ağrısı olabilir mi hemen? (İnsan yine de umutlanmak istiyor) Bu arada çok teşekkür ederim cevabın için. Ayrıca tebrik ederim Allah bundan sonrasını da hayırlı etsin inş.

Çok teşekkür ederim.

İnşallah psikolojik değildir canım ikimiiznkide. Benimde 17 Mart bat.

Olucağı varsa 1 kerede de oluyor canım. İnşallah olmuştur.

TAM TERSI CANIMM SENIN CALISMAN GEREKEN ESAS BU GECE MUTLAKA CALIS HATTA YARIN SABAHTA CALISINN !!!!!!!!!!!!!!!!

CAnim sen esin gelince gece olmasini bekleme yemekten sonra kocisine sert bir turk kahvesi yap icir o arada sende suslen :))) hemen calis bacaklarini dik kalkma yerinden hatta cisinde gelse gitme oyle kal kalabildigine banyoda yapma sonra sabahta kalk ve tekrar yine calis sperm kalitesi falan deme calis

hadi bolll sanssss
aksam yemegi icinde protein yedirmeye calis esine ve uzerinede tatli

ayy halee bak yaaaa +18 yazicaklar artik bize ::::

bide INCIR KURU hamileik olsada devam edebilirsin hicbir sakincasi yok ama sogani bilmiyorum ama okudugum kadariyla diyoki 2. sogan kurunu adetten 10 gun once baslayin dedigine gore zarari yok ANLAMINDAMI ACABA ????????????????

yemeğimi yaptım güzel bir duş aldım kızımı doyurdum
burdayımmmmmmmmmmmmmm....
tembel akaşama güzel haberlerini bekliyoruz....
polypoly dinlen sende dikkat et ağır işler yapma ok....
perisoko şu bzm bat zamanı gelsede kendisi gelmese mümkünse..
hadi kızlar akşama ekşın zamanı olsun herkes çalışsın

Son düzenleme:
kızlar aniden çıktım ben yemek falan yedim bide dizim vardıda ona daldım am döndüm okudum yazdıklarınızı:)bu arada kızlar bu gün bizim günümüz kadınlar günü:)hepimizin kutlu olsun

CANIMCM bende tarcin - polen - bal karisimini yutuyorum sabah aksamm burda corek otu bulamadim yarin gelioo turkiyeden onuda ogutmeden bu karisima karistirayimmi yoksa balli karisimimia sabahlari bi centik corekotu ilavemi ediimmm

NE DERSIN cnmcmmm

ESRAA86........
POLYPOLY......

elysia.............8 MART
TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE.........18 MART
mfm ...............18 MART
ASİS...............23 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART

gün henüz bitmedi ama adet belirtilerim de azaldı, ümidim var hala :)
hamileliği kesinleşen arkadaşlar adına da çok sevindim.darısı tüm dileyenlere

bide INCIR KURU hamileik olsada devam edebilirsin hicbir sakincasi yok ama sogani bilmiyorum ama okudugum kadariyla diyoki 2. sogan kurunu adetten 10 gun once baslayin dedigine gore zarari yok ANLAMINDAMI ACABA ????????????????

kürler yumurta oluşması ve çatlaması için diye biliyorum 14 gün adaçayı ve kuru incir yedim ben kalırsam bu ay kesın etkısı vardır :)

canım benıde eklermısın lütfennnnn 18 mart

kızlar aniden çıktım ben yemek falan yedim bide dizim vardıda ona daldım am döndüm okudum yazdıklarınızı:)bu arada kızlar bu gün bizim günümüz kadınlar günü:)hepimizin kutlu olsun

Elmadascim seninde gunun kutlu olsun Gobusunede BEBISSS lerrrrr dolsunnnnn :)))))))

hadii canlan bakalim daha pozitif dusun daha hareketlen durgunsun gibi hissediyorum seni oysakiiiiii icime doguyo sendende guzel haberle alicazzz insalaahhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…