bende öle diyordum canım 9 ayım çok kötü geçmişti.hiç sağlık problemim kusmam vs olmamıştı. ama psikolojim çokmüstü. hangi dr a gitsem hep kötü sölediler. testlerim kötü çıktı.ayyyyyy bunalıma girmiş hergün ağlardım...
bi dr kızın beyninde sorun var dedi
bi dr bebek şeker hastası dedi
biri down sendromlu dedi.
biri sen şeker hasatassısın dedi
biri boş gebelik dedi
biri kalbi atmıo dedi
öööööf neler neler
derken hiç biri doğru çıkmadı... nurtopu gibi balküpüm doğdu. okadar kötüydümki doğum sonrası hadi öp bebeği dediler, görmek istemiyorum demiştim o kadar bozulmuştu ruh halim ...9 ay neler çektim hep fasafisoooo ...
ama ne çabuk geçti o günler kızlar yaaaaaa... şu bebeklerinizin kalp atışlarını bi duyun, sonrası çorap söküğü gibi gelio...
fıstıklar bir sorum var: sizce ovulasyon gününü tespit etmede adet oldugun günün saati rol oynuyor mu? acil merak konusudur... çünkü benim sat 19 şubat gece 22:30
yardımınız için sağolun kızlar avatarımı değiştirebildim sonunda:)
bende öle diyordum canım 9 ayım çok kötü geçmişti.hiç sağlık problemim kusmam vs olmamıştı. ama psikolojim çokmüstü. hangi dr a gitsem hep kötü sölediler. testlerim kötü çıktı.ayyyyyy bunalıma girmiş hergün ağlardım...
bi dr kızın beyninde sorun var dedi
bi dr bebek şeker hastası dedi
biri down sendromlu dedi.
biri sen şeker hasatassısın dedi
biri boş gebelik dedi
biri kalbi atmıo dedi
öööööf neler neler
derken hiç biri doğru çıkmadı... nurtopu gibi balküpüm doğdu. okadar kötüydümki doğum sonrası hadi öp bebeği dediler, görmek istemiyorum demiştim o kadar bozulmuştu ruh halim ...9 ay neler çektim hep fasafisoooo ...
ama ne çabuk geçti o günler kızlar yaaaaaa... şu bebeklerinizin kalp atışlarını bi duyun, sonrası çorap söküğü gibi gelio...
bilgisi olan var mı?
bilgisi olan var mı?
bilgisi olan var mı?
canım pardon adet gunun 28 gun ıse mart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 gunlerı yumurtlama gunlerı oluyo
benımde sat 19 subat akşamı beklıyorum bende
ben şu yukardaki hesaplamalar linkinden yaptım sanırım doğru yumurtaalama günümü 10 mart gösterdi belirtiler yeni başladı dünkü yumurtlama testimde negatifti,sanırım 10 mart doğru
Bel ağrım dün daha şiddetliydi bugün azaldı... Bide sağ tarafıma eğilemiyorum. Bu ay sağ taraftan çatlattım şüpheli ilişkiden 1 gün sonra feci ağrım olmuştuu. Dün otururken yerden bişi alıcaktım sağ tarafa doğru eğilince çığlık atarak doğruldum
çerezoslarım: şüpheli ilişkilerden sonra ki muhtemel bir hamilelik varsa soğan incir veya incir havuç kürlerinin yapılması zararlı mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?