MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

arkadaslar lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adet düzensizliği ve kolay hamıle kalmam için dr cyclo-progynova verdi 5 tane kaldı bu ilacı kullanıp
hamile kalann varmıııı

ne zamandır çalışmalar devam ediyor canım... stresi azaltınca daha çabuk hamiş kalınıyor. en kısa zamanda inşşş

fıstıklar bir sorum var: sizce ovulasyon gününü tespit etmede adet oldugun günün saati rol oynuyor mu? acil merak konusudur... çünkü benim sat 19 şubat gece 22:30

Polymmmmm alemsinn yanına yoldaş arıyorrrr, herkese test yaptırmaya calşıyoorrrr. Bugün senin günü kuzum sabote etmeyelimmmmm

hadi kızlar alın şu testleride yapın bu topikde günü gelen herkes hamiş olcak inşallah hadi güzel haberler arka arkaya gelsin

Son düzenleme:

Bebeğim şu an işteyim ben ama eve gider gitmez yapacam testi. Çok gaza geldimm ayyyy. Ve söz ilk burda açıklıycammm kocişime bile söylemeden. Ay canım desteklerin için teşekkür ederimmm

Benim 23 mart kızlar benide ekleyin ben kendimi ekledim yukarıya alpella öyle demişti

kızlar bişi sorcam bu avatarıma nasıl foto koyucam yardım edin....

canım kullanıcı kontrol panelinde kk resimleri var
istersen onları koy istersen bilgisayarından değiştir.
avatarımı degiştirden yapıcaksın.internetten istediğin bir resmi
bilgisayarına indirip ordan ekleyebilirsin.

1 hafta bekleyemıyoruz bu 9 ay nasıl gecicek :))))))

bende öle diyordum canım 9 ayım çok kötü geçmişti.hiç sağlık problemim kusmam vs olmamıştı. ama psikolojim çokmüstü. hangi dr a gitsem hep kötü sölediler. testlerim kötü çıktı.ayyyyyy bunalıma girmiş hergün ağlardım...

bi dr kızın beyninde sorun var dedi
bi dr bebek şeker hastası dedi
biri down sendromlu dedi.
biri sen şeker hasatassısın dedi
biri boş gebelik dedi
biri kalbi atmıo dedi
öööööf neler neler

derken hiç biri doğru çıkmadı... nurtopu gibi balküpüm doğdu. okadar kötüydümki doğum sonrası hadi öp bebeği dediler, görmek istemiyorum demiştim o kadar bozulmuştu ruh halim ...9 ay neler çektim hep fasafisoooo ...

ama ne çabuk geçti o günler kızlar yaaaaaa... şu bebeklerinizin kalp atışlarını bi duyun, sonrası çorap söküğü gibi gelio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…