MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Gerçekten kötü şeyler yaşamışsın ya bu doktorlara bazen çok kızıyorum neyi nasıl görüyorlar anlamıyorum,insan bu psikolojiyle Allah korusun düşükte yapabilir yada sorun yoksada bu doktorların söyledikleri yüzünden strese girilebilir ve bu bebeğe de yansır nasıl iştir bu anlamıyorum yaa

evet gercekten kolay degıl ( allah hepımız ıcın hayırlısını versın ınsallahhh
bu ay 14 gün adacayı ve kuruıncır kurlerını yaptım

canım pardon adet gunun 28 gun ıse mart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 gunlerı yumurtlama gunlerı oluyo
benımde sat 19 subat akşamı beklıyorum bende

ben şu yukardaki hesaplamalar linkinden yaptım sanırım doğru yumurtaalama günümü 10 mart gösterdi belirtiler yeni başladı dünkü yumurtlama testimde negatifti,sanırım 10 mart doğru

ben şu yukardaki hesaplamalar linkinden yaptım sanırım doğru yumurtaalama günümü 10 mart gösterdi belirtiler yeni başladı dünkü yumurtlama testimde negatifti,sanırım 10 mart doğru

adet uzunluguna göre degışıyor demekkı canım... benım yumurtlama belırtıleri 1 martta basladı ovulasyon testı yaptım sılık cıktı

hayyyy geldim kislarrrrr yemegimi yaptimmm 15 yildir calismadan sonraki bu ev kadinligi superrr geldi banaaaa ne guzelmisssssss

monu saatimiz :

barbunya
pilav
yogurt
yumurtali ispanak (bunu canim istedi die kendime yaptim (alakasiz ::)))

ya bide rejim yapmaya calisiyorum bi yandan cunku incir suyu ic ic 21 gun ictim simdi 2. 21 gunumdeyim ve sirf seker ee sabahlari bal polen tarcin nolucak boyle bilmemmmm vallaaaaaaa

bu arada AVATARLARA BEBIS RESMIDE TOTEMIMIZZZZZ bebisleri koyuyoruz istegimizi resimli olarakta gokyuzune ILETIYORUZ duy sesimizi gor bizi yuce rabbimmm diyoruzzz ::

Bugünün belirtileri :
Sat 17 MART
Göğüs ağrısı yanlardan önlere ilerledi, dolgunluk, hassasiyet devam etmekte.
Adet sancıları başladı,
Sabah saatlerinde bacak ağrıları, uyuşması oldu 2 saat kadar.
Şuan mide bulantısı ve baş ağrısı var, bide içimde sıkıntı var

hayyyy geldim kislarrrrr yemegimi yaptimmm 15 yildir calismadan sonraki bu ev kadinligi superrr geldi banaaaa ne guzelmisssssss

monu saatimiz :

barbunya
pilav
yogurt

ya bide rejim yapmaya calisiyorum bi yandan cunku incir suyu ic ic 21 gun ictim simdi 2. 21 gunumdeyim ve sirf seker ee sabahlari bal polen tarcin nolucak boyle bilmemmmm vallaaaaaaa

bu arada AVATARLARA BEBIS RESMIDE TOTEMIMIZZZZZ bebisleri koyuyoruz istegimizi resimli olarakta gokyuzune ILETIYORUZ duy sesimizi gor bizi yuce rabbimmm diyoruzzz ::

monu saatimiz :

barbunya
pilav
yogurt

herkese iyi akşamlar,polycim bugün sayende mutluyum,yarın da güzel haberler bekliyorum,stres yok,çalışma çok,öptüm sizi

Bel ağrım dün daha şiddetliydi bugün azaldı... Bide sağ tarafıma eğilemiyorum. Bu ay sağ taraftan çatlattım şüpheli ilişkiden 1 gün sonra feci ağrım olmuştuu. Dün otururken yerden bişi alıcaktım sağ tarafa doğru eğilince çığlık atarak doğruldum

peri canım son adet günün ne zamandı.

çerezoslarım: şüpheli ilişkilerden sonra ki muhtemel bir hamilelik varsa soğan incir veya incir havuç kürlerinin yapılması zararlı mıdır

çerezoslarım: şüpheli ilişkilerden sonra ki muhtemel bir hamilelik varsa soğan incir veya incir havuç kürlerinin yapılması zararlı mıdır

ben adetımden yumurtlama gunune kadar adaçayı içtim ve kuru incir yedim :26:
12 ve 13 gunlerde ilişki oldu 14 yapamadım misafir oldugu için hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…