Mrb arkadaşlar sanırım ben ovülasyon dönemimdeyim. 13.gün bugün. Dün akıntı oldu sürekli, bugün de kasık sancım var. :26: Benim merak ettiğim bir konu var: Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı? :106:
peri canım son adet günün ne zamandı.
Mrb arkadaşlar sanırım ben ovülasyon dönemimdeyim. 13.gün bugün. Dün akıntı oldu sürekli, bugün de kasık sancım var. :26: Benim merak ettiğim bir konu var: Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı? :106:
canımcim ben cuma ilişkiye girdim pazar akıntım oldu. galiba akıntıyla bitiyor. ama sen garanti olsun ilişkiye gir.ne zaman yumurtlama günün 100 de 100 belli değil... sen yinede çalışmalaa devam canımcım
Bugünün belirtileri :
Sat 17 MART
Göğüs ağrısı yanlardan önlere ilerledi, dolgunluk, hassasiyet devam etmekte.
Adet sancıları başladı,
Sabah saatlerinde bacak ağrıları, uyuşması oldu 2 saat kadar.
Şuan mide bulantısı ve baş ağrısı var, bide içimde sıkıntı var
Bat 19 şubat yumurtlamamda 28 şubattı canım
canımcim ben cuma ilişkiye girdim pazar akıntım oldu. galiba akıntıyla bitiyor. ama sen garanti olsun ilişkiye gir.ne zaman yumurtlama günün 100 de 100 belli değil... sen yinede çalışmalaa devam canımcım
hayatım bak yukarıda; yeni mesajlar var yanında özel mesajlar onun yanındada hesaplamalar var
HESAPLAMALARI tıkla ve ovulasyon gününü bul canım çok güzel bir şekilde anlatıyor
hadi rastgele :)))
bizede bilgi ver tabi :)
İnşallah psikolojik değildir canım ikimiiznkide. Benimde 17 Mart bat.bendede aynı agrılar var korkuyorum psikolojiktir diye üçüncü denememiz sağ kasığım çok agrıyor bel agrımda var kendimi iki gündür çok yorgun hissediyom ama oyle uyuya kalma felan yok tabi sadece yorgun hissediyom ama adet gün 19 mart daha 11 gün senin ne zaman adetin üff ya bu ay hissettiklerimde psikolojikse......
benımde son adet günüm 19 şubattı. 28 de başladı yumurtlamam ama korunmasız ılışkım gun asırı sayılır 29 subat 2 ve 3 mart cunku mısafır vardı 4 subatta malesefhakkımızda hayırlısı ınsallah
tarçının gebelik için faydalarını biliyor muydunuz hemen başlıyoruz yapmaya
100 g kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın eklenir. Gün içinde tüketilir.
"Adetimin ilk günü hayıt suyu ve yanında bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı bal ve kaşığın yarısı ile tarçın içine de 10-15 tane çörek otu atarak karıştırıp içtim. Kahvaltılarımda iki adet kuru incir ile iki adet ceviz de yedim. Hiç ara vermedim. Bu bitkilere adet günlerim de dahil olmak üzere kullandım ve ikinci ay gebe olduğumuöğrendim."
"Arkadaşlar ben de kullanıyorum bu karışımı. Bu ikinci ayım kullanmaya başlayalı. 3yemek kaşığı bala bir yemek kaşığı toz çörek otu, 1 yemek kaşığı da toz tarçın koydum.Geçen ay sadece çörek otu tarçın bal karışımı yemiştim. her sabah aç karna ve yatmadan önce birer çay kaşığı yiyorum. ama bu ay bu karışıma 1 yemek kaşığı da polenkoydum. Hepsini karıştırdım. Bittikçe yeniden yapıyorum. "
UYARI: Burada önemli olan kısım, öğütülme işleminin kullanıma göre yapılmasıdır. Kesinlikle öğütülmüş çörekotu almayın. Çünkü Çörek otunun muhteviyatında bulunan uçucu yağlar ve diğer kıymetli bileşimler eğer öğütme işlemi uzun sürer ve bekleme söz konusu olursa niteliğini yitirebiliyor. Bunun için öğütme işlemini çok hızlı yapıp öğütülmüş çörekotunubir an evvel süzme kestane balı ile karıştırmalısınız. Balın kaliteli olması daha fazla şifa bulmanızı sağlayacaktır. Çörek otunun kestane balıyla kullanımı tavsiye edilir.
bide INCIR KURU hamileik olsada devam edebilirsin hicbir sakincasi yok ama sogani bilmiyorum ama okudugum kadariyla diyoki 2. sogan kurunu adetten 10 gun once baslayin dedigine gore zarari yok ANLAMINDAMI ACABA ????????????????
ESRAA86........
POLYPOLY......
elysia.............8 MART
TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE.........18 MART
mfm ...............18 MART
ASİS...............23 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART
gün henüz bitmedi ama adet belirtilerim de azaldı, ümidim var hala :)
hamileliği kesinleşen arkadaşlar adına da çok sevindim.darısı tüm dileyenlere
kızlar aniden çıktım ben yemek falan yedim bide dizim vardıda ona daldım am döndüm okudum yazdıklarınızı:)bu arada kızlar bu gün bizim günümüz kadınlar günü:)hepimizin kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?